Service

Lightere

Beregne
Lightere
Temaer
Farver
Materiale
Design
Opfyldning
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris
Kundeanmeldelser i denne kategori.
 • Kunde fra Regensburg

  Meget høj kvalitet

  Kunde fra Regensburg

  PrisPerformance Top

 • Kunde fra Regensburg

  Super produkt med ekstremt godt forhold mellem pris og ydelse

  Kunde fra Rorschacherberg

  Meget høj kvalitet

Print lightere med logo - ild og flamme til dit brand!

Print lightere med logo - ild og flamme til dit brand!

Lightere med logoer har altid været en af topsællerne inden for reklameartikler, sammen med kuglepenne. Selvfølgelig kender alle de små ilddispensere som velkomne reklamegaver! Uanset om det er en billig engangsmodel med tryk med logo eller en af høj kvalitet i metal. Tag et kig på vores online shop nu og overbevis dig selv om vores omfattende udvalg af reklametændere. Ud over de sædvanlige modeller af plastik finder du også USB-tændere eller lightere med LED-lys.
Er du ikke overbevist endnu? Så går vi et skridt videre: Reklametændere er ikke kun overbevisende på grund af deres størrelse og brede målgruppe, men også på grund af det fremragende pris-ydelsesforhold, selv ved små oplag. Udnyt dette potentiale og tryk lightere med dit logo nu. Er du stadig i tvivl om, hvilken lighter der passer bedst til din virksomhed? Så giv os et opkald eller lav en online forespørgsel. Vores specialister i reklameartikler står til rådighed for dig dagligt fra 08:00 til 18:00. Vi er sikre: At få lightere trykt betyder, at du udnytter reklamekraften fuldt ud!

Hvorfor er trykte lightere ideelle reklameartikler?

Du vil have lightere trykt? Det kan vi godt forstå! Disse små, men fine reklameartikler er ikke kun praktiske, men tjener også en utrolig bred målgruppe. Reklametængerne kan nemt trykkes og tilbyder på begge sider nok plads til logo, reklamebudskab eller adressedata. Takket være den handy størrelse giver lightere med logo mange fordele. Selv om antallet af rygere er faldet i de seneste år, er lightere stadig meget populære som reklameartikler. En lang række brancher er kun glade for at drage fordel af dette praktiske hjælpemiddel. Detailhandel, gastronomi eller transportvirksomheder er blot nogle få virksomheder, for hvilke lightere er blevet et ægte must-haves. Privatpersoner bruger også lightere i deres egne husholdninger. Eller hvordan tænder man adventskransen i julen, grillen om sommeren eller lysene på fødselsdagskagen? Selv for ægte campingfans må lightere ikke mangle i bagagen. Derfor bruger outdoor-outfitters i stigende grad lightere som reklameartikler.

Lightere med logo - perfekt som give-aways til messer eller kampagner

Tændere med tryk er gode som reklameartikler til messer og arrangementer. Med dit individuelle påtryk har du mulighed for at efterlade et varigt indtryk hos de besøgende. Med Giffits har du et meget bredt udvalg af forskellige lightere at vælge imellem, lige fra den enkle engangslighter til engangsbrug til den eksklusive, genopfyldelige Zippo lighter. Dette giver dig mulighed for at skræddersy dine give-aways præcist til målgruppen. Lightere af høj kvalitet med dit logo er også ideelle gaver til forretningspartnere eller særlige kunder på messer. Ved hjælp af vores prisfilter kan det store udvalg hos Giffits indsnævres, så du straks kan finde de reklametændere i din prisklasse, der passer til dig.
Hop med på vognen nu og uddel lightere med logo på den næste messe. Reklameartiklerne som give-aways og strøartikler går stadig fra hånd til hånd der. Hver gang man rækker ud efter den praktiske reklameartikel, kommer dit logo til sin ret. Et højt kontakttal er nøglen til succes. Vidste du, at det ikke kun er pris, design eller funktioner, der spiller en rolle ved valget af en lighter, men også antallet af antændelser. Billige modeller har et antal på ca. 800 tændinger, modeller af højere kvalitet klarer op til 3000 tændkontakter. For husk: Jo længere lighteren fungerer perfekt, jo længere tid vil den være i omløb. Udnyt denne reklamekraft til din virksomhed og få trykt lightere af høj kvalitet nu.

