Service
Specialfremstillede reklameartikler

Har du nogensinde tænkt på at lave f.eks. din egen mascot eller eget produkt som reklameartikel? Brug det enorme kreative spillerum, som vi tilbyder dig mht. form, materialer, farver og funktionalitet.

Vores in-house produktdesignere hjælper gerne. Giv os dine specifikationer, så udvikler vi personlige løsningsforslag til dig. Dine kunder og samarbejdspartnere vil lægge mærke til disse unikke reklameartikler, det giver altid opmærksomhed. Stærk jeres image med en special-designet reklameartikel.

Vores team af produktdesignere, reklameeksperter og indkøbere, omsætter dine særlige design ønsker for dig.

  • Har du konkrete ideer til dine reklameartikler?
  • Eller ønsker du at udarbejde konceptet sammen med os?
  • Hvordan ser din tidsplan ud?
  • Hvor mange eksemplarer har du brug for?
  • Hvad er din budgetramme?

Vi drøfter disse spørgsmål og de næste trin med dig personligt. Du vil blive overrasket over de mange forskellige muligheder der er, for at lave dine helt personlige reklameartikler, til attraktive priser.

Vejen til din unikke reklameartikel

Hvis du er i ide-fasen, hjælper vi gerne med, helt fra begyndelsen. Efter en samtale, udvikler vi dit helt personlige reklameartikelkoncept, som vi så præsentere dig. Hvis du har meget konkrete ideer, undersøger vi straks mulighederne for den tekniske gennemførelse i detaljer. Du modtager konstruktionstegninger, og en 3D-visualisering, som giver et realistisk indtryk af din reklameartikel. Så ved du med sikkerhed, hvordan din reklameartikel kommer til at se ud, i de valgte materialer og farver. Efter disse data er godkendt, færdiggør vi original-designet af din reklameartikel. Når dette 1:1 design er godkendt af dig, starter vi produktionen.

Forløb
Hvilke ideer har du? Ring til os:

Hotline 808 200 30

E-mail: service@giffits.dk

Forespørgsel på specialproducktion

Den individuelle serieproduktion af USB-stiks CUSTOM, har et simpelt forløb.