Service

Paraplyer

Beregne
Paraplyer
Temaer
Farver
Materiale
Design
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris

Rådgivning: Paraplyer med logo påtrykt

En ideel salgsfremmende gave på alle tider af året: paraplyer! Et bredt udvalg af modeller, størrelser og funktioner gør paraplyen med logo til et af de mest effektive reklamemedier. Den høje brugsværdi og den store reklameplads giver dobbelt reklameeffekt - og alt dette så at sige i forbifarten. Tag det rigtige valg, og vælg en paraply fra vores sortiment. Uanset om det drejer sig om lommeparaplyer eller pindeparaplyer, gennemsigtige eller farverige paraplyer - vi hjælper dig gerne med at træffe det rigtige valg. Beskyt dine kunder mod dårligt vejr, og få et enormt antal nye reklamekontakter. Vi er sikre på, at paraplyer med dit logo altid er det rigtige valg. Vi lader dig ikke stå ude i regnen!

Hvorfor er paraplyer med tryk ideelle reklameartikler?

Hvad enten det er en gave til forretningspartnere og kunder, som en gave på messer eller som en lille gave til dine medarbejdere - paraplyer er altid populære reklameartikler. Der er næppe nogen anden reklameartikel, der bruges så ofte og i længere tid som paraplyer. En spontan regnbyge på vej til en vigtig aftale, og paraplyen fra den sidste julefrokost er altid og straks ved hånden. Den lille letvægt imponerer også på messer, da den nemt kan gemmes væk i en kuffert eller endda i en bukselomme. Det, der er så praktisk, bliver gerne brugt. Og takket være paraplyens store reklameplads vil dit logo eller reklamebudskab altid fange øjet. Med stor reklamesucces. Ekstra tip: Især når messedatoen falder om efteråret, vil din reklameparaply med sikkerhed blive solgt som varmt brød på messestanden. Tag et kig på vores online shop nu, og lad dig inspirere. Uanset om det drejer sig om stærke mærker, specielle unika modeller eller billige entry-level modeller - vi tilbyder hver kunde den rigtige paraply.

Det rigtige design til enhver virksomhed!

Du har masser af valgmuligheder, uanset om det drejer sig om farverige paraplyer, gennemsigtige lommeparaplyer eller mærkeparaplyer af høj kvalitet. Vi tilbyder dig et omfattende sortiment med modeller i alle prisklasser. Ud over de forskellige farver og størrelser finder du også forskelligt udstyr og funktioner hos Giffits: Partnerparaplyen til to personer, den gennemsigtige paraply til det rigtige syn eller reklameparaplyen med glasfiberstel til ægte overlevelsesfans. Du kan også finde paraplymodeller med tryk med farveskift eller innovative lukkemekanismer i vores butik. Hvis du vil have dobbelt reklameeffekt, kan du vælge en paraply med et matchende overtræk. På denne måde vil selv en regnvåden paraply med logo ikke efterlade rester i din lomme. Hvis det ikke er en god udsigt!

Hvilket reklametryk passer til dig?

Vil du printe en paraply? Så tilbyder vi dig ikke kun den rigtige reklameartikel og individuel rådgivning, men også den rigtige knowhow, når det gælder efterbehandling. Med over 20 års erfaring inden for reklameartikler ved vi præcis, hvilken trykteknik der passer bedst til den paraply eller lommeparaply, du har valgt. Uanset om det drejer sig om serigrafi eller transfertryk, viser vi dig på vores hjemmeside direkte på produktet den passende efterbehandling til det rigtige tryk. Og hvis du har særlige spørgsmål, hjælper vi dig altid gerne. Alle kan gøre det enkelt! Lille tip: I nogle tilfælde har du også mulighed for at trykke på paraplyens håndtag ud over at færdiggøre paraplyen. Spørg venligst vores tekniske rådgivere.

- Serigrafi er særligt velegnet til at trykke lyse logoer eller billeder på paraplyens mørke baggrund. Det gør det også nemt at tilføje bogstaver til dit firmalogo.
- Digital transferprint er fremragende til at printe fotomotiver på din paraply. Takket være denne teknik er det muligt at placere dit logo eller budskab på paraplyen på en særlig holdbar og høj kvalitet. Udnyt vores mangeårige knowhow og få mere at vide om denne trykteknik på forhånd af vores eksperter.
- Transferprint imponerer med lave priser og høj kvalitet. Paraplyernes finish vil kunne modstå alle regnbyger i årevis og er velegnet til en lang række forskellige logoer, selv med flere farver.
- Tampontryk giver et fremragende trykresultat, selv på ujævne og strukturerede trykflader. Den omkostningseffektive og ridsefaste variant er ideel til trykning på paraplyens håndtag.

Specielt design: Tilpas paraplyer

Så du efter paraplyer til individualister? Intet problem: Vi er også klar til at hjælpe dig med specielle anmodninger, for fantasi er vores DNA. Uanset om det drejer sig om en speciel farve eller en bestemt form på paraplyen, er vi altid klar til at hjælpe dig. Ring til os nu og design din individuelle regnparaply sammen med vores team af reklamespecialister. Vi har først gjort vores arbejde rigtigt, når en fin, lille idé bliver til en reklameartikel med stor effekt. Vær ikke genert! Ethvert specialfremstillet produkt, uanset hvor omfattende eller detaljeret det er, er en udfordring, som vi tager imod. Ring til os. Sammen vil vi løfte verden lidt mere op af hængslerne.

Dryk paraplyer med logo hos Giffits

Med os kan du se ind i fremtiden. Vi viser dig i dag, hvordan din reklamegave vil se ud med et logo trykt i morgen. Takket være en lang række gratis tjenester har du mulighed for på forhånd at afprøve, hvordan dit reklamebudskab eller din skrifttype vil se ud på skærmen senere. På denne måde kan vi sikre, at du er 100 procent tilfreds med din reklameartikel efter bestilling. Tag et kig på vores gratis tjenester nu:

- Logo værktøj: Test online nu, hvordan dit logo, motiv eller slogan vil se ud senere på den trykte paraply.
- Gratis grafikservice: Du kan nemt og bekvemt anmode om et gratis første design af din reklameartikel, som er designet af vores grafikteam.
- Prøveservice: Kan du ikke bestemme dig? Vi sender dig gerne forskellige prøver på forhånd for at gøre din beslutning nemmere for dig.
- Ekspreslevering: Nogle gange skal det bare gå hurtigere. Vi leverer gerne din ordre med logo på den ønskede dato.
- Personlig rådgivning: Vores eksperter i reklameartikler besvarer naturligvis gerne alle dine spørgsmål om reklamepapirerne pr. telefon. Du kan få fat i vores hotline på 040 2788 201-0. Vi glæder os til at modtage dit opkald!

Bestil paraplyer med logo

nu

Ved Giffits tilbyder vi dig et omfattende udvalg af attraktive paraplyer. Vi fokuserer på en overskuelig online shop og den bedst mulige rådgivning. Klik på den ønskede model, og se med det samme, hvilke trykteknikker, mængder og leveringstider der er mulige. Hvis du stadig har spørgsmål, er vi altid klar til at besvare dem personligt - på hverdage fra 8:00 til 18:00. Ring til os nu eller lav en online forespørgsel, vores specialister i reklameartikler vil med glæde tage sig tid til dig. Se selv: Paraplytryk er altid det rigtige valg for den perfekte reklameartikel!

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.

Tilsvarende kategorier „Paraplyer“