Promotændere: Det rigtige design til enhver virksomhed!

Vi brænder for din reklame! Og det gør vi med et særligt stort udvalg af lightere i mange forskellige farver, størrelser og designs. Fra billige engangstændere til engangsbrug til dyre luksusmodeller - i vores omfattende sortiment finder du den rigtige lighter til tryk på til enhver pengepung. Vælg nu mellem brogede, sort/hvide eller gennemsigtige lightere og find din perfekte brandambassadør. Ud over farven kan du naturligvis også købe modeller i forskellige størrelser eller materialer hos Giffits. Uanset om det drejer sig om gummibelagte overflader for mere greb, metal til stilfulde giveaways eller skøre funktioner som LED-lys eller integrerede flaskeåbnere. Næsten alt er muligt hos os. Hvis du ønsker tilbehør, kan vi også tilbyde dig et stort udvalg af askebægre, etuier eller tændstikker. Genopfyldelige modeller til miljøbevidste kunder eller lightere med børnesikring er naturligvis også tilgængelige i vores online shop. Her er en lille oversigt over de lightere, der kan trykkes med reklameeffekt:
1. Engangstændere: Disse populære modeller er særligt attraktive på grund af deres lave pris. Disse lightere kan trykkes omkostningseffektivt selv i små mængder. Vælg mellem tændere med friktionshjul eller modeller med en normal trykknap. Disse lightere er særligt velegnede som give-aways til messer eller store arrangementer. Trykt med dit firmalogo er de altid et godt valg for enhver målgruppe.
2. Stangtændere er ikke kun populære hos grillfans eller pejseejere. De er robuste, og den lange afstand mellem håndtag og flamme gør pindetændere særligt sikre og praktiske. Forskellige designs gør denne reklameartikel til en særlig nyttig og individuel reklamegave.
3. Stormtændere er særligt populære til udendørs brug. I vind og vejr er disse reklameartikler pålidelige og derfor særligt værdifulde. Brug dette potentiale for din virksomhed og formidl dit personlige reklamebudskab.
4. Elektroniske lightere, også kendt som piezo lightere, kræver ingen flintesten. De fungerer ved hjælp af såkaldt piezoelektricitet, som også kendes f.eks. fra elektriske lanterner, der anvendes udendørs. Disse lightere imponerer med deres lang levetid på trods af lave anskaffelsesomkostninger.
5. Ved siden af engangstændere er benzintændere de mest populære reklametændere. Disse klassikere er indgraveret med et logo eller et budskab og garanterer en langvarig reklameeffekt. Hvorfor? De er meget nemme at genopfylde og kan bruges i lang tid.
6. Metaltændere: En særlig elegant reklamegave, der efterlader et indtryk. Takket være materialet af høj kvalitet gør disse reklameartikler indtryk og er også populære til privat brug. Metaltændere slides mindre hurtigt og er behagelige at holde i hånden. Få disse lightere graveret med dit logo nu og få et langvarigt positivt indtryk hos dine kunder eller forretningspartnere.
7. USB-tændere: Her kommer den nyeste trend. Væk fra benzin og gas, hen imod genopladelige batterier. Disse praktiske lightere er udstyret med et genopladeligt batteri og oplades ganske enkelt via USB-porten på stikkontakter, computere eller powerbanks. Dette er et godt alternativ, især for miljøbevidste virksomheder, fordi USB-tændere har en lang levetid og derfor er særligt miljøvenlige. Hvad med et sæt af powerbank og lighter? Ring til os, så sammensætter vi gerne et udvalg af reklameartikler til dig.
8. LED lightere: Fra nu af vil dine kunder se lyset. Disse specielle lightere har en behagelig dobbeltfunktion. Ud over ild giver de også lys. Simpelthen en perfekt reklameartikel, der gerne og ofte vil blive brugt.

Tændere til trykning: Hvad er mulighederne for reklametryk?

