Service

Bomuldsposer

Beregne
Bomuldsposer
Farve
Størrelser
Gramvægt
Materiale
Henkel
Nederste fold
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris

Rådgivning: Udskrivning af bomuldsposer med logo

00:00 / 00:00

Demonstrer trendighed, progressiv tænkning og en respektfuld tilgang til vores miljø: Tryk bomuldsposer med dit logo nu, og gør et statement med din reklame. Takket være den store reklameplads på to sider er de miljøvenlige bomuldsposer et fremragende reklamemedie for din virksomhed. Dit budskab, slogan eller logo vil være fremme hver dag og fange opmærksomheden. Samtidig er reklameartiklen omkostningseffektiv, langtidsholdbar og pladsbesparende. Alt sammen gode grunde til at bruge bomuldsposer med dit logo påtrykt!
Vælg Giffits som en stærk partner ved din side, og vælg det rigtige reklamemedie til din virksomhed fra vores omfattende sortiment. Lad os inspirere dig og få glæde af vores mange års erfaring. Har du spørgsmål om størrelser, farver eller modeller? Tøv ikke og spørg vores uddannede specialister til råds. Vi vil med glæde tænke over den rigtige bomuldspose sammen med dig. Få trykt bomuldsposer, og sørg for kundeloyalitet.

Hvorfor er bomuldsposer ideelle reklameartikler?

Du vil gerne printe en bomuldspose? Denne reklameartikel er en ægte all-rounder og viser ikke kun din virksomheds miljøvenlige engagement, men kan også bruges fremragende i næsten alle brancher. Takket være den store målgruppe, de mange forskellige anvendelsesmuligheder og den langvarige brug har trykte bomuldsposer altid været særligt attraktive reklamegaver. Brug de praktiske stofposer som give-aways på messer eller til arrangementer, som supplement til købte varer eller som en takkegave til dine kunder. Endnu bedre: håndtaskens lillesøster bliver i øjeblikket fejret rundt om i verden som et ægte it-piece. Farverige, kreative, med tankevækkende budskaber eller iørefaldende slogans. Hop med på vognen nu, og udnyt denne trend til din virksomhed. Næste gang du skal ud at handle, vil den miljøvenlige reklameartikel allerede være en nyttig redningsmand og garanteret gøre et varigt indtryk på dine kunder. Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette virksomhedsambassadør. Og vi er sikre på, at bomuldsposer med dit logo påtrykt er altid et perfekt valg. Ring til os nu, eller bestil direkte online.

Det rigtige design til enhver virksomhed

Hvad enten det er jute, lærred, linned eller ikke-vævet: bomuldsposer findes i mange forskellige designs. Men først når en bomuldspose er trykt med dit logo, dit krav eller et fængende slogan, bliver den den perfekte reklamegave. Med vores hjælp kan du skille dig ud fra mængden af reklameartikler og præsentere din virksomhed i det rette lys. Hos Giffits er du forkælet med forskellige skaftlængder, størrelser og farver. For en robust bomuldspose skal du være opmærksom på gramvægten, for særligt voluminøse tasker på bundkilen. Vidste du det ikke? Det er ikke noget problem. Vi er gerne din kontaktperson for alle spørgsmål. Vi glemmer ikke nogen målgruppe. Forretningspartnere, husmødre, ansatte. Selv de små går ikke glip af noget hos Giffits: vores bomuldsposer til maling er en populær reklameartikel at give væk. Reklameeffekt inkluderet! Og glem ikke, at de kan vaskes og genbruges: Som et vaskbart og genanvendeligt produkt anses bomuldsposer i øjeblikket for at være et klart brud med det samfund, hvor man smider tingene ud, og de er kun alt for glade for at blive brugt og båret. Brug trenden til dig selv nu, og tryk stofposerne med dit logo. Ring til os, eller send os en specifik forespørgsel. Vi kan til enhver tid rådgive dig og afklare eventuelle usikkerheder på forhånd. Sammen finder vi en effektiv, langsigtet og frem for alt billig reklamegave med stor rækkevidde.

