Service

Turnbeutel

Beregne
Turnbeutel
Temaer
Farver
Materiale
Design
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris

Rådgivning: Tryk sportstaske med logo

Tasker eller rygsække var i går: I dag er sportstasken ved at tage markedet for reklameartikler med storm. Det er ikke så underligt: ikke kun praktisk, men også let at transportere takket være dens vægt og sammenfoldelige materiale. Sportstasken med dit logo er et statement, især med iøjnefaldende prints, på messer, på kontoret eller på festivaler under åben himmel. På denne måde vil dit logo nyde godt af interesserede blikke, hver gang tilbehøret bruges. Konklusion: Takket være det store reklameareal øger rygsækkens lillebror kendskabet og populariteten som om den var alene og dermed din virksomheds reklameeffekt. Er sportstasker egnede som reklamemateriale? Vi er sikre!

Hvorfor er sportstasker ideelle reklameartikler?

Trykte sportstasker med et motiv er i øjeblikket en af de mest populære reklamegaver og dominerer vores gadebillede. Der er mange grunde til dette: Hvis der ikke er nogen taske ved hånden, når du har handlet, hjælper den billige taske dig. Kan du ikke finde dit barns rygsæk igen? Sportstasken er redningsmanden i en nødsituation. Den fjerlette taske med snørebånd og logo følger med dig på rejser, til fester og på cykelture. Den er den ideelle ledsager til indkøb, tager dine bøger med i skole og din pung med til koncerten. Dit logo vil fange øjet, hver gang du bruger det. Og øger din profil. Den moderigtige og praktiske følgesvend bærer din reklame ud i verden som om den var alene. Hos Giffits finder du den rigtige reklameartikel til enhver lejlighed.

Det rigtige design til enhver virksomhed

Du vil gerne printe en sportstaske? Hos os kan du nemt finde den rigtige model til din virksomhed. Vi tilbyder dig de billige snørebåndsposer i mange forskellige farver, materialer og designs. Klassisk bomuld, robust plastik, med en indvendig eller udvendig lomme. Eller er du måske på udkig efter en miljøvenlig version af økologisk bomuld? Så anbefaler vi en taske fremstillet af vedvarende råmaterialer. Vil du også gerne bevidst fremme din virksomhed på denne måde? Det kan vi hjælpe dig med. Store mærker benytter sig også af Giffits. Vælg f.eks. en kvalitetstaske fra vores mærkesortiment. Vi er sikre på: få trykt sportstasker og dermed sikre kundeloyalitet.

Vi kan opfylde næsten alle kundeønsker og samarbejde med dig for at finde det perfekte reklameartikler. Vores tip: Hvorfor ikke bestille flere prøver online og få din egen idé om din ideelle virksomhedsambassadør.

Hvilket reklameaftryk passer til dig?

En fin detalje: Sportstasker har i de fleste tilfælde et stort areal til dit reklamebudskab. Uanset om du ønsker at trykke reklamepladsen i farve, sort/hvid, med et slogan, foto, motiv eller logo, er mulighederne næsten uendelige. Der findes forskellige trykteknikker. For de fleste tasker kan du vælge mellem serigrafi og transfertryk. I nogle tilfælde er det også muligt at efterbehandle med tampontryk eller broderi.

- Serigrafi er særligt velegnet, hvis du ønsker at placere et lyst logo på en mørk baggrund. Resultatet er særdeles holdbart.
- Transfertryk giver lysere farver mulighed for at skinne på mørke baggrunde og kan også perfekt vise fine linjer og konturer. Det bedste valg til sarte logoer eller bogstaver.
- Broderi er et meget fornemt valg. Du kan frit vælge mellem op til 15 farver på samme tid. Du er velkommen til at kontakte os.
- Tampontryk er ridsefast, omkostningseffektivt og holdbart. Selv ujævne og strukturerede overflader på sportstasken kan uden problemer trykkes med dit logo.

