Service

Kaffe krus

Beregne
Kaffe krus
Farve
Henkel
Materiale
Volume
Form
Underkop
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris
Personlig rådgivning omkring din reklame

Guide til salgsfremmende produkter: Tryk dit logo på et kaffekrus

00:00 / 00:00

Kunderne tager godt imod reklamegaver. Men for at de kan have en effekt, skal nogle få betingelser være opfyldt. Giffits fremstiller kaffekrus af høj kvalitet med dit valg af branding. Længere oppe på denne side kan du læse mere om vores aktuelle produkter på dette område. I denne vejledning kan du også finde svar på spørgsmål som f.eks: Er trykte kaffekrus overhovedet værd at bruge som salgsfremmende produkter? Hvordan finder du det rigtige design til reklamepåtrykket? Og hvilke virksomheder har særlig gavn af disse produkter?

Hvorfor er trykte kaffekrus ideelle reklameartikler?

Bedrevne kaffekrus har mange fordele for kunderne. Først og fremmest kan de personliggøre kruset med deres eget design eller logo, hvilket giver dem et personligt præg. Desuden er personlige kaffekrus en fantastisk måde at skille sig ud fra konkurrenterne og blive hængende i kundernes bevidsthed. De kan også bruges som gaveartikler på messer eller events for at vise mærket frem og tiltrække nye kunder.
Når vækkeuret ringer om morgenen, længes mange mennesker efter en lækker kaffe. Alligevel smager en drink fra en flot kop meget bedre end fra et kedeligt krus. I mange tilfælde drikker folk endda af deres egne personlige favoritkrus. Nogle gange gør de det ikke kun om morgenen, men i løbet af dagen. Det behøver forresten ikke altid at være kaffe; disse krus er lige så velegnede til drikkevarer som te, kakao og mælk. Hvis du ønsker at blive husket af dine kunder i lang tid, kan du drage fordel af disse præferencer.

Sådan finder du det optimale design til reklamekrus

Når du vælger et design til reklametryk på dine kaffekrus, er det vigtigt, at det passer til brandet og tiltrækker målgruppens opmærksomhed. Designet skal være letlæseligt og meget synligt, for at det kan være effektivt. Husk også, at designet skal være godt synligt på kruset og ikke må distrahere fra andre elementer. Hvis det er muligt, bør du også overveje krusets farver og materiale for at sikre, at designet skiller sig godt ud.
Hvis du ønsker at distribuere kaffekrus med et logo eller et reklametryk, skal du tænke grundigt over, hvordan det endelige design skal se ud. Selv små detaljer kan have stor betydning. Derfor er det værd at tage sig tid nok til designet og om nødvendigt endda få støtte fra professionelle designere. Du kan dog også få rådgivning fra Giffits, hvis du er usikker på det visuelle design, Vi hjælper dig gerne! Du skal blot bruge vores gratis grafikservice.

Hvem er trykte kaffekrus velegnede til som reklamegave?

Koffiekrus med tryk er en fremragende salgsfremmende gave til arrangementer og events. De kan f.eks. uddeles som gaveartikler på messer eller virksomhedsstande for at øge kendskabet til mærket. Trykte kaffekrus er også en god måde for virksomheder, foreninger, klubber og hold at præsentere sig selv på og vise, at de hører sammen. Trykte kaffekrus kan også gives væk som souvenirs ved arrangementer som f.eks. koncerter, udstillinger eller festivaler.
Kaffekrus til trykning er en fantastisk reklamemulighed for virksomheder i mange forskellige brancher og størrelser. De er især nyttige for virksomheder, der sælger kaffe- eller teprodukter, f.eks. caféer, kafferisterier og kaffebarer. Bagerier, restauranter og dagligvarebutikker, der henvender sig til et publikum, der drikker kaffe, kan også drage fordel af kaffekrus med tryk. Selv virksomheder uden direkte forbindelse til kaffe kan drage fordel af reklameartiklerne ved at distribuere dem som gaveartikler eller gaver til kunder eller medarbejdere.

Hvad er typerne af reklametryk til kaffekrus?

Der er flere forskellige trykmetoder, der kan bruges til trykte kaffekrus. To af de mest almindelige metoder er serigrafi og lasergravering. Serigrafi er en almindelig trykmetode, hvor der bruges en stencil til at trykke designet på kruset. Lasergravering er derimod en permanent metode, hvor designet er graveret ind i kruset.

Inspørg nu og få et tilbud på trykte reklamegaver

Lær Giffits' bemærkelsesværdige udvalg af kaffekrus til trykning at kende ved at klikke dig gennem produktudvalget! Vi ved, at alle har deres egen idé om et sødt kaffe- og te-krus. Derfor kan du finde et fantastisk udvalg af krus og kopper i alle tænkelige former og farver. Du finder både enkle modeller og modeller, der har et eller to smarte ekstraudstyr. Se frem til krus med sæsonbestemte temaer og krus, der er et simpelt hvidt lærred til dit logo.
Ud over det store udvalg er vores sortiment kendetegnet ved sin høje kvalitet. Kaffekrus med mærkevarer skal kunne tåle meget i hverdagen, f.eks. rengøring i opvaskemaskinen. De produkter, der er vist her, har vist sig i daglig brug og forbliver smukke i mange år med god pleje. Læs også produktbeskrivelserne for de modeller, du vælger, for at få mere at vide om kvaliteten og egenskaberne af de enkelte kaffekopper.
Vil du gerne have trykt kaffekrus? Gå til Giffits: Her venter der mange kaffekrus med logoer på, at du kan dele dem ud til dine kunder! Kaffekrus med reklame har så mange fordele, så du bør helt sikkert udnytte dette tilbud og bestille billigt hos os. Udnyt vores tjenester som f.eks. personlig rådgivning, den gratis grafikservice eller logoforhåndsvisning. Reklametryk kan være så nemt for virksomheder - prøv det selv!

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.

Tilsvarende kategorier „Kaffe krus“