Hvilket reklameaftryk passer til dig?

Bomuldsposer med tryk er det perfekte valg i to henseender: De fleste stofposer i vores sortiment giver dig store reklamepladser på begge sider. Farvet, sort/hvid, med et slogan eller logo - du har utroligt mange muligheder for at færdiggøre dit reklamemateriale. Vi giver dig næsten altid frie hænder. Når du trykker din stofpose, kan du vælge mellem serigrafi og transferprint, blandt andre muligheder:

- Serigrafi påføres i individuelle lag. Det betyder, at især store motiver hurtigt og omkostningseffektivt kan implementeres på bomuldsposer, uden at du behøver at gå på kompromis med den ægte farvebrillans. Altid et godt valg!

- Transfertryk er særligt velegnet til lyse farver på mørke baggrunde. Fine linjer og filigran bogstaver kan vises på bomuldsposen uden problemer.

- Broderi er den mest elegante og højest kvalificerede efterbehandlingsteknik. Det er svært at overgå en totaltaske med personligt broderi. Altid en særlig salgsfremmende gave.

Er du stadig ikke sikker på, hvilken trykteknik der passer bedst til din stofpose? Ring til os, og lad os rådgive dig. Eller send os en uforpligtende forespørgsel. Vi vil med glæde hjælpe dig.

Individuel og personlig: Design bomuldsposer efter dine ønsker

Bomuldstasker med tryk er populære allroundere, der er blevet en uundværlig del af vores hverdag. Uanset om det er i håndtasken som en reserveindkøbstaske eller som et it-stykke med et klart statement: trykte bomuldsbæreposer er på mode i øjeblikket. Et særligt blikfang: bomuldsposer med dit eget individuelle design! Med dit helt eget design, en speciel farve eller i en speciel form. Uanset hvad du har i tankerne, kan vi gøre det muligt. Vi skaber en personlig engangsreklame udelukkende til din virksomhed. Vi tilbyder dig nu et skræddersyet koncept i stedet for et reklameartikler fra start. Er du interesseret i en skræddersyet bomuldspose? Ring til os, så forvandler vi en simpel idé til den perfekte reklameartikel til din virksomhed.

Design din taske hos GIFFITS

Vi ønsker, at du skal være tilfreds med din bomuldspose. Derfor tilbyder vi dig flere muligheder for at lære din reklameartikel bedre at kende, allerede inden du bestiller. Pas på! Her er en kort oversigt over vores gratis tjenester, så du kan være sikker på alt, inden du bestiller:

1. Logo værktøj: Her kan du på forhånd teste, hvordan dit logo, motiv eller slogan vil se ud på den valgte bomuldspose.
2. Gratis grafisk service: Vi tilbyder dig et gratis første design af din reklameartikel med logo.
3. Prøveservice: For alle dem, der er i tvivl, kan du vælge forskellige prøver fra vores sortiment af bomuldsposer og derefter træffe en afslappet beslutning.
4. Ekspreslevering: Vi bryder os ikke om sneglefart! Vi kan naturligvis også levere bomuldsposerne på den ønskede dato.
5. Personlige råd: Stærke reklamer står og falder med de rigtige råd. Vores eksperter i salgsfremmende produkter besvarer naturligvis gerne alle dine spørgsmål om bomuldsposer pr. telefon. Du kan få fat i vores hotline på 040 2788 201-0. Vi glæder os til at modtage dit opkald!

Bestil dine bomuldsposer med logo

nu

Vi er der for dig! Fra det første valg til rækkefølgen. Vi hjælper dig gerne på vej til den perfekte bomuldstaske. Gennemse vores omfattende sortiment nu, eller lav en specifik forespørgsel. Uanset om det er en stor ordre, en prøveordre eller et gratis tilbud: Alle ordrer har samme prioritet hos os. Vi står til din rådighed online eller pr. telefon. Ring til os, eller send os en specifik forespørgsel. Sammen finder vi den perfekte reklameartikel til dig.

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.

Tilsvarende kategorier „Bomuldsposer“