Service

Tasker Halfar

Beregne
Tasker Halfar
Temaer
Farver
Materiale
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris

Halfar tasker reklameartikler

00:00 / 00:00

Bielefeld-virksomheden Halfar fremstiller tasker som reklameartikler. Halfar har været på markedet i over 30 år. I dag er det en af de førende virksomheder inden for reklametasker i Europa. Hvorfor en taske som reklameartikel? Hvad kendetegner en taske som reklameartikel? Hvilke typer efterbehandlinger er mulige med Halfar-poser? Find ud af det!

Hvad kendetegner en taske som reklameartikel?

Som udgangspunkt er reklameartikler produkter, der kan bruges til reklame og kommunikation - især fordi de har en printbar overflade, hvor der er plads til virksomhedslogoer og produktbudskaber. Halfars produkter er perfekt tilpasset disse krav. Print på Halfar-poser? Det er ikke noget problem! Tasker, rygsække, sleeves og meget mere er nemlig specielt udviklet til individuel trykning og efterbehandling. Det betyder, at de på den ene side har en meget synlig reklameflade, hvor logoer, billeder og tekster kan ses. På den anden side er poserne udformet på en sådan måde, at de kan bearbejdes optimalt med de tilsvarende tryk- eller broderimaskiner. Dette er kun i begrænset omfang muligt med kommercielt tilgængelige tasker, da f.eks. taskeflapper skal bearbejdes specielt med henblik på broderi. Derfor er det endnu mere værd at satse på Halfar tasker med logo!

Hvilke typer efterbehandlinger er mulige med Halfar-poser
?

Ønsker du at printe på Halfar-poser? Afhængigt af taskens materiale og art har du mange forskellige muligheder. Tryk og broderi er næsten altid muligt, da de kan bestilles hos giffits i butikken. Der skelnes mellem forskellige processer som f.eks. serigrafi, transfertryk, digitaltryk og sublimationstryk. Ud over trykning og broderi med forskellige processer og med et valgfrit antal farver eller sting er der også andre muligheder for efterbehandling. Nogle Halfar-promoveringer kan individualiseres effektivt ved hjælp af prægning, lasergravering, digitalprint-etiketter, emblemer af tekstil, metal, gummi eller domings med 3D-effekt. Er du interesseret? Vælg dine favoritter nu og lav en forespørgsel!Hvordan kan en standardtaske udstråle et individuelt
virksomhedsmæssigt design?

Ud over reklame kan selve tasken også fremme en virksomhed og et brand. Simpelthen ved at afspejle virksomhedens corporate design, dvs. virksomhedens farver og stil. Takket være det store udvalg af tasker og de mange farvemuligheder kan mange af taskerne i Halfars standardsortiment allerede nu tilpasses til brand- og virksomheds-CD'er. De forskellige stilarter og typer af tasker giver også en række muligheder her. Afhængigt af, om det brand, der skal bejles til, skal være sporty, feminint, muntert, business-agtigt, diskret eller designorienteret i sit udtryk - Halfars mange taske-kollektioner kan bruges til at formidle udseende og stilarter yderligere. Der er så mange grunde til at vælge Halfar tasker med logo - hvilken passer bedst til din virksomhed?

Hvorfor en taske som reklamemedie?

Succesfulde reklameartikler er dem, der tiltrækker sig megen opmærksomhed, f.eks. fordi folk gerne vil holde dem i hånden ofte. Trykte Halfar-tasker har to væsentlige egenskaber og fordele: På den ene side er de ægte hverdagsartikler. På den anden side er de moderigtigt tilbehør og livsstilsartikler. Tilsammen udgør disse egenskaber et vellykket reklamemedie. Kunderne bruger dem jo gerne, fordi deres funktioner og kvaliteter er overbevisende. Og de bruger dem også, fordi taskerne er udtryk for deres egen stil og personlighed. Men også for annoncørerne direkte, dvs. for virksomheden, er der meget, der taler for tasken som reklameartikel. Tasker kan ikke kun tilpasses og konfigureres, de er også velegnede til forskellige reklamemål og budgetter. Som premium-taske af høj kvalitet, som let og billig messe-taske, som opmærksomhedsskabende reklametaske, som salgstillæg, som identitetsdannende medarbejder- og medlemsgave - Halfars sortiment har de rigtige tasker og rygsække til alle disse og endnu flere lejligheder. Ring til vores specialister på 040 2788 201-0 og find den model, der passer perfekt til dig!

Hvilke materialer kan jeg vælge mellem?

De anvendte materialer er lige så forskellige som antallet af tasketyper. Alt efter formål, budget og tasketype bruger Halfar forskellige materialer til taskerne. Sortimentet omfatter særligt lette tasker af nylon eller polyester eller designmaterialer som f.eks. tofarvet stof med en let struktur. Selv materialer, der i første omgang er usædvanlige for tasker, kan findes i standardsortimentet. Halfar var f.eks. den første virksomhed, der lancerede en reklametaske af lastvognspresenning, LorryBag®, som var den første. I dag er denne presenningetaske allerede en klassiker. Et stort udvalg af filttasker finder du også hos specialisten i Bielefelds reklameartikler. De er særligt populære på grund af deres værdi og muligheden for at brodere dem. Virksomheden reagerer på tendenserne med PVC-fri kunstlæder. Det samme gælder for jerseytasker. Halfar bruger økologisk bomuld til sine bomuldsposer og er certificeret i henhold til GOTS-standarden. Et udtryk for det krav om bæredygtighed, der præger hele virksomheden. Vil du også gerne præsentere din virksomhed på en sådan bevidst måde? Vi ser frem til dit opkald!

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.

Tilsvarende kategorier „Tasker Halfar“