Service

Tasker

Beregne
Tasker
Temaer
Farver
Materiale
Størrelser
Design
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris

Rådgivning: Tryk poser med logo

00:00 / 00:00

Hvad enten de er lavet af jute, plastik eller bambusfibre: poser med logo er stadig en af de uovertrufne reklameklassikere. Grunden til dette er indlysende: trykte poser er praktiske, pladsbesparende og giver din virksomhed en særlig iøjnefaldende scene takket være det store trykte område. Vis nu, at du er trendy, progressivt tænkende og har en respektfuld holdning til vores miljø, og tryk en taske med dit logo, budskab eller slogan. Gennemse vores omfattende udvalg af tasker, og vælg din favorit på ingen tid. Lad os inspirere dig og få glæde af vores mange års erfaring. Har du spørgsmål om materiale, pris eller ekspreslevering? Tøv ikke og spørg vores uddannede specialister til råds. Vi tænker også gerne sammen med dig over den perfekte stofpose til din virksomhed. Få trykt tasker nu, og sikre dig kundeloyalitet.

Det rigtige design til enhver virksomhed

Juteposer er uovertrufne reklameklassikere og har et særligt stort trykareal, er utroligt praktiske og meget nemme at opbevare. Sammenfoldet i en håndtaske bliver de hurtigt en redningsmand i en nødsituation, når indkøbsturen bliver større. Håndtaget går til den sidste trykte reklamegave, og din virksomhed præsenteres på en afslappet måde. Resultatet er et højt antal kontakter. Bemærk: Kun når stofposer er trykt med dit logo eller et fængende slogan, bliver de den perfekte virksomhedsambassadør. Skil dig ud fra mængden af reklameartikler og præsenter din virksomhed i et positivt lys. Du har et stort udvalg: Uanset om det er en bomuldstaske med korte eller lange håndtag, en rygsæk, en sportstaske, en gavepose eller en vandtæt udendørs taske til ægte sportsfans. Hvis du ønsker en ret robust taske, skal du være opmærksom på gramvægten, og hvis du ønsker særligt voluminøse tasker, skal du være opmærksom på den nederste kile. Vidste du det ikke? Det er ikke noget problem. Takket være vores mange års erfaring på markedet for reklameartikler er vi din kontaktperson for alle spørgsmål. Ring til os, eller send os en specifik forespørgsel. Vi vil gerne rådgive dig og afklare eventuelle usikkerheder på forhånd. Sammen finder vi en effektiv, langtidsholdbar og frem for alt billig reklamegave med stor rækkevidde. Vi er sikre på: få trykt bomuldsposer og sikre mere reklameeffektivitet.

Lad os trykke bæredygtige tasker

Sæt et godt eksempel nu og vælg en genbrugspose af bambus eller nedbrydelig økologisk bomuld. Eller hvad med et banebrydende produkt som f.eks. en bæredygtig frugt- og grøntsagspose? Som vaskbare og genanvendelige reklameartikler anses disse miljøvenlige reklameartikler i øjeblikket for at være et klart brud med det samfund, hvor man smider væk. Udnyt denne trend og vælg en stoftaske til reklamearbejde fra vores sortiment nu. Har du stadig spørgsmål om dette emne, eller kan du ikke beslutte, hvilken taske du vil have trykt? Giffits er altid ved din side som en stærk partner med mange års erfaring og stor motivation. Tøv ikke og ring til os nu. Eller bestil et par prøver på forhånd. På den måde får du et overblik og kan vælge din yndlingsbomuldstaske i ro og mag.

Hvorfor er tasker ideelle reklameartikler?

Vil du have trykt tasker? God beslutning! Tasker med logo påtrykt med et logo er ægte allroundere inden for reklameartikler og viser ikke kun din virksomheds miljøvenlige engagement, men kan også bruges i næsten alle brancher og til alle målgrupper. Uanset om det er forretningspartnere, husmødre eller medarbejdere, men også børn og teenagere vil elske taskerne med et meningsfuldt slogan. Når alt kommer til alt, bærer alle med stil en prangende taske med et statement-slogan i disse dage. Desuden bliver lillesøsteren til stofposen i øjeblikket fejret verden over som et ægte it-piece. Farverige, kreative, med tankevækkende budskaber eller iørefaldende slogans. Over skulderen, på ryggen. Gratis reklame, der når ud til en enorm masse potentielle kunder. Trykte tasker ses trods alt overalt: I toget, i skolegården, ved trafiklyset eller ved kassen. Udnyt denne enorme rækkevidde for dig og din virksomhed, og uddel poserne med logo som en gave på messer eller arrangementer, som et gratis supplement til købte varer eller som en takkegave til jul. Vi hjælper dig gerne med at vælge den rigtige virksomhedsambassadør. Og vi er sikre på, at det altid er det perfekte valg at få trykt tasker med et logo. Ring til os nu, eller bestil direkte online.