Vi er tændt på din reklame! Derfor skal ikke kun din lighter passe perfekt til din virksomhed, men også trykket skal passe perfekt til reklamemidlet. Vi vil gerne give dig en kort og skarp oversigt over nogle mulige trykteknikker. Uanset om det drejer sig om gravering til metalmodeller eller serigrafi til plasttændere, tilbyder vi individuel efterbehandling til hvert enkelt produkt:
- Serigrafi er velegnet til trykning af ethvert motiv. Denne teknik placerer særligt lyse tryk fremragende på mørke overflader uden at miste farvebrillans. Det langtidsholdbare resultat begejstrer med intensitet, kvalitet og et godt pris/ydelsesforhold.
- Digitaltryk inspirerer på din lighter med den højest mulige grafiske kvalitet, kan gennemføres hurtigt og er også muligt uden problemer ved mindre oplag. Den strålende farvemætning og den lange holdbarhed er særligt velegnet til genopfyldelige lightere eller miljøvenlige USB-tændere.
- Lasergravering er den højeste kvalitet og den mest elegante trykteknik, der er uovertruffen i sin holdbarhed. Det giver meget langtidsholdbare, holdbare og skinnende logoer på din lighter, hvilket naturligvis giver en stærk reklame for enhver virksomhed!
Hvis du på dette tidspunkt stadig er usikker på, hvilken trykteknik der passer bedst til den valgte reklameartikel, er du velkommen til at ringe til os for at få rådgivning. Vi giver gerne vores mange års erfaring videre til dig og tænker sammen med dig over din perfekte brandambassadør.

Skab dine lightere med logo hos GIFFITS

Vi overlader gerne legen med ild til andre. Vi tilbyder dig et par muligheder for at lære din reklameartikel bedre at kende på forhånd. For kun hvis du er 100 % tilfreds, er vi det også! Her er en kort oversigt over vores gratis tjenester, så du kan være sikker på, hvad du får bagefter 1. Logoværktøj: Hvorfor ikke på forhånd teste, hvordan dit logo, motiv eller slogan vil se ud på den valgte lighter? Ikke muligt? Det kan du. Prøv vores logoværktøj nu.
2. Gratis grafikservice: Vi tilbyder dig et gratis første design af din reklameartikel med logo.
3. Prøveservice: Kan du ikke beslutte dig? Det forstår vi godt, for vores sortiment omfatter et omfattende udvalg af lightere. Gør det nemt for dig selv og bestil et par prøver i forvejen. På den måde kan du teste de udvalgte modeller i dit eget hjem og slappe af, når du beslutter dig for din perfekte brandambassadør.
4. Ekspreslevering: Nogle gange skal tingene bare gå hurtigere. Du skal bare give os et opkald og fortælle os din foretrukne leveringsdato. Vi skifter i det hurtigste gear og gennemfører dine ønsker så hurtigt som muligt.
5. Personlig rådgivning er vores styrke. Så hvis du nogensinde er i tvivl om, hvilken vare der passer til din virksomhed eller hvilken trykteknik der er den rigtige, skal du ikke vige tilbage for personlig kontakt. Vores eksperter i reklameartikler hjælper dig naturligvis gerne med alle spørgsmål om lightere og meget mere på telefon. Du kan få fat i vores hotline på 040 2788 201-0. Vi glæder os til dit opkald eller din online-forespørgsel!

Bestem dine lightere med logo som reklameartikler

nu

Med trykte reklameartikler kan du ikke kun gøre din virksomhed mindeværdig, men også vedligeholde eksisterende kontakter og øge din kendskabsgrad. Den rigtige lighter sikrer langvarig reklameeffekt og har en positiv effekt på din virksomheds image. Vi vil gerne ledsage og støtte dig på denne vej. Sammen vælger vi den perfekte reklameartikel til dig eller tænker over en helt ny idé. Vi gennemfører koncepter eller rådgiver dig om trykteknikker, mængder eller den perfekte pris. Intet er umuligt! Vi finder den rigtige måde at præsentere din virksomhed perfekt på. Trykning af dit eget logo på lightere sikrer kundeloyalitet! Ring til os nu eller spørg via kontaktformularen enkelt og uforpligtende. Vi er i fuld gang!

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.