Service

Punge

Beregne
Punge
Temaer
Farver
Materiale
Design
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris

Rådgivning: Trykning af forklæder med logo

00:00 / 00:00

Aproner med logo er blandt de mest populære reklameartikler i restaurations- og hotelbranchen eller til privat brug. Takket være den imponerende store reklameflade og de forskellige designs kan der findes det rigtige forklæde til enhver lejlighed og enhver kunde. Gennemse vores sortiment nu og find nemt det perfekte arbejdstøj til din virksomhed. Eller ring til os. Vi hjælper dig gerne med dit valg eller sender dig forskellige prøver på forhånd.
Når du har fundet en reklameartikel, begynder vi med efterbehandlingen. Du skal blot uploade dit logo eller benytte dig af vores gratis grafikservice. Sammen med vores grafiske team designer vi din perfekte virksomhedsambassadør, f.eks. et grillforklæde eller et bistroforklæde. Og det allerede i små mængder til en rimelig pris. Selvfølgelig er ekspresleverancer af reklameartikler heller ikke noget problem for os. Et enkelt telefonopkald er nok! Vi siger: Tryk forklæder nu, og sørg for kundeloyalitet!

Hvorfor er forklæder ideelle reklameartikler?

Hvad enten det er inden for gastronomi, hotelbranchen eller i hjemmet, har forklæder med logo altid været eftertragtede reklameartikler. Det er ikke så underligt: På restauranter, i køkkener, barer eller i haven er der ingen anden beklædning, der bruges så ofte og konstant som et forklæde med hagesmæk. Selv privat, derhjemme, kan folk lide at bruge den nyeste reklamegave, når de ikke kan finde deres eget forklæde. Når du bager kiks, laver mad eller griller med naboerne: Forklædet fra chefen til jul eller gaven fra den sidste messe bliver hurtigt en redningsmand i en nødsituation. Du skal blot binde den på og beskytte dit tøj mod snavs.
Hos Giffits har du nu mulighed for at finde og designe din perfekte reklameartikel. Du bør også på forhånd overveje, i hvilke omgivelser dit forklæde skal præsenteres. På en messe for at få nye kunder? Eller som en bonusartikel til en solgt grillfest. Har du brug for et forklæde med mange lommer til den eksklusive cateringsektor eller et mere robust arbejdsoutfit til erhvervskunden fra det klassiske industrikøkken. Vi hjælper dig også gerne med disse spørgsmål. Sammen med dit udtryksfulde logo bliver et simpelt bistroforklæde et effektivt reklamemedie, som bruges gerne og ofte. Og ved hver brug af madlavningsforklædet, haveforklædet eller grill-forklædet falder dit firmalogo i øjnene, og dit budskab bliver som af sig selv ført ud i verden. Vil du gerne vide, om forklæder er ideelle reklameartikler? Vi er sikre!

Det rigtige design til enhver virksomhed!

Få dine kunder i gang med at lave mad og giv trykte forklæder med logo eller motiv væk nu. Takket være det store udvalg i vores online shop kan du nemt og bekvemt finde den rigtige reklameartikel til hver enkelt kunde. Fra kokken til kokken, fra gartneren til bistrochefen: Forklæder er altid populære reklameartikler! Det er ikke så mærkeligt: de beskytter mod snavs og giver plads til tilstrækkeligt med tilbehør som grillbestik, køkkenredskaber, håndklæde eller små haveredskaber.
Afhængigt af virksomheden anbefaler vi forklæder eller forklæder i robuste materialer, mørke farver eller som en justerbar model. Sidstnævnte er særlig velegnet, hvis forklæderne bæres af forskellige medarbejdere. Her er det en fordel med justerbare nakkebøjler. På caféer, hoteller og pensionater bruges forklæder eller forklædebånd hovedsageligt til at opbevare skriveredskaber og tegnebøger, når de er i kontakt med kunderne. Her bør det visuelle udseende også spille en stor rolle. I en snackbar eller et køkken er robuste madlavningsforklæder mere velegnede, som er meget raffinerede, egnede til industriel vask og lette at rengøre. Når du færdiggør forklædet, skal du sørge for at finde et tryk af høj kvalitet, så du kan bruge forklædet på den bedst mulige måde og i lang tid. Nogle af vores modeller af høj kvalitet har også en praktisk håndklædesløjfe. Du kan nemt vælge mellem forklæder af bomuld, blandede stoffer, plastik eller endda ikke-vævet materiale. Vi tilbyder naturligvis også stilfulde reklamegaver af lærred eller denim. Og vi har heller ikke glemt de små: Nogle af vores børneforklæder har sjovt tilbehør, så du selv kan være kreativ. Vi er sikre på, at dine kunder eller medarbejdere vil blive begejstrede for dine nye forklæder! Print din yndlingsmodel nu, og skab begejstring blandt unge og gamle med dit nye arbejdstøj.

