Service

Kaffe krus

Beregne
Kaffe krus
Farve
Henkel
Materiale
Volume
Form
Underkop
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris

Tryk kaffekrus med logo - forbinde dit brand med glæde

00:00 / 00:00

Hvad enten du er på kontoret eller hjemme, når der står en dampende kande kaffe på bordet, stiger humøret. En god kop kaffe er den bedste forudsætning for en produktiv samtale med kollegerne, en livlig snak med naboen eller en vellykket start på dagen. Hvis du får trykt kaffekrus, vil du og dit firma helt sikkert altid være en del af denne gode stemning. Med Giffits har du fundet den perfekte partner for salgsfremmende produkter til at få trykt salgsfremmende gaver af høj kvalitet som kaffekrus med dit logo eller slogan til din målgruppe.

Hvornår giver et kaffekrus mening som reklamegave?

Brandede kaffekrus kan bruges på mange måder. Som give-aways på messer er kaffekrus gode at bruge. Du kan f.eks. servere kaffe på din stand, og dine besøgende kan simpelthen tage kruset med sig. På denne måde forbliver du positivt i potentielle kunders eller forretningspartneres hukommelse.
Reklamekaffekrus kan gives som gave før særlige årstidsbestemte fester som f.eks. påske eller jul. På denne måde forbinder du ikke blot dit branding med det positivt associerede produkt, men også med en meget positivt associeret tid. Kaffekrus med dit logo påtrykt er også en god give-away til medarbejdere. Du kan bruge dem til at styrke følelsen af sammenhold og båndet til din virksomhed.
I bund og grund er kaffekrus nyttige som reklamegave ved enhver lejlighed, da du forbinder dit brand eller din virksomhed med en positiv stemning.

Kommunikationskaffekrus - Med en varm drik i kundens hjerte

I gennemsnit drikker hver af os mere end 160 liter kaffe om året. Så hvad kunne være mere naturligt end at nå ud til kunderne med en reklamegave til deres yndlingsdrik? Du gør alt det rigtige med et kaffekrus som reklamegave og opfylder med stor sandsynlighed præcis det behov, som din målgruppe har. Det eneste du skal gøre er at vælge det rigtige kaffekrus til dine kunder eller forretningspartnere.

Hvilket kaffekrus er velegnet til hvilken målgruppe som reklamegave?

Du kan finde kaffekrus i mange forskellige designs og varianter i vores online shop. Kaffekrus i et moderne skandi-design er velegnede til en yngre målgruppe. Hvis modtagerne af dine reklamegaver er lidt ældre, anbefaler vi klassiske kaffekrus i hvidt. Til børn er farverige krus ideelle. Kaffekrusene kan også bruges til varm kakao eller børnepunch. Hvis du er på udkig efter en særlig gave til loyale kunder, er porcelænskrus i høj kvalitet med dit logo et rigtig godt valg. En aktiv og rejseglad målgruppe vil derimod helt sikkert blive glad for et trykt kaffekrus med låg.

Hvordan kan kaffekrus trykkes?

Med hensyn til trykning af dine kaffekrus kan vi tilbyde dig forskellige trykmetoder afhængigt af modellen. Du finder udvalget direkte på produktsiden.
- Sublimationstryk: Denne trykmetode er ideel til keramik og porcelæn. Der anvendes et varmefølsomt blæk. Først får dit krus et lag polyesterlak. Derefter påføres blækket under varme. Varmen får blækket til at binde sig direkte til polyesterlaget, så dit logo vises på kruset i høj glans og farvedybde.
- Transfertryk: Hvis vi tilføjer dit logo eller din tekst på kruset ved hjælp af transfertryk, kræver det lidt forberedende arbejde. Dit logo spejles først, og der trykkes et transferpapir eller en transferfolie. Denne folie påføres derefter på kruset under tryk og varme. Når folien er fjernet, er dit logo tilbage.
- Direkte trykning: Ved digital direkte trykning læses dit motiv direkte fra filen og trykkes på kruset med specialblæk. Efter bestråling med UV-lys hærder blækket straks, og dit trykte krus er klar til brug som reklamegave.
Som et alternativ til de her beskrevne processer kan dit logo også påføres kaffekruset ved hydroglasering. I dette tilfælde sprøjtes overfladen først med en højglanslak. Herefter påføres dit motiv på dette lag med specielle farver. Hydroglasering er kendetegnet ved meget klare og levende farver.
Afhængigt af dit valg af kaffekrus kan vi også indgravere eller indbrænde dit logo. Du finder så den mulige indstilling direkte ved siden af produktet i valgmenuen.
Uanset hvilken variant du vælger, får du med Giffits altid glæde af tryk af høj kvalitet og lang holdbarhed. Det betyder, at dit reklamebudskab forbliver på kaffekruset i særlig lang tid.

Hvorfor skal jeg få trykt kaffekrus hos Giffits?

Når du får trykt kaffekrus hos Giffits, nyder du godt af en lang række fordele. Vi bruger kun produkter af høj kvalitet, som du kan præsentere dine kunder eller gæster som en reklamegave. Desuden tilbyder vi dig en enkel beregning, så du straks ved, hvilke omkostninger du kan forvente for dine reklameartikler. Du kan også bruge et logo preview, når du konfigurerer, ved at indsætte din fil i konfiguratoren. Dette giver dig et indtryk af, hvordan din grafik vil se ud på kaffekruset.
Vi står selvfølgelig klar til at hjælpe og rådgive dig med dine reklameartikler. Du er velkommen til at ringe til os eller sende os en uforpligtende forespørgsel via kontaktformularen.

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.

Tilsvarende kategorier „Kaffe krus“