Service

Høj kvalitet og eksklusivitet

Beregne
Høj kvalitet og eksklusivitet
Temaer
Farver
Kapaciteten
Materiale
Design
Opfyldning
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris

Rådgivning: Eksklusive reklameartikler med logo påtrykt

Kunderne har mange muligheder for at opfylde deres produktønsker. De bruger meget tid på forskellige søgemaskiner på internettet, gennemser markedspladserne på internettet, og hvis de finder et angiveligt bedre tilbud, beslutter de sig hurtigt for at vælge konkurrenten. Som iværksætter ved du, hvor meget arbejde og penge det koster at skaffe en ny kunde. Reklameartikler af høj kvalitet med dit logo kan være et godt redskab i markedsføringsmixet til at binde kunden til din virksomhed. Det fungerer dog kun, hvis du vælger reklamegaverne med omhu, og de selvfølgelig passer til dit image. Find nu ud af, hvordan du finder de helt rigtige eksklusive reklamegaver, hvilken effekt de har med et trykt logo, og hvorfor ekspertrådgivning altid er godt. Her.

Hvorfor styrker eksklusive reklamegaver
kundernes loyalitet?

Mange undersøgelser og forskning har undersøgt effekten af salgsfremmende produkter. Hvad angår reklamegaver af høj kvalitet, er resultaterne næsten entydige: kunderne opfatter eksklusive reklamegaver som en form for personlig påskønnelse. Gaven, der opfattes som individuel, har en stærk følelsesmæssig komponent, som giver sig udslag i øget tillid til virksomhedens kundeorientering og kvalitetsstyring. Det er en udbredt misforståelse, at f.eks. en rabat til faste kunder har en højere kundeloyalitetsvirkning end en smagfuldt udvalgt reklamegave med dit logo. Kundeloyalitet er ikke et rent rationelt anliggende. Selvfølgelig kan et reklamebudget kun bruges én gang, men at vælge reklameartikler af høj kvalitet med dit eget logo er altid en målrettet og meget effektiv investering på lang sigt. Se vores sortiment nu, Giffits tilbyder reklamegaver af høj kvalitet til alle brancher, alle lejligheder og alle reklamebudgetter.

Hvilke kriterier skal reklameartikler af høj kvalitet opfylde?

Hvad enten du ønsker at give udsøgte reklameartikler til dine kunder, forretningspartnere eller leverandører, er det vigtigste krav altid, at reklameartiklen passer til din virksomhed i enhver henseende. Den skal passe ind i din virksomheds identitet og harmonere med din virksomhedskultur. Dette er uløseligt forbundet med den kompromisløse kvalitet af din valgte reklameartikel. Husk altid på, at reklameartikler med dit logo repræsenterer din virksomhed, dine produkter eller dine tjenester i modtagerens liv. At spare penge på det forkerte sted er som det berømte "skud i knæet". Kriterium nr. 3 følger af kriterium nr. 2: selv reklameartikler af høj kvalitet skal have en høj brugsværdi og være lette at håndtere.

Hvordan finder jeg eksklusive og passende reklameartikler,
som jeg kan få trykt?

Det er tilrådeligt at starte med tre snarere end to tanker om, hvem den målgruppe er, som du vil give i gave. Faste kunder, forretningspartnere, leverandører? Mænd, kvinder, begge køn? Alder? Og selvfølgelig spiller den anledning, som du ønsker at sende eller give udsøgte reklameartikler til, også en vigtig rolle. Her i vores online shop finder du et bredt udvalg af reklameartikler af høj kvalitet, som du kan trykke med dit logo. Lad dig inspirere af vores forslag. Alle produkter opfylder høje kvalitetsstandarder og er kendetegnet ved lang levetid. Markedsføringseksperter taler gerne om en reklamegave, der skal være "sympatisk". Kort sagt er en høj "likeability" et udtryk for, at kunden sætter pris på varen og bruger den ofte. Reklameartiklerne fra Giffits er udvalgt efter dette kriterium.

Hvilken trykteknik passer til dig?

Giffits tilbyder dig næsten alle trykvarianter, som kan bruges til at færdiggøre reklameartikler. Bare rolig, du behøver ikke at læse om de tekniske processer for at finde den bedste variant til dit formål. Vi har specialister, som kan rådgive dig med kompetence og erfaring. Ikke desto mindre er her en kort oversigt over de tænkelige muligheder:

1. Serigrafi har store fordele, hvis du ønsker at trykke lyse illustrationer eller logoer på en ret mørk baggrund.
2. Digital transferprint er særligt velegnet til fotomotiver, fordi gengivelsen er meget autentisk.
3. Transfertryk er i princippet velegnet til efterbehandling af forskellige overflader, da flere farver også kan gengives omkostningseffektivt uden problemer.
4. Tampontryk anvendes altid, når den overflade, der skal trykkes, ikke er plan. Enten fordi genstanden er rund eller buet, eller fordi den overflade, der skal trykkes, har et strukturelt mønster.
5. En gravering giver en flair af ædel høj kvalitet.
6. Spejlgravering anses for at være dronningen blandt mulighederne for at få trykt udsøgte reklamegaver. Den reflekterer lysets indfald.

Hvordan sikrer jeg mig, at jeg virkelig kan lide det færdige produkt
?

Med Giffits behøver du ikke at overlade noget til tilfældighederne, hvis du ønsker at få eksklusive reklameartikler trykt med dit logo. Med vores logoværktøj kan du nemt på forhånd afprøve, hvordan dit originale logo eller din virksomheds skrifttype vil se ud på den valgte reklameartikel. Hvis du ikke er tilfreds med resultatet, kan du gøre brug af vores gratis og uforpligtende grafikservice: Vores grafikere sammensætter din skabelon og dit ønskede emne, så det samlede resultat ser harmonisk og sammenhængende ud. Og selvfølgelig kan du også foretage en "haptisk test", inden du køber din reklamegave af høj kvalitet: Du skal blot anmode om en gratis prøve.

Hvad koster det at få eksklusive reklameartikler trykt med et logo?

På Giffits finder du udvalgte reklameartikler til kunder og forretningspartnere, som kommer fra mange forskellige brancher og derfor også har meget forskellige priser. Du kan dog nemt vurdere de omkostninger, du skal beregne, ved at bruge vores budgetberegner. Du skal blot indtaste et søgeord, den ønskede mængde og det ønskede tryk - så får du et samlet prisresultat, som du kan arbejde med.

Bestil reklameartikler af høj kvalitet trykt
med logo

nu

Kunder, der bliver overrasket med eksklusive reklamegaver, er glade kunder. Reklameartikler af høj kvalitet bruges trods alt i lang tid og med glæde. Reklameeffekten taler for sig selv. Vælg en reklameartikel af høj kvalitet fra vores sortiment nu, og lad vores eksperter trykke den med dit logo eller dit krav. Vi hjælper dig gerne med at vælge det perfekt matchende produkt og det tilhørende tryk. Vores specialister i reklameartikler er klar til at hjælpe dig via telefon eller e-mail. Vi ser frem til at høre fra dig.

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.

Tilsvarende kategorier „Høj kvalitet og eksklusivitet“