Service

Lanyards

Beregne
Lanyards
Temaer
Farver
Materiale
Størrelser
Design
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris

Rådgivning: Udskrivning af lanyards med logo

00:00 / 00:00

Nøglebånd med dit logo påtrykt er ægte klassikere blandt reklameartikler. De er fleksible i brug, fås i mange farver, længder og med forskellige lukninger og er perfekte til enhver lejlighed og enhver målgruppe. Stor fordel: Takket være det fremragende pris-ydelsesforhold kan reklameartiklerne gives generøst væk og dermed nå ud til mange potentielle kunder. Lanyards med dit logo påtrykt med dit logo tiltrækker som faste ledsagere masser af opmærksomhed til din virksomhed og imponerer med deres stil og funktion. Design dit individuelle lanyard nu og giv dit logo en scene i hverdagen.

Hvorfor er lanyards ideelle reklameartikler?

Hvis en reklameartikel beriger eller gør livet lettere, vil den blive brugt meget og med glæde. Gennemse vores omfattende sortiment nu og find den perfekte reklamegave. Takket være det store udvalg af design, længder, farver og tilbehør er vores lanyards lige velegnede som gaveartikler til messer og arrangementer, som backstagepas til koncerter og festivaler eller som ledsager til adgangsbilletten til konferencen. Lanyards med dit firmalogo kan designes individuelt efter dine ønsker, er praktiske og kan integreres perfekt i hverdagen efter arrangementet. Fordi: nøgler, indkøbschips eller yndlingsvedhæng er sikkert fastgjort til lanyardet og kan let findes selv i den største håndtaske. Deres anvendelsesmuligheder er lige så varierede som dit udseende, og det er ikke usædvanligt, at de billige lanyards bliver et trendy modetilbehør. Og dit logo bliver i øvrigt stilfuldt og holdbart sat i fokus. Konklusion: Hos Giffits finder du den perfekte brandambassadør til din individuelle reklametilstedeværelse.
Trykning på lanyards er den nyeste trend! Og hvis du ikke er sikker på, hvilket lanyard der passer til din virksomhed, tilbyder vi dig online og personlig rådgivning. Tøv ikke og kontakt vores specialister i reklameartikler med tillid.

Det rigtige design til enhver virksomhed

Du vil gerne printe lanyards? Hos Giffits finder du et bredt udvalg af lanyards i forskellige farver og designs. Vælg den ønskede vare i den ønskede farve fra vores sortiment nu. Uanset om det er satin, bomuld, corduroy, læder eller neopren, enkeltsyet, dobbeltsyet, med reflektor, i forskellige tykkelser og længder, så har du hos Giffits et stort udvalg. Du har også det sidste ord med hensyn til typen af fastgørelsesanordning til lanyards Vælg dit perfekte reklameartikler fra disse tre kategorier

- Lanyards med karabinhage:
Dette er den enkleste version af den populære reklameartikel. Lanyards med denne funktion består af en lang rem og en karabinhage, eventuelt af metal eller plast. Denne standardudgave er særligt imponerende på grund af det fremragende forhold mellem pris og ydelse.
- Lanyards med karabinhage og aftageligt spænde:
Lanyards med et spænde imponerer med deres øgede brugervenlighed. Har du ikke brug for den lange lanyard til at hænge om halsen lige nu? Du skal blot løsne den og bruge den som en nøglering. De aftagelige spænder er normalt fremstillet af plast eller metal.
- Lanyards med karabinhage, aftageligt spænde og sikkerhedsspænde:
Denne variant er især vigtig for en yngre målgruppe, da lanyards hurtigt kan smides i tilfælde af panik takket være lukningen. Denne ekstra funktion beskytter gavemodtageren i en nødsituation og mindsker risikoen for kvælning. Altid et godt valg.

Hvis du stadig har ubesvarede spørgsmål, kan du kontakte os dagligt mellem kl. 8.00 og 18.00 på 040 2788 201-0 eller sende os en online forespørgsel. Vi hjælper dig også gerne med at vælge de perfekte lanyards via e-mail.
Hvilket reklametryk passer til din lanyard?

