Service

Indkøbschips

Beregne
Indkøbschips
Temaer
Farver
Materiale
Design
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris

Rådgivning: Tryk indkøbsmærker med logo

00:00 / 00:00

Shopping chips med logo har altid været en af de mest populære reklameartikler. De små reklamemedier er ikke kun billige, men også små, nemme at have med sig og utroligt praktiske. Hvis du ikke har en 1-euromønt til indkøbsvognen ved hånden, når du er ude at handle, bliver indkøbsvogns-chippen på nøgleringen hurtigt en redningsmand i nødstilfælde. Fordelen for din virksomhed er indlysende: Hvis det er praktisk, vil det blive brugt med glæde og i lang tid. Tag et kig på vores online shop nu, og vælg din favorit. Uanset om det er metal, plastik eller aluminium - vores sortiment omfatter et stort udvalg af indkøbsvognsmærker. Er du usikker på, hvilken model der passer bedst til dig og din virksomhed? Så lad vores specialister i reklameprodukter rådgive dig nu. Vi hjælper dig gerne med spørgsmål om antal, pris og model. Ring til os nu, eller send os en online forespørgsel. Udskriv chips til indkøbsvogne, og øg opmærksomheden ved hvert køb. Reklame har aldrig været nemmere!

Hvorfor er trykte chips til indkøbsvogne ideelle reklameartikler?

Shoppingvognschips er populære gaveartikler til messer, events og salgsfremmende arrangementer. Fordelen er indlysende: Chippen til indkøbsvognen er praktisk og kan nemt gemmes i en tegnebog, nøglering eller bukselomme som en reklamegave på messen. Og den har en dobbelt reklameeffekt: Chippen til indkøbsvognen kan ikke kun trykkes på to sider, men har også ekstra reklameplads takket være chipholderen, nøgleringen eller papirindsatsen. Kombiner f.eks. indkøbsvognschips med et lykønskningskort. Kort er ikke kun nemme at levere, men giver også flere muligheder for en passende efterbehandling. I vores online shop finder du mange forskellige chip til indkøbsvogne og chipholdere, som du kan trykke med dit logo, budskab eller ordsprog. Med dit logo påtrykt bliver det lille indkøbsmirakel en konstant følgesvend og som et reklamemedie for din virksomhed. Er indkøbschips med dit firmalogo værd at bruge som reklamegave? Vi kan besvare dette spørgsmål med et rungende "ja".

Det rigtige design til enhver virksomhed!

Vil du udskrive chips til indkøbsvogne? I vores sortiment finder du et bredt udvalg af modeller, farver og efterbehandlinger til din perfekte reklamegave. Vælg nu mellem en elegant løsning i mat børstet metal eller aluminium, en farverig variant i plast eller vælg en særlig reklameartikel med særlige funktioner. Så det er ikke kun bilfans, der kan finde den perfekte shoppingchip på en isskraber i plastik i kreditkortstørrelse. Vi tilbyder små og store håndværkere en passende variant med et integreret multifunktionsværktøj, f.eks. med en skruenøgle. Uanset om det er med clipholder, nøglering, kombineret med en tækketang, forstørrelsesglas eller LED-lampe, så har du et stort udvalg hos os. Nej, det kan jeg ikke, det kan jeg ikke! Vi er sikre på, at indkøbsvognschips er ægte reklamevidundere med en enormt stor målgruppe: forretningspartnere, kunder, medarbejdere, familiemedlemmer - alle kan ganske enkelt få god brug for en indkøbsvognschip. Udnyt disse egenskaber, og vælg chips til indkøbsvogne som reklameartikel til din virksomhed.

Hvilket reklametryk passer til dig?

