Service

Nøgleringe

Beregne
Nøgleringe
Temaer
Farver
Materiale
Datamængde
Størrelser
Design
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris

Råd om reklameartikler: Tryk dit logo på en nøglering

00:00 / 00:00

Det lille, praktiske og charmerende tilbehør viser sig at være nyttige hjælpere og stilfulde blikfang i hverdagen: Nøgleringe er ekstremt populære som reklamegaver, simpelthen på grund af deres kompakte størrelse og fås i attraktive designs. For at du kan drage fordel af deres fordele, giver vi dig mulighed for at få nøgleringe trykt. Vi tilbyder nøgleringe med branding til virksomheder, der ønsker noget særligt i verdenen af reklameartikler - og som kan kombineres med mange andre reklamegaver. Hvorfor er reklame-nøgleringe så populære som trykte reklamegaver? Hvilke typer af reklametryk er mulige, og for hvem er det værd at købe nøgleringe med branding? Dette portræt er dedikeret til nøgleringe som reklamegaver, der, når de er personliggjort, har en varig effekt på modtagerne.

Nøgleringe med mærkevarer: reklameartikler med store fordele

Nøgleringe med mærkevarer yder værdifulde tjenester på mange områder. De sørger for, at diskrete nøgler kan findes ved første øjekast og bidrager dermed i bredere forstand til at øge nøglesikkerheden. Desuden ligger nøgleholderne godt i hånden. Den, der altid bærer den øgede vægt af en bilnøgle i bukselommen på grund af en massiv fob, vil normalt hurtigt opdage, hvis denne situation har ændret sig, og bilnøglen er blevet tabt. Da nøgleholdere ikke kun er forsynet med et logo, men også med en universelt anvendelig nøglering, kan der fastgøres mange andre genstande til den. Det drejer sig bl.a. om badges til adgangstilladelse ved arrangementer og messer, akkrediteringsbadges til journalister og VIP-badges. Især hvis du ofte præsenterer din virksomhed på messer eller organiserer arrangementer for kunder og forretningspartnere, er en nøglering som reklamegave det rigtige valg. Sidst men ikke mindst er reklamenøgleringe en populær samlergenstand, som begynder sin rejse til forskellige mennesker gennem samlerpassionen og samtidig transporterer dit reklamebudskab langt væk. På denne måde får trykte reklamegaver som f.eks. nøgleringe med logo stor opmærksomhed og placerer din virksomhed i et fremragende lys, også uden for den tilsigtede målgruppe. Ellers kan dette ofte kun opnås gennem omkostningstung reklame. Gør brug af denne fordel ved nøgleholdere og køb dem billigt i vores online shop.

For hvem er nøgleholdere velegnede som reklamegave?

Der er ingen begrænsninger for hverken de virksomheder, der ønsker at få trykt reklameartikler, eller modtagerne af reklamegaverne. Vi tilbyder dig nøgleringe med mærkevarer, der er personliggjort og individuelt tilpasset dine ønsker. Præsenter de attraktivt designede nøgleholdere til en kunde, der genererer salg for dig som privatperson, til forretningspartnere i et iværksætternetværk eller distribuer eller send reklamenøgleringe som praktisk give-away. Nøgleholdere er ikke kun en reklamegave, men kan også have en repræsentativ karakter. Hvis du f.eks. driver et hotel, en feriebolig eller et lille værtshus, kan du udstyre nøglerne til værelserne med en nøglering med dit logo. Desuden anbefaler vi, at du får trykt nøgleringe, hvis du ofte udstiller med din virksomhed på messer eller arrangerer arrangementer. De små nøgleringe er velegnede til ethvert formål og er også en passende reklamegave til jul.

Nøglehængsler med logo: klassisk, stilfuldt og med ekstra funktioner

Vores sortiment af nøgleringe til reklameartikler lader ikke meget tilbage at ønske. Hos os kan du købe nøgleringe med mærke i alle farver, former og stilarter. Vi adskiller reklamenøgleringe i deres materialer, med et forskelligt antal nøgleringe og dem, der er udstyret med andre nyttige funktioner. Ønsker du at få trykt nøgleringe, der er meget elegante og tunge i hånden? I dette tilfælde råder vi dig til at vælge en solid metalnøglering. En nøglering i læder som reklamegave har også et yderst værdifuldt præg. Hvis du ønsker en med en stærk praktisk anvendelse, kan du vælge en nøglering med en typisk lanyardsløjfe. Her kan fingeren glide igennem, og nøglen passer sammen med ringen perfekt i hånden. Kommer din virksomhed fra en branche med en dyrisk tilknytning? Så har vi de rigtige nøgleringe med dit logo til dyreelskere. Som håndværksvirksomhed er det værd at præsentere en nøglering som reklamegave med et integreret vaterpas. Et autoværksted repræsenterer en model med dækprofildybdemåler og høj merværdi. Derudover kan du få trykt nøgleringe, der er udstyret med en lille lommelygte. Vores alsidige sortiment gør det muligt for dig at bestille reklamenøgleringe individuelt og præcist til din målgruppe.

Hvordan kan du få trykt nøgleringe hos GIFFITS?

Som en del af vores serviceorienterede DNA tilbyder vi et omfattende udvalg af trykteknologi til efterbehandling af høj kvalitet af dine reklame-nøgleringe. I overensstemmelse med den høje kvalitet af vores nøgleholdere med logo i metal foreslår vi lasergravering. Lasergravering er kendetegnet ved et meget præcist trykresultat og ser meget stilfuldt ud. Hvis du ønsker at købe nøgleringe med mærke i store mængder - f.eks. til udsendelse af reklamemateriale - er billig serigrafi et godt valg. Tampontryk er velegnet, hvis trykket skal være så grænseløst som muligt. For at finde ud af, hvilken løsning der er fordelagtig til dit formål, kan du altid spørge vores professionelle team.

GIFFITS: Reklame-nøgleringe i førsteklasses kvalitet og en fremragende service

Du vil gerne have et tilbud på mærkevare-nøgleringe først? Du kan lave en prisberegning for dine yndlingsartikler. Denne mulighed er tilgængelig direkte på det respektive produkt. Hvis du gerne vil have dit firmalogo sat i det rette lys, hjælper vores erfarne grafikere dig gerne med en gratis grafisk service. Kontakt os for dette - til enhver tid og helt ukompliceret online i shoppen. Nogle gange er der brug for lidt hjælp, når du skal vælge reklamegaver. Vi rådgiver dig personligt og kompetent og finder sammen med dig de reklame-nøgleringe, der passer bedst til dig. At trykke effektive reklame-nøgleringe betyder også, at man skal beslutte sig for den optimale trykteknik. Stol på vores førsteklasses ekspertise. Køb nøgleringe med logo nu til lave priser i vores online shop!

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.

Tilsvarende kategorier „Nøgleringe“