Service

Usædvanligt og originalt

Beregne
Usædvanligt og originalt
Temaer
Farver
Materiale
Smag
Størrelser
Design
Opfyldning
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris

Rådgivning: Tryk usædvanlige reklamegaver med logo

Klassiske reklamegaver "kan" gives af hvem som helst. Usædvanlige reklamegaver er det, der gør et varigt indtryk. Uanset om der er tale om give-aways eller individuelle gaver med en usædvanlig reklameeffekt - du kan nå dine ønskede målgrupper særligt godt ved at overraske dem. Tiltrækker opmærksomhed og øger kendskabsgraden til din virksomhed. Derudover kan du selv opdage nye kundegrupper. På messer, kurser, produktpræsentationer og andre lovende forretningsbegivenheder vil du altid tiltrække positiv opmærksomhed med usædvanlige reklamegaver. Skil dig ud fra konkurrenterne. Med originale reklameartikler scorer du point hos kunderne og alle dem, der ønsker at blive kunder, samt hos forretningspartnere og medarbejdere.

"Overraskende" lille brug - stor effekt

Klassiske kuglepenne, kalendere, skriveunderlag og kortspil er gode ideer. Hvorfor ikke? Men hvis du altid ønsker at være "bare" sød, vil du sandsynligvis kun opnå gennemsnitlig succes i det lange løb. Vælg usædvanlige reklamegaver i kreative designs eller originale højdepunkter med særlige funktioner. Det er de ting, som du kan inspirere med. Vis, hvor meget dine kunder er værd for dig. Signaler, at du er interesseret i dine målgrupper. At det er vigtigt for dig at tiltrække deres opmærksomhed, at imponere, inspirere og begejstre dem. Fordi veludførte overraskende effekter forbløffer alle. Virkelig. Alle.

Kreative reklamegaver forbliver i
den bedste hukommelse

i lang tid

I tider med klimaforandringer kan man score to gange. Gør dine kunder glade med bæredygtige reklamegaver. På denne måde signalerer du, at du - og dermed også din virksomhed - værdsætter og gennemfører den "grønne idé". Et aspekt, der helt sikkert vil appellere til dine modparter. Stilfulde luftglidere af ekstra lette materialer, som børn og voksne kan være aktive udendørs med, eller frøkugler i en stofpose, som du kan gøre naturen "endnu grønnere" med - du har bogstaveligt talt 1.001 muligheder for at give bæredygtige reklamegaver med et ekstravagant touch. Plejepakker lavet af økologisk producerede materialer eller kunderammer lavet af genbrugspapir er også altid populære. Og de får hurtigt hjertet til at slå hurtigere hos de ægte "naturmennesker".

Den næste messe er på vej

Handelsmesser og lignende arrangementer er den perfekte måde at skabe nye kontakter eller udbygge eksisterende forbindelser på. Med små, ekstravagante gaver er det nemt for dig at tiltrække de besøgendes opmærksomhed og starte en samtale med dem. Perfekt til disse små "fristelser" er bl.a. originale reklamegaver til kontoret. Du kan være sikker på, at de vil skabe en "bølge af begejstring" på din messestand

Outlandish reklamegaver trykt med logo

Give glæde og udtrykke anerkendelse - det er det grundlæggende princip for at give gaver. Reklamekondomer kan ved første øjekast virke ganske morsomme. Det er dog ikke størrelsen, der er vigtig her, men det budskab, du sender til modtageren: Tryk som "Tag mig med dig" eller "Giv mig mere kærlighed" gør det klart, at du ønsker at blive husket på lang sigt. Samtidig viser du gavemodtageren, hvor meget du bekymrer dig om deres velbefindende. Især folk med en vis humoristisk sans vil blive imponeret af usædvanlige reklamegaver af den "mousserende" slags. Ikke mindst fordi du udviser mod og selvsikkerhed. Det er netop disse aspekter, der er så vigtige i så mange brancher. Vis "i det små", at du er parat til at give "store ting". Budskabet er allerede ved at gå igennem. Oplev det selv.

Udsøgte salgsfremmende idéer - altid en god idé

Specielle krus, lightere med specielle lyseffekter eller kuglepenne med magisk blæk giver fantastiske effekter. Og da det personlige præg altid er vigtigt, har du uendelige muligheder for at få trykt et logo på usædvanlige reklamegaver. Det giver din designstærke eller ekstravagante reklameidé en helt særlig karakter. Uanset om det er logo eller slogan: formidl dine individuelle budskaber gennem smarte reklamegaver og sæt dit produkt, din service og din præstationsportefølje i søgelyset på ingen tid. Hvis du ønsker at få trykt usædvanlige reklameartikler nu, er døren åben for dig - ind i dine potentielle kunders hjerter. Den store verden af markedsføring har udviklet sig afgørende gennem årene. ingen har længere brug for "almindelig" eller "klassisk". I dag handler det hele om klasse. Værdien. Det unikke ved din salgsfremmende gave. I dag kan du næppe lokke den berømte hund ud bag komfuret med traditionelle reklamegaver, der mangler flair og charme. Tværtimod. Han går over til noget mere interessant.
Det er det centrale: Selv små ting kan have en stor effekt på folk. Når du først har fanget potentielle kunders opmærksomhed med din fede salgsfremmende idé med dit logo, er det allerede halvdelen af kampen. Med reklamegaver, der skinner med et unikt design eller skiller sig ud med usædvanlig funktionalitet, vil du og din virksomhed forblive "forankret" i dine potentielle kunder og kunders bevidsthed i lang tid. Så det kommer altid an på blandingen: Et strejf af ekstravagance kombineret med originalitet i forbindelse med dit helt personlige budskab - det er den "hemmelige formel" for alle dem, der ønsker at få endnu mere succes med deres forretning.

Lad os printe usædvanlige reklamegaver nu

I overensstemmelse med din virksomheds corporate identity finder du de bedste ideer til ekstravagante reklamegaver hos Giffits. Vær som det lille frø, der med tiden kommer frem igen og igen med storslåede blomster, som så permanent lyser op i øjnene på beskueren. Det er mere eller mindre effekten, når du får trykt usædvanlige reklamegaver direkte hos os. Du er simpelthen nødt til at opleve det selv...! Tag et kig på vores online shop nu eller tag telefonen. Vores eksperter i salgsfremmende produkter ser frem til at modtage dit opkald. Sammen kombinerer vi originalitet med værdi og service - kontakt os.

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.

Tilsvarende kategorier „Usædvanligt og originalt“