Service

Kuglepenne

Beregne
Kuglepenne
Temaer
Farver
Materiale
Kapaciteten
Datamængde
Størrelser
Design
Opfyldning
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris
Kundeanmeldelser i denne kategori.
 • Kunde fra Warmsen

  biroer af meget høj kvalitet

  Kunde fra Baar

  Selve pennen er fantastisk, god til at skrive, let.

 • Kunde fra Wuppertal

  alt er fejlfrit - dog er printområdet meget begrænset til vores logo

  Kunde fra Wuppertal

  Pennerne ligger godt i hånden og ser meget flotte ud. De er også meget interessante i forhold til prisen.

Personlig rådgivning omkring din reklame

Kuglepenne som reklamegave

Blækpletter eller irriterende spidsning hører nu fortiden til: Tag et kig på vores online shop nu og vælg en ægte reklameklassiker blandt skriveredskaber: billige kuglepenne! Efter at være blevet forfinet med dit logo, er kuglepennen klar til at tage på rejse. Uanset om det er som tænkehjælp til et møde eller til en hurtig note derhjemme, er en flot designet biros med dit logo meget på farten og tiltrækker nysgerrige blikke. De bedste forudsætninger for at øge antallet af kontakter og nyde godt af voksende brand awareness! Vi er sikre på, at en billig trykt biros altid er det rigtige valg.

Hvorfor er billige kuglepenne ideelle
reklameartikler?

Budgetkuglepenne med firmalogo har altid været blandt de mest populære reklameartikler. Det er ikke så mærkeligt: Næppe nogen anden reklameartikel bliver brugt så ofte og konstant over en længere periode. Den er fleksibel at bruge, altid lige ved hånden, fås i forskellige farver og designs og er den perfekte brandambassadør for din virksomhed. De praktiske kuglepenne mangler ikke i nogen kontorskuffe, er konstant nødvendige i husholdningen, kan findes i alle håndtasker og sidst men ikke mindst også i bilen. Især på messer eller offentlige arrangementer hører billige kuglepenne til som en giveaway på enhver stand eller i lommerne på de besøgende. Tryk dit logo eller slogan på en kuglepen, og bliv husket positivt, når den nye reklameartikel bliver en livredder. Hver gang reklameartiklen bruges, vil dit firmalogo fange blikket, og dit budskab vil blive båret ud i verden som ved et trylleslag. Få trykt billige kuglepenne nu, og sikr dig kundeloyalitet!

Kuglepenne: Det rigtige design til enhver
virksomhed!

Vi dikterer ikke noget for dig: Uanset om det er drejekuglepenne, med trykknap eller med aftagelig hætte, fås vores billige reklamekuglepenne i en bred vifte af designs, farver og materialer. Letvægtsplast, metal af høj kvalitet, stilfuldt pap eller træ. Ofte kan du endda vælge mellem blå og sort refill på pennen. Vi sætter dig næsten ingen grænser, når det gælder om at vælge de perfekte biroer. Arbejder din kunde for en hip startup-virksomhed? Så vælg en kuglepen med et bæredygtigt papirskaft. Forretningspartnere vil nyde en elegant kuglepen i metal. Og du kan imponere et yngre publikum med en kuglepen i klare farver og med en integreret stylus til en smartphone eller tablet. Er du stadig i tvivl om, hvilken billig kuglepen der passer til din virksomhed? Vi rådgiver dig gerne om materiale, holdbarhed og design. Ekspresleveringer af spredningsartikler er naturligvis heller ikke noget problem for os. Bare giv os et kald!

Hvilket reklametryk passer til dig?

Vil du trykke på kuglepenne? Find det rigtige reklameprodukt til din virksomhed hos Giffits, og vælg en af de mulige efterbehandlingsteknikker. Hver biros tilbyder forskellige muligheder for at præsentere dit firmalogo. Med de fleste modeller i vores online shop kan du vælge mellem serigrafi og tampontryk. Selvfølgelig er det også muligt at gravere i høj kvalitet på mange billige kuglepenne. Vi forklarer gerne kort fordelene ved de forskellige trykteknikker her:


Gravering - Gravering og spejllasergravering er den bedste og mest elegante trykteknik, som er uovertruffen i sin holdbarhed. Det giver meget langvarige, ekstremt holdbare og blanke logoer på dine bioer, hvilket selvfølgelig giver stærk reklame for din virksomhed!
Serigrafi - Serigrafi er især velegnet, hvis du vil trykke lyse logoer på en mørk baggrund. Det gør også større tryk, som f.eks. en adresseblok på biroens tønde, til en succes. Farverige logoer, farvegradienter eller fotomotiver er også mulige på kuglepenne. Spørg venligst uforpligtende.
- Tampontryk sikrer meget holdbare og ridsefaste logoer på biroerne. Takket være denne trykteknik er det også muligt at trykke mindre motiver på siderne eller på klipset uden problemer.

Kundetilpasset design: Tilpas billige kuglepenne

Tænker du i det hele taget ud af boksen? Skiller du dig ud fra mængden, og elsker du innovation og individualisme? Så prøv vores biros-konfigurator nu. Farve, funktioner, refill - sammensæt selv din perfekte reklamebio i nogle få trin og på ingen tid. Du kan se slutresultatet ved første øjekast og bestille din reklameartikel med et enkelt klik. Lyder det ikke usædvanligt nok for dig? Så fremstiller vi også gerne din personlige engangsartikel helt efter dine ønsker og ideer. Bare ring til os og tal med vores reklameartikel-specialister. Vi vil også gerne tænke på dit individuelt trykte skræddersyede produkt sammen.

Tryk billige kuglepenne hos Giffits

Hos Giffits tager du et kig ind i fremtiden på forhånd. Derfor tilbyder vi dig forskellige tjenester på vores hjemmeside, så du på forhånd ved, hvordan dine bioer senere vil se ud med dit firmalogo. Gratis, selvfølgelig! Fordi vi altid ønsker, at du skal være 100 procent tilfreds med din trykte reklamegave:

Logo værktøj - Logo-værktøj: Test online, hvordan dit logo, motiv eller slogan ser ud på pennen.
- Gratis grafisk service: Kan du ikke lide overraskelser? Vi tilbyder dig et gratis indledende design af din reklameartikel designet med et motiv.
Prøveservice - Prøveservice: Kan du ikke lide hurtige beslutninger? Det forstår vi godt! Vores praktiske prøveservice sender dig flere reklamekuglepenne, som du kan vælge imellem på forhånd. Slap af og vælg din favorit.
- Ekspreslevering: Nogle gange skal tingene bare gå hurtigere. Vi leverer også gerne din ordre på den dato, du ønsker.
Personlig rådgivning - Personlig rådgivning: Er online for upersonligt for dig? Vores reklameeksperter hjælper dig naturligvis gerne med alle dine spørgsmål om reklamekuglepenne via telefon. Du kan ringe til vores hotline på 040 2788 201-0.

Bestil billige kuglepenne med logo nu

Fra valg til bestilling: Sørg for et imponerende visitkort til din virksomhed med de billige kuglepenne. Vi hjælper dig gerne på vej til en trykt reklamegave. Gennemse vores omfattende sortiment nu, eller send os en specifik forespørgsel. Vores reklameartikel-specialister giver dig et gratis og uforpligtende tilbud. Selv fra en lille mængde og til en fair pris. Kunne vi inspirere dig? Så giv os et kald. Sammen finder vi din perfekte bio. Vi glæder os allerede til dit opkald eller din online-forespørgsel. Print dine kuglepenne nu, og inspirer dine kunder.

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.