Service

Solbriller

Beregne
Solbriller
Temaer
Farver
Materiale
Størrelser
Design
Opfyldning
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris

Solbriller med logo påtrykt - solrige udsigter til din reklame

00:00 / 00:00

Ingen anden beklædningsgenstand er så stærkt forbundet med ferie, sommer og sol som solbriller. Så hvad kunne være mere naturligt end at få ansigterne til at stråle med et par solbriller til reklamebrug? Hos Giffits har du et kæmpe udvalg af billige briller at vælge imellem, som du kan tilpasse med dit logo, et slogan eller et frækt ordsprog. Start lige her og få dine solbriller trykt i topkvalitet til messer og events, også i store mængder.

Solbriller som reklamegave - god stemning garanteret

Klanger dette ikke bekendt for dig? Næppe har du solbrillerne på næsen, før feriestemningen sætter ind. Disse alsidige briller er ikke kun et modetilbehør, men tjener også et praktisk formål. De beskytter øjnene sikkert mod skadeligt UV-lys og gør det mere behageligt at tilbringe tid i solen.
Hvis du bestiller solbriller som en reklamegave, vil dine kunder helt sikkert huske dig. For det første har solbriller en gennemgående positiv konnotation som tilbehør og er populære hos unge og gamle. På den anden side giver du et produkt med en konkret praktisk fordel væk.
I vores online shop finder du solbriller i mange forskellige designs. Du skal blot vælge den rigtige til din kampagne, lade os trykke den med dit logo eller slogan og sørge for, at din målgruppe altid husker dig.

Hvordan kan jeg få det bedste ud af solbriller til salgsfremmende formål?

Promotionelle solbriller er perfekte til arrangementer eller funktioner, der finder sted ved havet eller i bjergene. For eksempel er salgsfremmende solbriller ideelle til surfevents eller arrangementer på stranden. Hotelejere kan stille brillerne til rådighed for deres gæster, eller mærkevareproducenter kan uddele dem på en reklamestand. Solbriller med logotryk er også den ideelle give-away til bjergrestauranter, skihytter og andre cateringvirksomheder samt til arrangører på skisportssteder.
Du kan naturligvis også uddele dine solbriller med tryk på messer. Hvis du er en rejsearrangør, hotelejer eller udbyder af udflugter og arrangementer, er solbrillerne også en praktisk og individuel reklamegave.

Hvilke virksomheder egner sig til solbriller med mærketryk?

Solbriller er så populære, at dette tilbehør er velegnet til enhver virksomhed, der bogstaveligt talt ønsker at få solen til at skinne med sine kunder. Men selvfølgelig er det en fordel og reklameeffekten endnu større, hvis dit tilbud, dit produkt eller dit brand har en direkte reference til reklameartiklen.
Reklame-solbriller er næsten et must for rejsearrangører, rejseudbydere eller busselskaber samt flyselskaber. Ligeledes kan ferieregioner, hoteldriftsvirksomheder eller campingpladsoperatører perfekt reklamere med solbriller med tryk. Hvis du selv er aktiv med din virksomhed i en ferieregion, er solbriller, der er personliggjort med din reklame, en god mulighed for at gøre opmærksom på dig selv.

Lad dit logo blive trykt på solbriller - dine muligheder med Giffits

Vi trykker dine solbriller ved hjælp af to gennemprøvede metoder. Dit logo trykkes på solbrillernes bøjler. Det gør brillerne til det perfekte reklamemedie på stranden, på messen eller i hverdagen.
Tampontryk er en såkaldt "indirekte trykproces". Stemplet, i dette tilfælde kaldet en "pude", er fremstillet af silikonegummi og er særligt elastisk. På denne måde kan selv buede former meget let trykkes. Hertil laves først en stencil med en folie, som derefter klæbes på templet. Derefter påføres blækket med en pude. Når folien er fjernet, forbliver dit logo på tindingen.
Hvis dine solbriller er skærmtampontrykt, laves der også en stencil. Denne klæbes på templet. Herefter bevæger den såkaldte "skraber" sig hen over stencilen med blæk og presser blækket ind i den. Med serietampontryk kan der også realiseres fine grafikker.
Som et alternativ til trykprocessen er gravering mulig for nogle brillemodeller. Gravering har den fordel, at dit logo eller din tekst bliver præget i templet. Dette skaber en effekt af meget høj kvalitet. Hvilken variant der er tilgængelig, fremgår ved siden af hvert produkt.

Hvorfor skal jeg bestille solbriller som reklameartikler hos Giffits?

Når du får solbriller trykt som reklamegaver hos Giffits, nyder du godt af et meget stort udvalg af forskellige briller. Disse solbriller opfylder ikke kun et reklamemæssigt formål, men har også en stor praktisk fordel. Vores produkter har UV-filter og den nødvendige linsekvalitet, så du effektivt beskytter dine kunders øjne med reklamesolbriller!
Du får ikke kun reklameartikler hos os, men du kan også benytte dig af andre tjenester. Vi tilbyder dig f.eks. en meget enkel beregning, der informerer dig gennemsigtigt og med et enkelt klik om de omkostninger, der er forbundet med trykning. Når du har uploadet dit logo, kan du også bruge vores logo-forhåndsvisning og tjekke, hvordan din grafik vil se ud på templet.
Et andet plus: Vores team står personligt til rådighed for at besvare alle dine spørgsmål om produkterne og trykningen. På den måde kan vi hjælpe dig med din bestilling. Du skal blot bruge vores kontaktformular til at sende din forespørgsel.

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.

Tilsvarende kategorier „Solbriller“