Du vil gerne printe lanyards? Det er kun gennem perfekt efterbehandling, at en reklameartikel bliver virkelig unik og en vigtig reklameambassadør for din virksomhed. Lanyards kan forfines på mange forskellige måder. Uanset om det er ensfarvet, farverigt, med et slogan, motiv, foto eller logo, er mulighederne næsten ubegrænsede. Vi rådgiver dig gerne, og sammen finder vi den perfekte efterbehandlingsteknik til dit lanyard. Tag et kig på vores udvalg nu:

- Serigrafi er den mest almindelige og mest kendte metode til efterbehandling af din lanyard. Det er omkostningseffektivt for dig og et visuelt højdepunkt for modtageren.
- Sublimationstryk: I modsætning til serigrafi kan denne trykteknik også bruges til at vise farveforløb på lanyards. Uanset om det drejer sig om enkeltartikler eller store oplag, kan du med sublimering også producere fotorealistiske prints omkostningseffektivt og i fremragende kvalitet hurtigt og uden forudgående omkostninger.
- 3D PVC-trykning er et visuelt højdepunkt for alle lanyards. Det påføres i flere lag for at skabe et tredimensionelt tryk.
- Med lasergravering kan metalelementer som f.eks. metalspænder dekoreres med et firmalogo eller bogstaver ud over selve lanyardet. Denne eksklusive trykteknik af høj kvalitet er knap nok synlig i dybden, er smudsafvisende, vandtæt og permanent holdbar.
- Vævede lanyards er ideelle til enkle logoer og bogstaver, der ikke er for fine. Lanyards med indvævede farvefibre imponerer med deres lange holdbarhed og udseende af høj kvalitet. Du skal bare skille dig ud fra mængden af reklameartikler!
- Prægning: Består din lanyard delvist af en læderapplikation? Det er ikke noget problem. Takket være prægning kan selv sådanne komponenter nemt forbedres med dit logo. Prægede lanyards er særligt velegnede til reklamegaver af høj kvalitet, f.eks. inden for erhvervslivet.

Individuelt og personligt:
Design lanyards efter dine ønsker

Du ønsker et individuelt design, der passer perfekt til dig og din virksomhed? Lavet helt efter dine ønsker og idéer? Måske i en speciel farve eller i en bestemt længde? Vores specialister i reklameartikler glæder sig allerede til at modtage dine kreative idéer. Uanset om de er originale, unikke eller personlige, kan vi som medarbejdere i en rigtig kreativ smedje nemt udvikle præcis de lanyards, du har i tankerne. Lad os nu fremtrylle dit personlige unika-stykke. Vores eksklusive design kombineret med et personligt koncept betyder, at du snart kan få dine lanyards trykt med dit logo i hånden. Hvorfor ikke sende os din forespørgsel om lanyards med det samme? Vi ser frem til enhver udfordring.

Skab dine lanyards med logo hos GIFFITS

For at sikre, at du er 100 procent tilfreds med din nye reklamegave, tilbyder vi en række tjenester, som du kan bruge gratis. Så du ved på forhånd, om den valgte trykteknik er mulig, hvordan dit logo vil se ud på lanyardet, og hvor hurtigt din reklamegave vil nå frem til dig:

- Logo værktøj: Hos os køber du ikke en gris i en sylte. Du skal blot teste på forhånd, hvordan dit logo, motiv eller slogan ser ud på lanyardet, og om du kan lide det.
- Gratis grafisk service: Få et første design af din vare med logo lavet gratis til dig.
- Prøveservice: Kan du ikke beslutte dig? Det er slet ikke noget problem. Du skal blot vælge forskellige prøver til udskrivning og vælge din favorit derhjemme.
- Ekspreslevering: Det kan ikke gå hurtigt nok for dig? Giffits tilbyder naturligvis også levering af dit lanyard på det ønskede tidspunkt. Du skal bare ringe til os!
- Personlig rådgivning: Vi tilbyder dig ikke kun visuelt stærk reklame for dine virksomheder, men også stærk personlig rådgivning. Vores eksperter i reklameartikler ser frem til at besvare vanskelige spørgsmål, spændende specialdesigns og store udfordringer. Du kan få fat i vores hotline på 040 2788 201-0.

Bestil dine trykte lanyards nu

Vi tager os tid til dig: uanset om det er trendy, originalt, omkostningseffektivt eller særligt hurtigt. Vi sørger for, at dit reklamemateriale når frem til dig til tiden og i perfekt stand. Gennemse vores omfattende sortiment nu for at finde den perfekte lanyard, eller lav en specifik forespørgsel. Vi imponerer jævnligt med vores service. Vores eksperter i salgsfremmende produkter ser frem til at modtage dit opkald eller din online forespørgsel.

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.

Tilsvarende kategorier „Lanyards“