Tryk af poser: Hvilke muligheder er der for reklametryk?

Tryk på en taske, og fordobl din reklameevne: De små reklamevidundere af bomuld eller non-woven giver et stort reklameareal til trykning på to sider. Uanset om det er farvet, sort/hvid, med et slogan eller logo, er der utallige muligheder for at færdiggøre dit reklamemateriale. Vi giver dig næsten altid frie hænder med trykningen. Som regel er der flere udskrivningsteknikker til rådighed for dig:

- Serigrafi påføres i individuelle lag. På denne måde kan især store motiver hurtigt og billigt implementeres på tasken, uden at du behøver at give afkald på ægte farvebrillans. Altid et godt valg!
- Transfertryk er særligt velegnet til lyse farver på mørke baggrunde. Fine linjer og filigran bogstaver kan uden problemer afbildes på en taske.
- Broderi er den mest elegante og højest kvalificerede efterbehandlingsteknik. En bomuldstaske med personligt broderi er svær at slå. Altid en meget personlig reklamegave.

Er du stadig usikker på, hvilken trykteknik eller hvilket tryk der passer bedst til din taske? Ring til os, og lad os rådgive dig. Eller send os en uforpligtende forespørgsel. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål om trykning.

Specialfremstillet: Design tasker efter dine ønsker

Tasker er kedelige og ikke individuelle? Det kan ikke passe! Vi kan på ingen tid lave en specialfremstillet taske udelukkende til din virksomhed, som er skræddersyet til din virksomhed. Det er ligegyldigt, om du har en skør idé eller om du udarbejder et koncept sammen med vores eksperthold. Det er vigtigt for os, at du kan identificere dig 100 % med din reklameartikel, uanset hvor individuel og skør den end måtte virke. Lad fantasien få frit løb nu og tænk over, hvad der kommer på tale for dig. Måske en taske i et særligt materiale, i din individuelle firmafarve eller i en skør form? Vi tilbyder dig gerne et skræddersyet koncept i stedet for et produkt fra hånden. Vi glæder os allerede til at udforske ukendte farvande sammen med dig. Sæt sejl og giv os et kald.

Skab din taske med logo hos GIFFITS

Naturligvis ønsker vi, at du skal være tilfreds med din taske. Det er derfor, vi giver dig et glimt af fremtiden. Og vi gør det uden krystalkugle eller magi. Simpelthen takket være nogle funktioner og tjenester, som vi stiller helt gratis til rådighed for dig. Hvorfor gør vi det? Så du har mulighed for at lære dit reklamemateriale bedre at kende på forhånd. For kun når du er tilfreds, er vi tilfredse! Vær opmærksom! Her er en kort oversigt over vores gratis tjenester, så du kan være helt sikker på, hvad du får:

1. logoværktøj: Du skal blot teste på forhånd, hvordan dit logo, motiv eller slogan vil se ud på den valgte taske.
2. Gratis grafisk service: Vi tilbyder dig et gratis første design af din reklameartikel med logo.
3. Prøveservice: For dem, der er i tvivl: hvorfor ikke vælge forskellige prøver fra vores sortiment af tasker og derefter træffe en afslappet beslutning.
4. Ekspreslevering: Vi bryder os ikke om sneglefart! Vi kan naturligvis også levere dine poser med logo på den ønskede dato.
5. Personlige råd: Stærke reklamer står og falder med de rigtige råd. Vores eksperter i reklameartikler hjælper dig naturligvis gerne med alle dine spørgsmål om bomuldsposer via telefon. Du kan få fat i vores hotline på 040 2788 201-0. Vi glæder os til at modtage dit opkald!

Bestem dine tasker med logo

nu

Vi er her for dig! Fra det første valg til rækkefølgen. Vi hjælper dig gerne på vej til den perfekte bomuldstaske. Se vores omfattende sortiment nu, eller lav en specifik forespørgsel. Uanset om det er en stor ordre, en prøveordre eller et gratis tilbud: Alle ordrer har samme prioritet hos os. Vi står til din rådighed online eller pr. telefon. Ring til os eller lav en online forespørgsel. Sammen finder vi den perfekte reklameartikel til dig.

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.

Tilsvarende kategorier „Tasker “