Service

Slik

Beregne
Slik
Temaer
Farver
Materiale
Smag
Design
Opfyldning
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris
Kundeanmeldelser i denne kategori.
 • Kunde fra Zürich

  Jeg forestillede mig indholdet på en anden måde! Jeg ville have små mynte slik i den, ikke så store!

  Kunde fra Dornbirn

  Opfyldte vores forventninger fra A til Z

 • Kunde fra Dornbirn

  God kvalitet

  Kunde fra Dornbirn

  Alt perfekt

Råd om salgsfremmende produkter: Print slik med logo

Er du på udkig efter en mindeværdig, lækker reklamegave? Har du nogensinde tænkt på at trykke slik med dit logo? Så er du kommet til det rette sted her hos Giffits

For hvem er slik med tryk velegnet som reklamegave?

Bolsjer med tryk er alsidige og tiltalende reklameprodukter, der er velegnede til en lang række formål og målgrupper. Uanset om det er en forretningsbegivenhed, en messe, en børnefest eller bare en sød overraskelse til dine kontoransatte, er bolsjer med tryk altid et hit.
En særlig fordel ved slik som reklamegave er, at det har en høj genkendelsesværdi. Forestil dig, at du er på en messe og modtager en kuglepen eller notesblok med et firmalogo. Det er sikkert en fin gave, men sikkert allerede den 117., du har modtaget den dag. Men hvad nu, hvis du får et lækkert bolsje med et indgraveret logo? Det er noget, du nok ikke glemmer lige med det samme.

Hvordan er kvaliteten af vores reklamebolsjer?

Hos Giffits lægger vi stor vægt på kvaliteten af vores produkter. Vores bolsjer med tryk er kendetegnet ved den højeste kvalitet. Det starter med udvælgelsen af selve bolsjerne. Vi bruger kun produkter af høj kvalitet, som er kendt for deres fremragende smag. Bolsjernes søde smag og behagelige konsistens sikrer, at dine kunder og forretningspartnere nyder din gave og husker din virksomhed.
Men ikke kun selve bolsjerne, men også trykningen af dit logo er underlagt strenge kvalitetskontroller. Vores farver er fødevaregodkendte og strålende, så dit logo kommer bedst muligt til sin ret og ikke forstyrrer dine kunders søde nydelse.

Hvilken reklameeffekt har bolsjer med logo?

At få trykt slik med dit logo er en god måde at skabe opmærksomhed og en positiv association til din virksomhed. For hvert stykke slik, der nydes, bliver dit logo set, og din virksomhed bliver husket. Det kan øge kendskabet til dit brand og være med til at sikre, at dine kunder og forretningspartnere får et positivt forhold til din virksomhed.
Derudover kan slik med tryk være med til at opbygge et stærkere bånd til dine kunder. Reklamegaver viser påskønnelse og kan hjælpe med at opbygge et stærkere forhold til dine kunder. Ved at give noget værdifuldt og lækkert, viser du dine kunder, at du værdsætter og holder af dem.

Hvorfor skal du vælge vores slik med tryk?

Når du vælger vores bolsjer med tryk, får du ikke kun et produkt af høj kvalitet, men også en fremragende service. Vi tilbyder personlig rådgivning for at hjælpe dig med at finde det bedste produkt til dine behov. Vores gratis grafiske service hjælper dig med at få dit logo trykt på bolcherne på den bedst mulige måde. Du kan også bestille prøver, så du selv kan se kvaliteten af vores produkter, før du afgiver en større ordre.
Vi tilbyder også et unikt logoværktøj, der giver dig mulighed for at vise dit logo direkte på produktbillederne. Så du kan se, hvordan dit logo vil se ud på slikket, før du bestiller. Og med vores automatiske budgetberegning kan du altid holde øje med dine omkostninger og få mest muligt ud af dit budget.

Hvad er USP'erne ved vores bolsjer med tryk?

Vores bolsjer med tryk er ikke kun lækre, men også et effektivt salgsfremmende værktøj. Du kan tilpasse dem for at skabe en unik reklamegave. Vores automatiske budgetberegning og logoværktøj giver dig mulighed for at få mest muligt ud af dit budget og få den bedst mulige idé om, hvordan dit færdige produkt kommer til at se ud.

Hvordan bestiller man slik med tryk?

Det er enkelt og ligetil at bestille slik med tryk. Du vælger det produkt, du vil have, uploader dit logo og angiver antal og farver. Efter en endelig gennemgang og godkendelse af dit design producerer vi dine specialfremstillede bolsjer.
Vi mener, at bolsjer med tryk er en fantastisk måde at promovere dit brand på og glæde dine kunder og partnere. Prøv det, og se selv, hvilken forskel en lille, sød gave kan gøre. Anmod om et tilbud nu, og se selv kvaliteten af vores produkter og service.

Hos Giffits ser vi frem til at hjælpe dig med at vælge de perfekte bolsjer med tryk til din virksomhed. Med vores brede udvalg af produkter, høje kvalitet og dedikerede kundeservice er vi sikre på, at du vil blive tilfreds med os. Tøv ikke med at kontakte os for at få et tilbud eller for at høre mere om vores produkter og tjenester. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig og hjælpe dig med at promovere dit brand med vores lækre trykte konfekture.

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.