Service

Lightere metal

Beregne
Lightere metal
Temaer
Farver
Materiale
Opfyldning
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris

Metaltændere trykt med logo - hvorfor du reklamerer med det langtidsholdbare

Metaltændere er en populær reklameartikel, fordi de er holdbare, praktiske og alsidige. De er robuste og kan tåle daglig brug og elementerne. De er også nemme at trykke på, så virksomheder kan mærke dem med deres logo, slogan eller andre oplysninger. De er en omkostningseffektiv måde at appellere til kunderne på og opbygge kundeloyalitet og mærkebevidsthed. De er også en praktisk gave, der minder kunderne om din virksomhed og er med til at skabe en positiv kundeoplevelse. Metaltændere er derfor et effektivt reklameartikler, der er en nem og billig måde at nå ud til kunderne og skabe bånd på. Det er også en praktisk reklamegave, der minder kunderne om din virksomhed og er med til at skabe en positiv kundeoplevelse.
Metaltændere med et trykt logo er alsidige salgsfremmende ambassadører for dit brand, din virksomhed eller dine produkter. Hos Giffits finder du et stort udvalg af metaltændere, som du kan få trykt med dit logo, et slogan eller et ordsprog. Du nyder godt af trykning i høj kvalitet til en lav pris, selv ved små mængder. Få mere at vide om denne måde at reklamere med succes på.

Hvem egner metaltændere sig til som reklamegave?

Promotændere i metal er meget alsidige reklamegaver, der henvender sig til en meget bredere gruppe end "bare" rygerne blandt os. Men selvfølgelig er lighteren et uundværligt redskab for den rygende del af befolkningen. Så meget desto mere vil du blive husket af denne gruppe med din reklamegave.
Men hvis du tænker lidt videre, vil du opdage, at lightere i metal kan opnå en solid reklameeffekt på mange andre områder. Tænk blot på grillsæsonen. Med en personlig reklametænder i metal kan du gøre et rigtigt hit hos alle grillfans. Især fordi du ikke kun finder klassiske håndlightere hos os, men også håndtagstændere og sikkerhedstændere kan trykkes individuelt.
Eksklusive stormtændere med stålkrop er derimod velegnede til udendørsfans, som ønsker at tænde et lejrbål pålideligt selv i vinden. Stangtændere er meget praktiske i husholdningen til at tænde stearinlys, tænde op i brændekomfuret eller starte gaskomfuret. Som du kan se, er reklametændere ikke kun velegnede til målgruppen af rygere, men er nyttige som en praktisk hverdagsgenstand i enhver husholdning.

Mærketændere i metal - så nemt kan du øge din brand awareness

Mærketændere i metal tændere tænder bogstaveligt talt op i dine kunders bevidsthed. Uanset om det er en hurtig cigaretpause på arbejdet eller en fælles smøg efter et stort måltid: så snart dine kunder tænder op med din mærketænder, er de sikre på at få et glimt af dit logo. Og bingo: der er allerede én person mere, der kommer i kontakt med dit brand.
Hvis lighteren bruges i hverdagen i hjemmet, vil du også blive husket der med din reklamegave. Uanset om det er at tænde lysene på juletræet, tænde lysene til en romantisk middag ved stearinlys eller tænde op i grillen til en grillaften med vennerne, så er reklametænderen simpelthen en del af hvert eneste gode øjeblik.
I øvrigt: trykte reklametændere i metal med tryk er ikke kun anvendelige som reklameartikler til kunder. I barer eller restauranter kan brandede metaltændere bruges som uniformstilbehør til servicepersonalet. Dine gæster vil lægge mærke til, når de får ild med en "branded" lighter, eller når lysene på bordet er tændt med lightere med logo.

Hvordan kan jeg få trykt metaltændere?

For at printe dine metaltændere bruger vi forskellige printmetoder afhængigt af modellen. Logos kan også påføres runde former ved hjælp af tampontryk. Gummipuden presses på en pålimet stencil. Ved serigrafi bevæger risten sig hen over stencilen og påfører således dit logo på lighteren med specialblæk.
Den billigste løsning er digitaltryk. I dette tilfælde trykker vi dit logo eller slogan direkte fra den digitale fil på lighteren.
For reklametændere i metal kan vi også lasergravere dit logo. Resultatet er en eksklusiv og personlig reklamegave, hvormed du giver din modpart en helt særlig opmærksomhed. Reklamegaven bliver således en særlig gave til en fødselsdag, et jubilæum eller en forretningsaftale.
Vi rådgiver dig gerne om spørgsmål vedrørende de bedst mulige trykmetoder og designs, også på telefon eller pr. e-mail. Du skal blot sende os din forespørgsel via vores kontaktformular.

Hvorfor bestille metaltændere med tryk hos Giffits?

Vi tilbyder dig et stort udvalg af tændere med trykbare reklametændere. Du nyder godt af udvalgt kvalitet til en fordelagtig pris. Ved trykning satser vi på moderne processer, der sikrer langtidsholdbare og strålende resultater.
For mere klarhed ved bestilling af dine reklameartikler tilbyder vi dig en gennemsigtig beregner, der viser dig den endelige pris umiddelbart efter, at du har indtastet dine valgmuligheder. Det gør din reklameplanlægning nemmere. Inden du sætter dine metaltændere til tryk, kan du bruge den praktiske logo-forhåndsvisning til at vælge det bedst mulige sted for dit motiv på metaltænderen.
Vælg din metaltænder med få klik, konfigurer din bestilling nemt og få dine færdigtrykte reklametændere sendt til dig på ingen tid. Top service, top priser hos Giffits, forespørg uforpligtende!

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.

Tilsvarende kategorier „Lightere metal“