Som regel er chips til indkøbsvogne på størrelse med en euromønt og har et tilsvarende stort printområde. Derudover kan der naturligvis også trykkes chipholdere, kort eller kartonblokke. Afhængigt af materialet tilbyder vi en bred vifte af overflader. Uanset om det drejer sig om lasergravering på en chip til indkøbsvogne af metal eller om tampontryk på plastmodeller. Vi viser dig gerne forskellene mellem de enkelte trykteknikker:

- Med serigrafi kan der påføres op til fire farver på chippen til indkøbsvognen. Denne efterbehandling er detaljeret og holdbar og er ideel til at placere lyse logoer på en mørk baggrund. Dette gør det også nemt at tilføje bogstaver til dit firmalogo.
- Tampontryk er ridsefast, omkostningseffektivt og også meget holdbart. En perfekt trykteknik til shoppingmærker, der bruges ofte og i tvivlstilfælde går gennem mange hænder. Selv ujævne eller strukturerede overflader, som f.eks. chipholderen, er ikke noget problem.
- Digitaltryk imponerer først og fremmest med lave forberedelsesomkostninger, den højest mulige grafiske kvalitet og er også nemt muligt ved mindre oplag. Den er særlig velegnet til fotorealistiske og filigranprints. Takket være den strålende farvemætning kan en simpel chip til en indkøbsvogn blive et ægte kunstværk.
- Lasergravering er en fremragende og stilfuld måde at fremhæve shoppingmærker af metal på. Den elegante gravering af høj kvalitet kan ikke overgås med hensyn til holdbarhed og elegance. Det sikrer langtidsholdbare, ekstremt holdbare og skinnende logoer på alle salgsfremmende metalartikler, hvilket giver endnu mere opmærksomhed til din virksomhed.

Brugerdefineret design: Tilpas indkøbstokens

På trods af et omfattende udvalg af chips til indkøbsvogne kunne du ikke finde den rigtige model i vores webshop? Tøv ikke med at kontakte vores team med dine særlige ønsker. Sammen finder vi din personlige brandambassadør. Uanset om det er i en speciel farvekombination, antal eller med din egen chipholder. Vi tilbyder dig et individuelt, skræddersyet koncept i stedet for en vare fra start. Det kan ikke lade sig gøre, det findes ikke! Takket være vores mangeårige erfaring og dine idéer designer vi den perfekte reklameartikel til din virksomhed. Du skal bare skille dig ud fra mængden af standard reklameartikler!

Tryk dit logo på indkøbschips hos Giffits

Vi ønsker, at du skal være tilfreds med din trykte indkøbsvognschip. Derfor vil vi gerne give dig et kig ind i krystalkuglen. Hvordan ser din valgte reklameartikel med logo ud, hvordan virker farven, og hvordan føles den. Vi tilbyder dig forskellige gratis tjenester, der gør din bestilling meget nemmere:

- Logo værktøj: Test online nu, hvordan dit logo, motiv eller slogan vil se ud senere på shoppingchips. Upload dit logo, og placer det på reklameartiklen.
- Gratis grafikservice: Vil du gerne vide mere detaljeret, hvordan dit logo vil se ud på en chip eller chipholder til indkøbsvognen? Hvilken farve, størrelse eller form passer bedst til reklameartiklen? Vi tilbyder dig et gratis første design af din reklameartikel, som er designet af vores grafiske team.
- Prøveservice: Om med LED-lampe, isskraber eller parkeringsmåler? Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken reklameartikel der passer bedst til dig og din kunde, så giv os et kald. Vi sender dig gerne flere prøver på forhånd. Bare slap af og vælg din favorit.
- Ekspreslevering: Vi bryder os ikke om sneglefart, for nogle gange skal tingene bare gå hurtigere. Som regel leverer vi din ordre på den ønskede dato. Ekspreslevering er også mulig inden for få dage. Spørg vores specialister i reklameprodukter.
- Et personligt råd: Bliv personlig til en forandring! Vores eksperter i reklameartikler står naturligvis til rådighed for at besvare alle dine spørgsmål om shoppingchips og det rigtige tryk pr. telefon. Du kan få fat i vores hotline på 040 2788 201-0.

Bestil indkøbschips med logo

nu

Fra udvælgelse til tilbud: Vi hjælper dig gerne på vej til din individuelle shopping-chip. I den forbindelse er vi afhængige af en overskuelig online shop og den bedst mulige rådgivning. Du er velkommen til at kigge på vores sortiment eller sende en specifik forespørgsel. Vi står personligt til rådighed for dig til enhver tid - altid mandag til fredag fra 08:00 til 18:00. Se selv: Udskrivning på shopping tokens er altid det rigtige valg for det perfekte reklameartikler! Vi glæder os allerede til at modtage dit opkald eller din e-mail.

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.

Tilsvarende kategorier „Indkøbschips“