Service

Tasker

Beregne
Tasker
Temaer
Farver
Materiale
Størrelser
Design
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris
Kundeanmeldelser i denne kategori.
 • Kunde fra Geithain, Narsdorf

  Forkerte materialer som angivet!

  Kunde fra Geithain, Narsdorf

  Alt er fantastisk!

 • Kunde fra Geithain, Narsdorf

  PASSER TIL

  Kunde fra Geithain, Narsdorf

  Alt er i orden!

Rådgivning: Tryk reklametasker med logo

Et godt valg til enhver tid: Tasker med dit logo er i dag uundværlige ledsagere i vores hverdag. Det er ligegyldigt, om vi rejser, dyrker sport eller går på indkøb. Disse reklameartikler tilbyder ikke kun en masse opbevaringsplads afhængigt af deres størrelse og volumen. De er som regel også pladsbesparende, lette at transportere og har en imponerende reklameplads, som de kan udnyttes fremragende. Takket være deres lange levetid vil de billige reklameartikelposer sikre høje kontakttal i løbet af livet. Hos Giffits finder du din perfekte brandambassadør til din individuelle reklametilstedeværelse. Vi tilbyder også førsteklasses rådgivning, langtidsholdbare reklametryk og en gennemsigtig bestillingsproces. Træf dit valg nu eller spørg vores uddannede fagfolk til råds. Vi tænker også gerne sammen om den rigtige reklameartikel.

Hvorfor er tasker ideelle reklameartikler?

Tasker med dit logo er som ægte allroundere i brug næsten hver dag. Uanset om du shopper i byen eller er på vej til fitnesscenteret, vil håndtasker med tryk transportere din pung eller dit sportstøj sikkert til din destination. Skuldertasker er praktiske at bære over skulderen og giver masser af opbevaringsplads til private ejendele. De robuste rejsetasker er endnu mere rummelige. Takket være det slidstærke eller vandtætte materiale og maksimal funktionalitet er de de perfekte ledsagere på forretningsrejser. Takket være vores omfattende sortiment kan du nemt imødekomme enhver målgruppe. Gennemse vores webshop nu og find den perfekte model til dig. Hver gang du bruger din nye yndlingsfælle, vil dit logo blive vist tydeligt frem, hver gang du bruger din nye yndlingsfælle. Når indkøbsvognen igen er fyldt til bristepunktet, bliver reklamepakke med tryk en redningsmand i nødstilfælde. Og brugeren er din virksomhed taknemmelig ved hver brug. Vælg Giffits som en stærk partner ved din side. Sammen finder vi den perfekte salgsfremmende gave. Uanset om det er som giveaway til messer og events, som tak til dine kunder eller blot som en særlig gave. Vis din sans for praktisk tilbehør, for det specielle it-stykke, for all-time-favoritten, all-rounderen, simpelthen den perfekte reklameartikel. Vi hjælper dig gerne. Og vi er sikre på: en taske med tryk med dit logo er altid et godt valg.

Det rigtige design til enhver virksomhed

Vil du gerne have trykt en taske? Vi tilbyder disse praktiske ledsagere i et stort udvalg af designs og materialer. Uanset om det er som bomuldspose af høj kvalitet, miljøvenlig papirspose eller fremstillet af slidstærkt plastik, i forskellige størrelser, farver og former. Hos os er du forkælet med valgmuligheder. Ønsker du en mere speciel reklamegave med dit logo påtrykt? Gennemse vores udvalg af cool tasker, dokumentmapper eller vælg en sporty variant som f.eks. en rygsæk, sportstaske eller sportstaske. Hip bæltetasker eller lædermobiltelefonetuier til en yngre målgruppe er også en del af vores sortiment. Store mærker stoler på Giffits. Hvorfor ikke vælge en kvalitetstaske fra vores mærkesortiment? Vil du reklamere bevidst? Så er vores tasker af bæredygtigt stof fremstillet af vedvarende naturfibre det perfekte valg.
Tip: Du skal blot bestille flere prøver online, som du kan vælge imellem og komfortabelt beslutte dig for din favorit. Vi er sikre på, at tasker med tryk altid er et godt valg til den perfekte reklamegave.

Hvilket reklametryk passer til dig?

Trykte poser er det perfekte valg i to henseender: De fleste af poserne i vores sortiment giver dig flere reklamepladser i forskellige størrelser på samme tid. Med jutesække eller papirposer har du endda begge sider til rådighed til dit reklamebudskab. Vi giver dig næsten altid frie tøjler. Vil du gerne have et cool look i sort og hvidt? Eller foretrækker du et markant farvestrålende look? Når du trykker din drømmepose, kan du vælge mellem serigrafi og transfertryk. I nogle tilfælde er tampontryk eller broderi også muligt. Vi viser dig gerne kort de forskellige fordele:

- Serigrafi påføres i individuelle lag. Det betyder, at især store motiver kan gennemføres hurtigt og omkostningseffektivt, uden at du behøver at give afkald på ægte farvebrillans. Altid et godt valg!
- Transfertryk er særligt velegnet til lyse farver på mørke baggrunde. Fine linjer og filigran bogstaver kan uden problemer afbildes.
- Med tampontryk opnås et fremragende trykresultat selv på ujævne og strukturerede trykflader. Den omkostningseffektive og ridsefaste variant er ideel til f.eks. køletasker.
- Broderi er den mest elegante og højest kvalificerede efterbehandlingsteknik. En laptoptaske med personligt broderi er svær at slå. Altid en særlig gave.

