Service

USB-Flashdrive

Beregne
USB-Flashdrive
Farve
Lagerkapacitet
Materiale
USB-version
Læsehastighed
Skrivehastighed
Speciel form
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris

Print USB-sticks med logo - bliv husket med praktisk teknologi

00:00 / 00:00

Her får du omfattende svar, hvis du ønsker at få trykt USB-sticks til din virksomhed og har spørgsmål om fordelene ved vores tilbud. Samtidig forklarer vi, hvilke forskellige lagringsmedier der er til rådighed for dig, og hvornår bestemte typer af tryk på hylsteret opnår den ønskede reklameeffekt hos kunderne. Med vores alsidige service rådgiver vi dig gerne, inden du køber personlige og tilpassede reklame-USB-sticks til messer og andre arrangementer.

Brandede USB-sticks - scor point hos kunderne med praktisk teknologi

Selv om mange data nu lagres i skyen af kunder eller privatpersoner: USB-stikket er stadig det foretrukne middel til hurtigt at kopiere, transportere eller dele data på sikker vis. Hvis lagringsmedierne bruges til branding, forbinder du dine tjenester eller dit brand med noget praktisk. Det sætter kunderne pris på. Senest næste gang de overfører deres feriebilleder til sticken, kommer dit brand igen i fokus.
Dette gælder også, når din USB-stick med branding gives videre. Måske kopierer dine kunder en vigtig opgave til universitetet over på den og giver stikket videre til medstuderende? Eller din stick tager en rejse, fordi den sendes til venner eller familie med en dejlig videobesked? Uanset hvilken vej din trykte USB-stick går: Dit mærke er der!
USB-sticks med mærke anbefales også til præsentationer på messer. I stedet for brochurer og tasker kan du blot give dine besøgende en stick. Dette vil vække deres nysgerrighed på indholdet, og det er meget sandsynligt, at de vil tage et andet kig på dit indhold. Og selv hvis dit indhold senere bliver slettet fra sticken, vil din praktiske give-away blive hos modtagerne i lang tid. Og det samme vil din branding.

Hvorfor giver det mening at få trykt USB-sticks til virksomhedsreklame?

For virksomheder er USB-sticks et meget alsidigt reklamemedie. På den ene side tilbyder du din modpart med den handy memory stick en reel merværdi til det daglige arbejde eller til at gemme personlige data. På den anden side kan du bruge stikket til at gemme præsentationer på det, som dine kunder kan se, når de sætter USB-stikket i.
Disse salgsfremmende gaver er ideelle til kundeloyalitet. Din virksomhed kan gemme tilbud eller beregninger på pinden og derefter overdrage den til kunden. På denne måde vil dit tilbud helt sikkert blive husket. Sammenlignet med et rent digitalt tilbud får det samme tilbud noget permanent og værdifuldt i form af et fysisk produkt. Og i modsætning til et tilbud på papir kan USB-stikket stadig bruges i hverdagen: En nyttig salgsfremmende gave med reel merværdi!
Så snart du har fået trykt USB-sticks til virksomheder, kan du på lang sigt blive husket af kunderne i kontorhverdagen. Ideelt set vil de personer, der modtager gaven, bruge trykte reklamegaver hver arbejdsdag til at indlæse data på en lagringsenhed. Derfor er dette tilbud særligt fordelagtigt, hvis du ofte sælger dine digitale produkter på et lagringsmedie som led i en forretningsforbindelse.
Mens USB-sticks med mærkevarer er gemt væk i en bærbar computer, forbliver dit reklamebudskab meget synligt i løbet af en hel arbejdsdag. Optimalt er det derfor, at du tiltrækker dig opmærksomhed fra en kundes forretningspartnere ved at få trykt reklameartikler. Derudover er det f.eks. attraktivt at bestille trykte USB-sticks med viskelæder. Så kan du inspirere kunderne med forskellige reklameartikler til kontoret.

Hvad gør de mange forskellige tilbud med reklame-USB-sticks så overbevisende?

Når du benytter dig af vores tilbud og får trykt USB-sticks, kan du se frem til et stort produktudvalg med mange forskellige farver og designs. Du opdager lagringsmedier med forskellige husmaterialer i vores sortiment. Nogle USB-sticks med logoer er fremstillet af metal, plastik eller træ. Med hensyn til teknologi er højdepunkter med usædvanlige tilslutningsmuligheder ud over de forskellige lagerkapaciteter også værd at bemærke.
Desuden kan du vælge USB-sticks med firmamærke med en beskyttende hætte eller en sammenklappelig låsemekanisme. De mange forskellige fantasifulde produktdesigns scorer med forskellige lagringsmedier, der er tilpasset i kreditkortformat eller med nøglespænder samt imiterede læderremme. Nogle hukommelsespinde har endda en integreret birolle eller en fastgørelse til håndleddet, mens andre alternativer ligner både køretøjer og værktøj.

