Service

Servietter

Beregne
Servietter
Temaer
Farver
Materiale
Minimumsmængde

Rådgivning: Tryk servietter med logo

00:00 / 00:00

Hvad enten det er stilfuldt til middagen, som bordpynt til den næste firmafest eller som et praktisk alternativ til tallerkener på messer: Servietter med logo er i dag en af de mest effektive og populære reklameartikler. Hvorfor er servietter af høj kvalitet så velegnede som reklamegave? Servietter er billige, fleksible at bruge og har et stort printområde. Denne praktiske reklameartikel er lige så velegnet til en hurtig snack som til et elegant firmajubilæum. Med dit logo trykt på servietter transporterer du dit reklamebudskab derhen, hvor dine gæster kan se det. Og forresten giver du din bordpynt, din messestand, dåben eller den næste julefrokost et personligt præg, som vil gøre indtryk på dine gæster. Hver gang du bruger dem, vil dit logo fange øjet og forblive i god hukommelse. Så: print på servietter og gør en stor entré!

Hvorfor er trykte servietter ideelle reklameartikler?

Ud over daglig brug i catering- og hotelbranchen er servietter med et firmalogo påtrykt det perfekte reklameartikler til enhver begivenhed. Udnyt den store reklameplads og promover din virksomhed med lækre snacks på f.eks. den næste messe. Servér snacks på en serviet med dit logo eller motiv på i stedet for på en tallerken. Når alt kommer til alt, spiser øjet med dig! Og kunden vil ikke kun forbinde din virksomhed med god smag, men vil også være lettet over, at de ikke behøver at bære en beskidt tallerken rundt på messen. På grund af deres alsidighed er servietter med tryk også et godt blikfang ved firmaarrangementer, bryllupper, fødselsdage, konferencer eller reklamebegivenheder. Disse billige reklameartikler, der er trykt i høj kvalitet med et logo eller mere diskret med oplysninger om din virksomhed, er en reel informationskilde for alle kunder. Er du stadig ikke sikker på, hvilket design der bedst præsenterer din virksomhed? Eller har du brug for hjælp med ordremængden, kvaliteten eller den bedste farvekombination? Intet problem: Ring til os eller send os en online forespørgsel. Sammen med vores reklamespecialist finder vi den perfekte reklameartikel til dig på ingen tid. Så: Tryk på servietter, og sørg for kundeloyalitet.
Vores tip: Bestil flere prøver. På den måde kan du få en idé om forskellige reklameartikler på forhånd.

Det rigtige design til enhver virksomhed!

Du vil gerne trykke dit firmalogo på servietter? I vores sortiment finder du den perfekte model til næsten enhver lejlighed. Vi tilbyder de små firkantede reklamevidundere i forskellige materialer og farver. Uanset om det er væv eller linned af høj kvalitet, i en speciel form eller individuel størrelse - du skal blot vælge din favorit på www.giffits.de. Vidste du det? Servietter er som regel firkantede. Denne form er særlig velegnet til at folde til individuelle borddekorationer. Der skelnes mellem forskellige størrelser fra 12,5 cm til 50 cm. Størrelsen 33 x 33 cm for papirservietter og 45 x 45 cm for stofservietter er særligt populære. Vi har naturligvis også matchende tilbehør som servietholdere klar til dig. Tag et kig på vores online shop nu og se selv. Vil du gerne have et lidt mere spændende servietprint? Vælg derefter et fotoprint efter dine ønsker i stedet for det sædvanlige print. Du kan også vælge et præget motiv for at opnå en særlig elegant variation. Fra et diskret logotryk til et design på hele overfladen - næsten alt er muligt hos Giffits. Tøv ikke og udnyt vores mange års erfaring. Vores specialister i reklameartikler ser frem til at modtage dit opkald.

Servietter til foldning: Instruktioner til den perfekte borddekoration

Servietter er stilfulde dekorative elementer til ethvert bord. Uanset om det er et bryllup, en fødselsdag eller en firmafest, kan smukt trykte servietter forbedre enhver borddekoration og give et helt særligt indblik i din virksomhed. Det er ikke kun vigtigt at trykke servietter af høj kvalitet, men også at præsentationen er korrekt. Hvorfor ikke lade servietringe eller servietholdere ligge i skabet for en gangs skyld og blive en foldekunstner? I tider med gør-det-selv-vejledninger kan du nemt finde forslag til perfekt foldede servietter til enhver lejlighed på nettet. Vi har udvalgt tre forskellige varianter til dig:

Bestiklomme
I en foldet bestiklomme får knive og gafler et smukt nyt hjem på ethvert elegant bord. Du skal blot folde servietten helt ud. Den utrykte side vender mod dig. Fold nu den nederste tredjedel opad og den øverste tredjedel nedad til midterlinjen. Vend servietten om. Fold den højre side ind til midterlinjen og gentag processen to gange, indtil du har en rektangulær lomme. Færdig!

