Service

Kuglepenne

Beregne
Kuglepenne
Temaer
Farver
Materiale
Kapaciteten
Datamængde
USB-version
Størrelser
Design
Opfyldning
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris
Kundeanmeldelser i denne kategori.
 • Kunde fra Warmsen

  biroer af meget høj kvalitet

  Kunde fra Baar

  Selve pennen er fantastisk, god til at skrive, let.

 • Kunde fra Wuppertal

  alt er fejlfrit - dog er printområdet meget begrænset til vores logo

  Kunde fra Wuppertal

  Pennerne ligger godt i hånden og ser meget flotte ud. De er også meget interessante i forhold til prisen.

Kuglepenne som reklamegave

Blækpletter eller irriterende spidsning hører nu fortiden til: Tag et kig på vores online shop nu og vælg en ægte reklameklassiker blandt skriveredskaber: prisvenlige kuglepenne! Efter at være blevet tilpasset med dit logo, er birosen klar til at tage på en rejse. Uanset om det er som tænkehjælp til et møde eller til en hurtig note derhjemme, er en flot designet biros med dit logo ofte på farten og tiltrækker nysgerrige blikke. De bedste forudsætninger for at øge kontakttallet og nyde godt af en voksende brand awareness! Vi er sikre på, at det altid er det rigtige valg at få trykt billige kuglepenne.

Hvorfor er billige kuglepenne ideelle
promotionsartikler

?

Favorable kuglepenne med firmalogo har altid været blandt de mest populære reklameartikler. Det er ikke så mærkeligt: Næppe nogen anden reklameartikel bliver brugt så ofte og konstant over en længere periode. Den er fleksibel at bruge, altid lige ved hånden, fås i forskellige farver og designs og er den perfekte brandambassadør for din virksomhed. De praktiske kuglepenne er et must i enhver kontorskuffe, er konstant nødvendige i husholdningen, kan findes i enhver håndtaske og sidst, men ikke mindst, i bilen. Især på messer eller offentlige arrangementer er billige kuglepenne en god giveaway på enhver stand eller i lommerne på de besøgende. Print dit logo eller slogan på en kuglepen, og gør et positivt indtryk, når den nye reklameartikel bliver en livredder. Hver gang reklameartiklen bruges, vil dit firmalogo fange øjet, og dit budskab vil blive båret ud i verden som ved et trylleslag. Få trykt billige kuglepenne nu, og sikr dig kundeloyalitet!

Kuglepenne: Det rigtige design til enhver
virksomhed!

Vi fortæller dig ikke, hvad du skal gøre: Uanset om det er drejekuglepenne, med trykknap eller med aftagelig hætte, fås vores billige reklamekuglepenne i en bred vifte af designs, farver og materialer. Letvægtsplast, metal i høj kvalitet, stilfuldt pap eller træ. Ofte kan du endda vælge mellem blå og sort refill til dit skriveredskab. Vi sætter dig næsten ingen grænser, når det gælder valg af den perfekte biros. Arbejder din kunde for en hip startup-virksomhed? Så vælg en kuglepen med bæredygtigt papir. Forretningspartnere vil nyde en elegant metalbroscar. Og du kan inspirere et yngre publikum med en kuglepen i klare farver og med en integreret touchpen til smartphones eller tablets. Er du stadig i tvivl om, hvilken billig kuglepen der er den rigtige for din virksomhed? Vi rådgiver dig gerne om materialer, holdbarhed og design. Ekspreslevering af reklameartiklen er selvfølgelig heller ikke noget problem for os. Bare giv os et kald!

Hvilket reklametryk passer til dig?

