Service
Trykservice

Til vores service, hører selvfølgelig forædling af dine artikler. Vi hjælper gerne med at udføre dine ønsker, ligesom du har forestillet dig. For at give dig mulighed for, at få mere at vide om trykteknikker og samtidig lette forløbet, har vi samlet nogle oplysninger, videoer, som du kan se nedenunder.

Grafisk service til dine reklameartikler

Dine reklameartikler fortjener, at dit logo placeres, som du gerne vil have det. Derfor vi tilbyder dig en bred vifte af trykteknikker, tryk, prægning, gravering, placering af doming og mange andre metoder. Samarbejdet med dig er særdeles vigtigt, for at opnå det perfekte resultat. For at undgå problemer og for at hurtig gøre arbejdsgangen, har vi lavet en liste over problemer, der kan forsinke processen:

Kontroller fil

Send os dine filer. Jo bedre opløsningen er på dine logoer, billeder, skrifttyper mv. jo bedre bliver slutresultatet. Vi gennemgår oplysningerne og forbereder dem, hvis det er nødvendigt. Samtidig modtager du en trykprøve fra os, med din ønskede vare og tryk. Vi er lægger stor vægt på, at dit reklamebudskab, kommer til sin ret.

Rediger fil

Har du ikke dine filer i vektoriseret format? Har du ændringer? Ikke noget problem, vi hjælper dig gerne.

Design logo

Du har en idé og har brug for faglig viden? Vores grafiker designer efter dine ønsker.

Rådgivning

Ligegyldigt hvilke spørgsmål du har, vi rådgiver dig gerne. Ved du ikke, hvilke reklameartikler der passer i dit koncept, hjælper vi gerne, med vores erfaring og ekspertise. Sammen finder vi en løsning, om det er en klassisk artikel eller noget mere specielt, vi finder den rigtige sammen. Hvis du allerede præcist ved, hvad du vil, men har brug for hjælp til den grafiske udførelse, hjælper vi dig gerne.

For eksempel:
  • Valg af trykfarver
  • Valg af passende trykteknik
  • Placering af logo på reklameartikler
  • Fremstilling af logo
Opbevaringsservice

Hvis du ønsker det, gemmer vi dine filer. Så behøver du ikke at sende dem igen, og vi har dem klar, til din næste ordre. På den måde sparer du tid og kræfter.

Reklamepåsætning - Hvordan kommer dit logo på artiklen
Datalevering - hvad skal du være opmærksom på

Den industrielle proces til tryk af dit logo bruger en standardiseret procedure. For problemfri bearbejdning er følgende data og oplysninger vigtige:

Data

Send os venligst dine billeder og logoer i farver og gråtoner som originalfiler. Vi kan, af tekniske årsager, ikke behandle integrerede objekter . Dit logo skal foreligge som vektoriseret fil i EPS-FORMAT Vær opmærksom på en billedstørrelse på mindst 300 dpi. Bitmaps (tegninger) bør omfatte 1200 dpi.

Skrifttyper

Positive skrifttyper skal være mindst 6 pt. store Negative skrifttyper skal være mindst 8 pt. Alle skrifttyper skal konverteres til konturer. Alternativt kan du forsyne os med skrifttypefilen. Vi kan håndtere PC skrifttyper i formaterne TRUETYPE og OPENTYPE. Den indsats, der kræves for at behandle konturer er generelt mindre. Vektoriserede EPS-filer kan bl.a. oprettes med disse programmer: Adobe Illustrator®, Adobe Freehand®, Microsoft CorelDRAW®

Farveoplysningerne

Vores printere bruger farvedefinitionerne PANTONE eller HKS-fuldtonefarver. Vi har brug for en separat farvekode fra dig for hver farvetone. Skalafarver for fire-farvet tryk CMYK er cyan, magenta, gul, kontrast (sort).

Tekniske begreber - forklaringer og redegørelser
Tekniske begreber - forklaringer og redegørelser
lasergravering

Ved at benytte en en kraftig laserstråle til arbejdet, opnås en gravering i høj kvalitet. På den måde ændres overfladen af det behandlede materiale. I modsætning til den mekaniske gravering er dybden optisk og kan næsten ikke mærkes. Resultatet er vand- og tørrefast og ekstremt holdbar. Lasergraveringer er altid ensfarvede og er velegnet til metaloverflader. Farven på graveringen afhænger af produktets materiale og behandlingen af overfladen. Det kan være aluminium, kobber eller plast (pådampet aluminium).

Tamponprint

I denne trykproces,tampontryk, tilføjer man neutrale silikonestempler et farvebillede. De forskellige farver påføres trykpladen, den ene efter den anden. Den fleksible konsistens af silikone-farvestemplerne (tamponer) tillader også tryk på buede overflader og fordybninger, i en høj kvalitet. Det billige tampontryk er blevet den vigtigste metode,til plastmaterialer og andre matrialer.

Blindprægning

Prægetryk uden farve - enten udført forsænket eller hævet. Blindprægning er specielt velegnet til metal og læder.