Service

Reklame-slik

Beregne
Reklame-slik
Temaer
Farver
Materiale
Smag
Design
Opfyldning
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris
Kundeanmeldelser i denne kategori.
 • Kunde fra Zürich

  Jeg forestillede mig indholdet på en anden måde! Jeg ville have små mynte slik i den, ikke så store!

  Kunde fra Dornbirn

  Opfyldte vores forventninger fra A til Z

 • Kunde fra Dornbirn

  God kvalitet

  Kunde fra Dornbirn

  Alt perfekt

Rådgivning: Sød reklame trykt med logo

Vejen til en mands hjerte går gennem hans mave! Og hvad smager bedre end sød reklame trykt med dit logo. Vælg fra vores omfattende sortiment af frugtgummi, slik eller chokolade og surf på dine kunders smagsbølge. Der er ingen grænser for din fantasi. Uanset om det drejer sig om emballage eller indhold, tilbyder vi dig forskellige muligheder for at designe din perfekte reklameartikel. Søde drømme gennem sød reklame! Anmod om dit personlige tilbud på den ønskede slik nu eller sammensæt selv din perfekte søde reklameartikel. Er du stadig i tvivl om, hvilken slik der passer bedst til dig og dine kunder? Så giv os et kald. Vi tænker gerne sammen om den perfekte reklamegave.

Hvorfor er slik ideelle reklameartikler?

Smageløs reklame? Ikke med Giffits! Uanset om det er pebermynte til prinsen, gummier til rigtige bjørne eller lakrids til lækre fyre: Vi tilbyder dig et næsten ubegrænset udvalg af godbidder. Vi giver dig så vidt muligt frie tøjler i udvælgelse, design og efterbehandling. For vi er sikre på: sød reklame er altid det rigtige valg! Sengetidssnacken fra hotelværelset bliver en sølvfod efter en stressende dag. Og tyggegummiet fra messen er en livredder før et vigtigt møde. Chokoladejulemanden bringer et smil frem på læben, og energiboostet til indimellem bliver nervemad til enhver eksamen. Sød reklame redder dagen, åndedrættet og humøret. Søde godbidder er populære giveaways på messer, events og sportsbegivenheder. Müslibarer, druesukker & co. er ægte hits hos unge og gamle slikmunde. Slik kan distribueres næsten overalt som merchandise og reklameartikler. Det kan ikke lade sig gøre, det kan ikke lade sig gøre! Især ved særlige lejligheder som jul, påske eller mors dag er disse salgsfremmende artikler et must for dine kunder. Påskeharer, julemænd, peberkager eller adventskalendere er sæsonbestemte overraskelsesgaver med en særlig appel. Vælg nu blandt et bredt udvalg af slik og bliv i dine kunders smagfulde minder. Og dit søde reklamebudskab vil blive spredt over hele verden som ved et trylleslag.

Det rigtige design til enhver virksomhed

Du vil gerne printe søde reklamer? Tag et kig på vores online shop nu og find pralinen blandt reklamebolsjerne til din virksomhed. Vi tilbyder reklameartikler i mange forskellige former, farver og smagsvarianter med speciel emballage, i æsker, poser eller krukker. Uanset om det drejer sig om veganske frugtgummi, trendy druesukker, farverige slikkepinde eller praktiske sukkerpinde, så lader udvalget i vores shop intet tilbage at ønske. Du kan ikke kun trykke dit logo, slogan eller reklamebudskab på emballagen efter dine ønsker. Du har også mulighed for at bestille frugtgummi eller slik i den form, der passer bedst til dig. Biler, blomster, hjerter, fodbolde - vi har den rigtige form til enhver lejlighed og ethvert arrangement. Stærke mærker stoler også på Giffits. Derfor finder du et stort udvalg af mærkevarer, som er kendte og populære reklamegaver til alle aldersgrupper. Og hvis du stadig ikke kan finde det rigtige reklameslik, så send os en forespørgsel. Vi gør selv det umulige muligt. Et telefonopkald er alt, hvad der skal til!

Hvilket reklameaftryk passer til dig?

Hvorvidt du har en sød tand eller en gourmet - sød reklame giver et enormt potentiale i forhold til den reklameplads, der kan trykkes. Individuel emballage, små barer eller store poser, alt efter reklameartikel har du plads til motiv, logo eller endda hele reklameslogans. Der findes forskellige overfladebehandlinger til vores reklameartikler. I de fleste tilfælde kan du vælge mellem digitaltryk, serigrafi og tampontryk. Vi viser dig gerne kort de forskellige fordele:

- Ved serigrafi kan der påføres op til fire farver på reklameslikørerne. Denne efterbehandling er detaljeægte og holdbar og er ideel til at placere lyse logoer på en mørk baggrund.
- Ved digitaltryk anvendes en laser til at udskrive dit logo digitalt på den valgte reklameartikel. Trykket i høj kvalitet er omkostningseffektivt, høj opløsning, kan gennemføres hurtigt og er særligt velegnet til fotorealistiske tryk.
- Tampontryk er ridsefast, omkostningseffektivt og holdbart. Selv ujævne og strukturerede overflader på reklameartiklen kan uden problemer trykkes med dit logo.

Individuelt: Design sød reklame efter dine ønsker

Lille, billige, effektive og frem for alt én ting: lækre! Det er vores søde reklame! Men tilfredsstil dine kunders trang til individualisme og kreativitet med en helt særlig gave. Lad de sædvanlige kommercielle produkter ligge bag dig og design dit helt eget specielle reklameslik. Sammen bryder vi gerne formen! Bare giv os et kald, og vores eksperter i reklameprodukter vil designe dit perfekte reklameprodukt sammen med dig. Indhold og emballage efter dine ønsker, i en speciel farve, form eller smag. Frugtgelé cheesecake? Slik med brownie-smag? Intet problem! Sammen fremtryller vi din individuelle overraskelsesgave med en helt særlig appel.

Skab dit søde tilbud hos GIFFITS

Vi ønsker, at du skal være 100 procent tilfreds med din reklameartikel! Derfor giver vi dig mulighed for at lære din vare at kende, før du køber den. Vær sikker på din vare på forhånd og udnyt vores gratis service:

- Logo værktøj: Prøv online at se, hvordan dit logo, motiv eller slogan vil se ud på sportstasken.
- Gratis grafisk service: Anmod om et første design af din vare med logo uden beregning.
- Prøveservice: Kan du ikke beslutte dig? Vi sender dig gerne forskellige prøver på forhånd for at gøre din beslutning nemmere.
- Ekspreslevering: Nogle gange skal tingene gå hurtigt. Vi leverer på den ønskede dato.
- Personlig rådgivning: Vores eksperter i reklameartikler hjælper dig naturligvis gerne med alle dine spørgsmål pr. telefon. Du kan få fat i vores hotline på 040 2788 201-0.

Bestem din søde reklame med logo nu

Fra udvælgelse til bestilling: Vi hjælper dig gerne på vej til din perfekte reklameartikel. Gennemse vores omfattende sortiment nu eller lav en specifik forespørgsel. Vores specialister i reklameartikler giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud. Eller giv os et kald. Personlig rådgivning er vores styrke. Sammen finder vi din perfekte reklameartikel. Vi glæder os allerede nu til dit opkald eller din forespørgsel.

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.