Er du stadig i tvivl om, hvilken trykteknik der passer bedst til dit logo? Du er velkommen til at ringe til os og lade os rådgive dig. Eller send os en uforpligtende forespørgsel. Vi vil gerne rådgive dig.

Individuelt og personligt tilpasset: Design tasker efter dine ønsker

Hvorfor ikke blive personlig for en gangs skyld! Og design din helt egen individuelle reklameartikel med vores hjælp. Ikke kun eksklusivt designet efter dine ønsker og ideer, men også med den bedst mulige reklamemæssige succes! Vi tilbyder dig gerne et individuelt, skræddersyet koncept i stedet for en vare fra hånden. Beslut dig for en personlig taske, en skræddersyet pose eller en rygsæk i en form, der passer til dig. Eller har du helt specielle farveønsker? Vi kan gøre næsten alt muligt. Lad os sammen tænke over et særligt design. Vi glæder os til din henvendelse!

Den rigtige taske til den bedste reklameeffekt

Stærk reklame er ingen tilfældighed. Jo mere sammenhængende kombinationen af virksomhed, logo og reklameartikel er, jo større er effekten. Hvis du også gerne vil trykke imponerende, så læs vores tips grundigt igennem nu. For før enhver perfekt reklamegave er der altid den rigtige idé:

- Virksomhedens identitet
Bag dette nøglebegreb ligger din virksomheds identitet. Du har altid brug for en genkendelsesværdi, der forbliver i kundens hukommelse. For uanset hvor nogen kommer i kontakt med din virksomhed, skal indtrykket altid være ensartet overalt. Det er den eneste måde at efterlade et varigt indtryk hos kunden på. Vores tip: Når du designer, er det bedst at vælge en farve fra dine virksomhedsfarver. Eller en farve, der harmonerer særligt godt med dit logo.

- Hvad vil du gerne sige med din trykte taske?
Før du vælger den rigtige reklamegave, skal du altid tænke over, hvad der præcist ligger bag din virksomhed. Hvad er vigtigt for dig? Har du allerede et slogan? En virksomhedsfilosofi? Vælg dine reklamegaver så de passer til dette. Som en ung nystartet virksomhed med fokus på bæredygtighed bør du f.eks. naturligvis reklamere med "grøn og fair" og dygtigt vise din økologiske tankegang. Med neutrale designs vil du med større sandsynlighed imponere seriøse forretningskontakter, mens cool daypacks vil tage hjerterne af en yngre målgruppe med storm. Vælg klogt. Er du stadig ikke sikker på, hvilken taske der passer bedst til din virksomhed? Vores specialister i reklameartikler hjælper dig gerne - du skal bare ringe til os.

- Hvor vil din trykte reklameartikel blive brugt?
Uanset om det er på messer, events, firmafester eller andre begivenheder, er tasker velkomne reklameartikler. Ikke kun fordi de er praktiske og næsten uundværlige, men også fordi de viser dit reklamebudskab på en fremtrædende måde. Sørg for på forhånd at overveje, hvor dine gaver skal præsenteres, og hvordan de bedst kan skille sig ud fra konkurrenterne. Også her hjælper vi dig gerne med at vælge den perfekte taske.

Skab din taske hos GIFFITS

Din tilfredshed er vores højeste prioritet. Derfor vil vi gerne give dig mulighed for at lære din vare at kende i detaljer, inden du afgiver din bestilling. Her er en kort oversigt over de forskellige tjenester, som vi tilbyder dig gratis. Så du kan være sikker på din vare til enhver tid.

- Logoværktøj: Her kan du på forhånd teste, hvordan dit logo, motiv eller slogan vil se ud på din valgte taske.
- Gratis grafisk service: Vi tilbyder dig et gratis første design af din vare med logo.
- Prøveservice: Til alle dem, der er i tvivl: Hvorfor ikke vælge forskellige prøver og derefter træffe en afslappet beslutning.
- Ekspreslevering: Vi bryder os ikke om sneglefart. Selvfølgelig kan vi også gøre det til din ønskede dato.
- Personlig rådgivning: En stærk reklame står og falder med den rigtige rådgivning. Vores eksperter i reklameartikler besvarer naturligvis gerne alle dine spørgsmål pr. telefon. Du kan få fat i vores hotline på 040 2788 201-0. Vi glæder os til dit opkald!

Bestem dine tasker med logo

nu

Fra udvælgelse til bestilling: Vi hjælper dig gerne på vej til din perfekte reklameartikel. Gennemse vores omfattende sortiment nu eller lav en specifik forespørgsel. Vores specialister i reklameartikler giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud. Eller giv os et opkald. Personlig rådgivning er vores styrke. Sammen finder vi din perfekte reklameartikel. Vi glæder os allerede nu til dit opkald eller din forespørgsel.

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.