Vil du gerne have tryk på kuglepenne? Find den rigtige reklameartikel til din virksomhed hos Giffits, og vælg en af de mulige efterbehandlingsteknikker. Hver biros tilbyder forskellige muligheder for at præsentere dit firmalogo. For de fleste modeller i vores online shop kan du vælge mellem serigrafi og tampontryk. Selvfølgelig er gravering i høj kvalitet også mulig på mange billige kuglepenne. Vi vil gerne benytte lejligheden til kort at forklare fordelene ved de forskellige trykteknikker:
Tryk
Gravering - Gravering samt spejllasergravering er den højeste kvalitet og mest elegante trykteknik, som er uovertruffen i sin holdbarhed. Det sikrer meget langvarige, ekstremt holdbare og skinnende logoer på dine bioer, hvilket selvfølgelig giver stærk reklame for din virksomhed!
Serigrafi - Serigrafi er især velegnet, hvis du vil trykke lyse logoer på en mørk baggrund. Det gør det også muligt at trykke større logoer, som f.eks. en adresseblok, på biografens tønde. Farverige logoer, farvegradienter eller fotomotiver er også mulige på skriveredskaberne. Spørg venligst uforpligtende.
- Tampontryk sikrer meget holdbare og ridsefaste logoer på kuglepenne. Takket være denne trykteknik er det også nemt at trykke mindre motiver på siderne eller clipsen af kuglepennen.

Kundetilpasset produktion: Tilpas din billige kuglepen

Tænker du altid ud af boksen? Skiller du dig ud fra mængden, og elsker du innovation og individualisme? Så prøv vores biros-konfigurator nu. Farve, funktioner, refill - sammensæt din perfekte reklamebio i få trin og på ingen tid. Du kan se slutresultatet ved første øjekast og bestille din reklameartikel med bare ét klik. Lyder det ikke usædvanligt nok for dig? Så producerer vi gerne din personlige engangsartikel efter dine ønsker og ideer. Bare ring til os og tal med vores reklameartikel-specialister. Vi vil også være glade for at tænke på dit tilpassede trykte specialdesign sammen.

Print billige kuglepenne hos Giffits

Hos Giffits kan du tage et kig ind i fremtiden på forhånd. Derfor tilbyder vi dig forskellige tjenester på vores hjemmeside, så du på forhånd ved, hvordan dine bioer vil se ud med dit firmalogo. Gratis, selvfølgelig! For vi ønsker, at du altid skal være 100 procent tilfreds med din trykte reklamegave:

Logo værktøj - Logo-værktøj: Test online, hvordan dit logo, motiv eller slogan vil se ud på biroen.

- Gratis grafikservice: Kan du ikke lide overraskelser? Vi tilbyder dig et gratis indledende design af din reklameartikel designet med et motiv.

Prøveservice - Prøveservice: Kan du ikke lide hurtige beslutninger? Det forstår vi godt! Vores praktiske prøveservice sender dig flere reklamekuglepenne, som du kan vælge imellem på forhånd. Vælg din favorit med fuldstændig ro i sindet.
- Ekspreslevering: Nogle gange skal det bare gå hurtigere. Vi vil med glæde levere din ordre til dig på din ønskede dato.
Personlig rådgivning - Personlig rådgivning: Er online for upersonligt for dig? Vores reklameeksperter vil med glæde besvare alle dine spørgsmål om reklamekuglepenne over telefonen. Du kan ringe til vores hotline på 040 2788 201-0.

Bestil billige kuglepenne med logo nu

Fra udvælgelse til bestilling: Sørg for, at du har et imponerende visitkort til din virksomhed med en billig kuglepen. Vi er glade for at kunne hjælpe dig på vej til en trykt reklamegave. Gennemse vores omfattende sortiment nu, eller send os en specifik forespørgsel. Vores specialister i reklameartikler vil give dig et gratis og uforpligtende tilbud. Selv ved små mængder og til en fair pris. Kunne vi inspirere dig? Så giv os et kald. Sammen finder vi din perfekte bio. Vi ser frem til dit opkald eller din online-forespørgsel. Print kuglepenne nu, og inspirer dine kunder.

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.