Service

Drikkeflasker

Beregne
Drikkeflasker
Temaer
Farver
Materiale
Størrelser
Design
Opfyldning
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris
Kundeanmeldelser i denne kategori.
 • Kunde fra Börslingen

  Produktet er ikke det samme som de flasker, der blev leveret på forhånd i december! Låget er glaseret, og flaskehalsen er blank.

  Kunde fra Börslingen

  Mange tak for den hurtige levering.

 • Kunde fra Börslingen

  Meget god kvalitet!

  Kunde fra Börslingen

  alt er fint

Få trykt drikkeflasker med dit logo - dit brand i fokus med hver en slurk

Du skal bare hælde en drink i, skrue den fast og slukke din tørst senere: Vi, du, dine kunder og alle mennesker i almindelighed skal drikke rigeligt - voksne anbefaler generelt mindst to liter klar væske om dagen. Men det er ikke så let, især ikke i kombination med en hektisk hverdag, eller når drikkeriet bliver glemt på grund af stress og opgaver, der skal løses. Hvorfor er drikkeflasker med logoer så godt et reklamemedie? Hvordan kan drikkeflasker trykkes som reklamegaver? Hvilke målgrupper er særligt glade for reklamedrikkeflasker, og hvad er deres fordele? Det skal vi fortælle dig!

Hvorfor er trykte drikkeflasker så populære som reklamegaver?

Af reklameartikler indtager drikkeflasker ikke en af de øverste pladser uden grund. De er meget nyttige i hverdagen og ikke kun til sport eller udendørs eventyr - selv om de er uundværlige især til disse. Selv på vejen, på arbejdet og til mindre ærinder er en specielt fyldt drikkeflaske med en drik efter dine kunders valg mere populær end en ofte stor, klodset og måske ikke engang forseglelig flaske fra handelen. Desuden er dine kunder ikke længere afhængige af den nærmeste butik, hvis de helt har glemt deres tørstslukker.
Det er da praktisk, hvis du som virksomhed får en stærk reklametilstedeværelse med hver slurk fra drikkeflasken med logo - både hos din kunde og hos hans medmennesker, som naturligvis også lægger mærke til den trykte drikkeflaske. Drikkeflasken skaber automatisk positive mærkeassociationer som en pålidelig og tørstslukkende hverdagsvenlig følgesvend, der sikrer en tilstrækkelig væskeforsyning i løbet af dagen og samtidig takket være sin forseglingsevne, nemme håndtering og det robuste materiale selv kan overleve spændende eventyr eller regelmæssig træning.
Ikke at forglemme: Tryk på drikkeflasker er så praktisk, fordi flaskerne i sig selv giver et stort reklameareal. Der er masser af plads til spektakulære logoer, slogans, der bliver hængende i hukommelsen, og mærkevarebeskrivelser. Takket være vores alsidige sortiment finder du med garanti drikkeflasker til tryk, der passer til dit brand og dets målgruppe.

Vil du have drikkeflasker som reklamegave? Dine fordele hos GIFFITS på et overblik

1. Sortiment: Vi fører reklamedrikkeflasker i forskellige farver, størrelser og designs. Det betyder, at du forbliver fleksibel, også hvis du oftere vil udskifte den trykte drikkeflaske med en anden model.
2. Logoværktøj: Få på forhånd et overblik over, hvordan grafikken, logoet eller skriften vil se ud på drikkeflasken med vores logoværktøj.
3. Gratis grafikservice: Vi viser dig gerne gratis et muligt design til din individuelle mærke-drikkeflaske som reklameartikel.
4. Når det skal gå hurtigt: Du kan stole på og se frem til vores ekspres-service. Det er ideelt, hvis du har brug for reklameartiklerne hurtigt, f.eks. på grund af et PoS-event eller en kommende messe.
5. Personlig og individuel rådgivning: Vores eksperter inden for tryk og reklame tager sig gerne tid til dig. Du kan kontakte os pr. e-mail eller f.eks. ved at ringe til vores hotline på 040 2788 201-0, hvor vi gerne rådgiver dig konkret om dit projekt og egnede drikkeflaske-modeller til det.

Hvordan kan drikkeflasker trykkes som reklameartikler?

Højinnovative og gennemprøvede processer, der på en smart måde viser dit mærkes udstråling. Vi bruger forskellige processer til trykte reklamegaver og drikkeflasker.
Ved hjælp af serigrafi kan du få drikkeflasken trykt i en 360-graders proces, da selve flasken roteres langsomt under trykningen. Dette gør automatisk brandede drikkeflasker til virksomheder til et markant reklamemedie, som også dygtigt formidler et større eller længerevarende budskab. Processen er også meget velegnet til lyse motiver på en mørk baggrund.
Tampontryk anses for at være en omkostningseffektiv proces, men på grund af det tidligere fremstillede silikonestempel er det ikke muligt at trykke hele vejen rundt. Derfor betragtes tampontryk som en god mulighed for mindre logoer og motiver eller dem, som man ønsker implementeret på et lodret plan til drikkeflasker, som altid også er buede.
Digitaltryk betragtes som en moderne, innovativ proces, der giver motiver og logoer udstråling og lang levetid. Høj opløsning af print og rige farver er stærke argumenter. Vi rådgiver dig gerne individuelt om, hvordan og om et digitaltryk kan gennemføres for den pågældende drikkeflaske i henhold til dine ønsker.

Gode argumenter for trykte drikkeflasker: Det vil dine kunder sætte pris på!

Du vil gerne have trykt drikkeflasker og give dem til dine kunder som reklamegaver og/eller giveaways? De vil blive glade, for reklame-drikkeflasker er ikke kun et ægte blikfang, men også en praktisk og bæredygtig allrounder. Fordelene ved drikkeflasker med logo er indlysende:
- strålende tryksager tilføjer et spændende element til salgsfremmende drikkeflasker
- Drikkeflasker er praktiske og altid nødvendige, især hvis din målgruppe er interesseret i udendørs eventyr og sport
- trykte drikkeflasker har et bæredygtigt element, da de ikke bortskaffes, men blot genopfyldes og genbruges
- da vi alle har brug for at drikke, og da forseglelige, robuste drikkeflasker er yderst praktiske til dette formål, vil du ikke kun nå ud til sportsentusiaster med denne trykte reklameartikel
- et varieret udseende og forskellige modeller giver dig stor frihed i designet
Hos GIFFITS kan du nu få trykt drikkeflasker - og se frem til en alsidig reklameartikel, der vil ledsage dine kunder og potentielle kunder i lang tid og skabe regelmæssig visuel kontakt med dit brand og dit reklamebudskab. Prøv det med det samme!

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.