Hvilke trykmetoder er tilgængelige for USB-sticks med mærkevare?

Faktorer som størrelsen og overfladens materiale afgør hvilke typer af tryk, der er tilgængelige, når du benytter dig af vores tilbud og får trykt USB-sticks til virksomheder. Inden du f.eks. vælger reklame-USB-sticks med tampontryk, lasergravering eller serigrafi, svarer vi gerne individuelt på dine henvendelser om fordelene ved trykmetoderne gennem personlig rådgivning med mere end 20 års erfaring. Du ser et udvalg på de respektive produktsider med alle mulige varianter af reklameapplikationer, mens du bestiller en USB-hukommelsespind.
- Lasergravering giver en fremragende holdbarhed for virksomheder på USB-sticks med logo. Selv om kunderne bruger trykte reklamegaver ofte, viser den indgraverede reklame på lagringsmediet som regel stadig den ønskede effekt efter flere år. Når du køber USB-sticks som reklamegave, er lasergravering velegnet til både et trækaksel og et metalkaksel. Hvis det ønskes, bliver lagringsmediets kabinet personliggjort med særligt fine linjer og stor sans for detaljerne.
- Du har fordel af serigrafi, for så vidt som USB-sticks med mærkevarer skal fremhæve dine firmalogoer eller andre repræsentationer på en mørk baggrund med relativt lyse farver. Til et hylster med en fleksibel overflade anbefales denne type trykning ofte. Serigrafi giver mulighed for et design med fine linjer og konturer til reklame-USB-sticks.
- Tampontryk viser fordele, så snart du har memory sticks trykt som reklameartikler, og overfladen på hylsteret er ujævn eller struktureret. I de fleste tilfælde er et tilbud med denne trykmetode fordelagtigt. Det skyldes, at tampontryk resulterer i relativt lave produktionsomkostninger. Da denne trykmetode giver et ridsefast resultat, forbliver det unikke design af USB-sticks med virksomhedens logo normalt let genkendeligt i lang tid.
- Digitaltryk anses ofte for at være nyttigt, når man bestiller salgsfremmende USB-sticks med små mængder. På grund af trykmetoden bliver individuelt fremstillede USB-sticks som reklamegave som regel hurtigt færdige på grund af trykmetoden. Det betyder, at hurtig levering er mulig. En anden fordel ved digitaltryk er, at moderne udstyr trykker USB-sticks usædvanligt billigt, især ved små bestillingsmængder. Du kan se frem til stærke farver og fotorealistiske resultater med denne trykproces.
Vi hjælper dig gerne med at vælge trykteknik til dine USB-sticks. Du skal blot kontakte os pr. e-mail eller telefon eller sende os din forespørgsel via vores kontaktformular. En personlig kontaktperson vil straks tage sig af din forespørgsel.

Tryk på USB-sticks med service hos Giffits

Vi hjælper dig f.eks. med prisberegninger, en logo-forhåndsvisning og personlig rådgivning, hvis du ønsker at få dine USB-sticks trykt samt personliggjort til messer eller andre arrangementer. Giffits gør din købsbeslutning lettere med følgende tjenester:
- Logo preview: Med vores logoværktøj kan du online teste, hvordan logoer, specielle slogans eller andre motiver ville se ud på hylsteret af en USB-stick til salgsfremmende formål.
- Personlig rådgivning: Vores eksperter i reklameartikler besvarer gerne alle dine personlige spørgsmål om et tilbud på USB-sticks med mærkevarer. Du kan foretage en ukompliceret henvendelse telefonisk via hotline på 040 2788 201-0.
- Beregning: For en samlet prisberegning beregner budgetberegneren på produktsiderne for en USB-stick med logo omkostningerne. Det eneste, du skal gøre, er at angive den ønskede type tryk og den bestilte mængde.
- Gratis grafikservice: Hvis det er nødvendigt, udarbejder vores grafikteam gratis et første udkast til designet, hvormed enheder af høj kvalitet trykker dine USB-sticks efter en bestilling. En kort og ukompliceret forespørgsel er alt, hvad der kræves forinden.
- Prøveservice: Vi gør det lettere for dig at vælge mellem forskellige USB-sticks til reklamearbejde på forespørgsel ved at sende prøver.
- Ekspreslevering: Hvis du er i tidsnød, har du mulighed for at aftale en hurtig levering af lagringsmedierne med individuelt designede overflader på din ønskede dato.

Bestil skræddersyede USB-sticks med logo direkte!

Tag fordel af vores omfattende udvalg med reklame-USB-sticks nu ved at købe påtrykte firmagaver, der er personliggjort med de relevante tryktyper, farver og mængder! Vi svarer gerne på dine henvendelser fra kl. 8 til 18 på hverdage, hvis du stadig har brug for personlig rådgivning. Kontakt os nu på telefon eller online og få trykt tilpassede USB-sticks med dit logo til virksomheder.

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.

Tilsvarende kategorier „USB-Flashdrive“