Er du usikker på, hvilken trykteknik der passer bedst til dit logo? Ring til os, og lad os rådgive dig. Eller send os en uforpligtende forespørgsel.

Det er ikke ligefrem en nyhed: Tilpas sportstasker

Vil du skille dig ud fra mængden af standard reklameartikler? Med den bedst mulige salgsfremmende succes? Det er ikke noget problem: Vi tilbyder dig et individuelt, skræddersyet koncept i stedet for en vare fra start. Du kan f.eks. vælge en personlig sportstaske i en form, der passer til dig. Eller har du helt specielle farveønsker? Vi kan opfylde næsten ethvert kundeønske. Lad os sammen tænke på et særligt design. Vi ser frem til din forespørgsel!

Den rigtige sportstaske for den bedste reklameeffekt

Marketingspecialister kender følgende tanker. Vi anbefaler, at alle andre kunder læser de følgende råd omhyggeligt. Fordi: stærk reklame er ikke tilfældigt. Jo mere sammenhængende kombinationen af virksomhed, logo og reklameartikel er, jo større er effekten.

- Corporate Identity
Enhver virksomhed har brug for sin egen identitet. En genkendelsesværdi, der forbliver i kundens hukommelse. Et udsagn, der rammer plet og tager kunden i hånden. Så når du designer, er det bedst at vælge en farve fra dine virksomhedsfarver. Eller en farve, der harmonerer særligt godt med dit logo.

- Hvad vil du sige med den trykte sportstaske?
Har du allerede et slogan? En erklæring, der understreger din virksomhedsfilosofi. Du bør vælge en reklameartikel, der passer til dette. Enkle designs med et cool labelprint passer til et ungt streetwearfirma, mens en fitnesskæde har fokus på sport. Er du stadig i tvivl om, hvilken sportstaske der passer til din virksomhed? Vores specialister i reklameartikler hjælper dig gerne - du skal bare ringe til os.

- Hvem skal bære en taske med snørebånd?
Seriøse forretningskontakter vil sandsynligvis imponere dig med neutrale designs, mens en cool retro-taske vil tage en ung målgruppes hjerter med storm. Vælg klogt. Vi vil hjælpe dig.

- Hvor skal din trykte reklameartikel bruges?
Giveaways til sportsbegivenheder eller cool giveaways på messer - tænk over det miljø, som din reklameartikel vil blive præsenteret i. Hvordan adskiller du dig fra konkurrenterne? Jo mere du skiller dig ud fra konkurrenterne, jo mere vil du blive bemærket. Vi hjælper dig også gerne med at vælge den perfekte sportstaske her.

Skab din sportstaske hos GIFFITS

For at sikre, at du er 100 procent tilfreds med din reklameartikel, tilbyder vi dig et par måder at lære din vare at kende på, før du køber den

- Logo værktøj: Prøv online at se, hvordan dit logo, motiv eller slogan ser ud på sportstasken.
- Gratis grafikservice: Du kan anmode om et gratis første design af din vare med logo.
- Prøveservice: Kan du ikke beslutte dig? Vi sender dig gerne forskellige prøver på forhånd for at gøre din beslutning nemmere for dig.
- Ekspreslevering: Nogle gange skal tingene gå hurtigt. Vi leverer på den ønskede dato.
- Personlig rådgivning: Vores eksperter i salgsfremmende produkter besvarer naturligvis gerne alle dine spørgsmål pr. telefon. Vi ser frem til dit opkald!

Bestil din sportstaske med logo

nu

Fra udvælgelse til bestilling: Vi hjælper dig gerne på vej til din individuelle sportstaske. Du er velkommen til at kigge på vores omfattende sortiment eller sende en specifik forespørgsel. Vores specialister i reklameartikler giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud. Eller ring til os. Personlig rådgivning er vores styrke. Sammen finder vi den perfekte reklameartikel til dig. Vi glæder os allerede til at modtage dit opkald eller din henvendelse.

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.

Tilsvarende kategorier „Turnbeutel“