Sejl
Har du brug for servietter til en middag i en sejlklub? Hvad med dette? Fold servietten ud og fold den én gang, så den danner en stor trekant. Rul nu den lange side op, indtil der kun er en lille trekant til sidst. Fold servietten på midten, og stil den op. Knæk masten og skødet!

Tafelspitz
Velkendt og populær ikke kun som en ret: Tafelspitz. Sådan fungerer det Åbn servietten helt én gang. Derefter foldes den på midten, så åbningen er nederst. Fold det øverste højre og venstre hjørne på midten, så der dannes en trekant. Passer den? Godt, så læg den højre side på den venstre side, løsn servietten lidt og læg den midt på tallerkenen. Sørg for, at den venstre og højre spids er vandret og vender mod din gæst.

Hvilket reklametryk passer til dig?

Servietter har masser af plads til dit logo. Det er op til dig, om du vil trykke reklameartiklen på hele overfladen eller på en fjerdedel af overfladen. Spændende med et foto eller diskret med prægning. Mulighederne er lige så varierede som servietten selv. En vigtig grund til, at servietter er så effektive brandambassadører. Vi viser dig gerne de mest almindelige efterbehandlingsmetoder af højeste kvalitet. Hvis du har yderligere spørgsmål eller har brug for flere oplysninger om serviettryk, er du velkommen til at ringe til os.

- Flexotryk er en relativt miljøvenlig trykteknik, da der normalt anvendes vandbaseret trykfarve med lav viskositet. Produktionshastigheden er forholdsvis høj og særlig effektiv til servietter. Den flexografiske trykproces kan håndtere mange forskellige materialer.
- I modsætning til flexotryk er digitaltryk særligt billigt og hurtigt at gennemføre, selv ved mindre oplag. Resultatet: lang holdbarhed og strålende farvemætning for din serviet. Selv meget sarte prints og fotorealistiske billeder af særlig kvalitet er ikke noget problem på papirservietten.

Vil du gerne vide, hvilket tryk der passer bedst til dit logo og din reklameartikel? Du skal blot ringe til os for at få rådgivning. Eller send os en uforpligtende forespørgsel.

Specielt design: tilpassede servietter

Differentier dig fra konkurrenterne nu og design en serviet efter dine egne idéer. Uanset om det er i en speciel form, med et individuelt design eller i en unik farve - vi hjælper dig gerne på vej til dit specialfremstillede produkt. Takket være vores mange års erfaring har vi naturligvis masser af idéer til dig. Kontakt os, og vi vil personligt udvikle din helt specielle serviet til dig. Skræddersyet til din virksomhed og unik i design og tryk. Fortæl os dine idéer nu. Vi ser frem til at gennemføre dine ønsker.

Print dit logo på servietter hos Giffits

Vi ønsker, at du skal være 100 % tilfreds med din serviet med tryk. Derfor tilbyder vi mange gratis tjenester, der hjælper dig med at lære din vare at kende, før du køber den:

- Logo værktøj: Hvorfor ikke teste, hvordan dit firmalogo eller motiv ser ud på en serviet på forhånd?
- Gratis grafisk service: Vi udarbejder gratis et første individuelt design til din artikel.
- Prøveservice: Er du ikke helt sikker på, hvad du skal vælge i øjeblikket? Så bestil blot flere prøver på forhånd, og beslut dig derefter i ro og mag.
- Ekspreslevering: Nogle gange skal det gå hurtigere! Vi leverer naturligvis dine trykte servietter når som helst, du ønsker det. Også med ekspres inden for få dage. Du skal bare ringe til os.
- Personlig rådgivning: Vores konsulenter hjælper dig naturligvis gerne via telefon. Du kan få fat i vores hotline på 040 2788 201-0. Vi glæder os til at modtage dit opkald!

Bestil servietter med logo

nu

Der er lang vej fra det første klik til leveringen af din trykte ordre. Vores specialister i reklameartikler står altid til rådighed for dig. Uanset om det er størrelse, form, farve, tryk eller kvalitet - sammen finder vi den perfekte reklamegave til dig. På den måde tilbyder vi dig ikke kun et avanceret sortiment på over 150.000 reklameartikler og flere nyttige tjenester, men også vores mere end 20 års erfaring inden for reklameartikler. Ring til os - vi er stolte af vores kundeservice og tager os altid god tid til at give dig perfekt rådgivning. Se selv: Serviettryk er altid det rigtige valg for den perfekte reklameartikel!

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.

Tilsvarende kategorier „Servietter“