Hvilket reklametryk passer til dig?

Vil du trykke forklæder? God idé! Da de fleste af disse reklameartikler har et enormt stort reklameareal, har du en stor scene for dit logo eller budskab. Koordinér forklædet og printet godt. Lyse farver kan trykkes med lyse farver, mørkere forklæder ser ædle og højkvalitative ud med et let broderi eller et sølvtryk. Vi ser gerne sammen med dig på de mulige trykteknikker for at give dig et så præcist overblik som muligt:

- Serigrafi er særligt velegnet, hvis du ønsker at trykke lyse logoer eller billeder på mørke forklæder. Dette giver også mulighed for større tryk, f.eks. hele bogstaver ud over dit firmalogo. Da de fleste forklæder næsten rækker fra brystet til knæet, kan du lade fantasien få frit løb. Forespørg venligst uforpligtende om reklamegaver.
- Digital transferprint er også fremragende til at printe fotomotiver på reklameartiklerne. Denne teknik er særlig holdbar og imponerer med sin høje kvalitet. Fotorealistiske prints er dog normalt kun mulige på lyse forklæder. Men du må ikke tøve med at spørge.
- Transferprint imponerer med lave priser og høj kvalitet. Finishen på arbejdstøj kan tåle mange vaske og er velegnet til en lang række logoer, selv med flere farver.
- Broderi er den mest ædle trykteknik. Dit logo eller bogstaver påføres på forklæderne med en broderimaskine. Broderiet er håndgribeligt, ekstremt holdbart og kan tåle mange vaske ved høje temperaturer.

Specielt design: Forklæder, der kan tilpasses

Søger du kreativt arbejdstøj? Ud over vores standardsortiment og nogle variationsmuligheder tilbyder vi naturligvis også den perfekte reklameartikel til de ægte individualister. Vi kan fremstille din personlige unika-artikel helt efter dine ønsker og idéer. Et forklæde i en speciel form, farve eller med specielle funktioner? I samarbejde med dig skaber vi et skræddersyet produkt, der skiller sig ud fra mængden. Ring til os nu, og sammen sørger vi for, at der bliver skrevet forklædehistorie. Vi glæder os over enhver udfordring, og vores team af eksperter står klar til at rådgive dig. Vi forvandler din idé til det perfekte arbejdstøj. Ring til os nu.

Dryk dine forklæder hos Giffits

Vi viser dig i dag, hvordan dine forklæder vil se ud i morgen. Magi? Nej! Takket være en lang række gratis tjenester har du mulighed for på forhånd at afprøve, hvordan dit logo senere vil se ud på forklædet. På denne måde vil vi gerne udelukke misforståelser fra starten og sikre, at du er 100 procent tilfreds. Det betyder: det bedst mulige resultat for det valgte budget i den ønskede mængde. Her er nogle gratis tjenester, der vil gøre det meget nemmere at købe dit nye arbejdstøj:

- Logo værktøj: Test online nu, hvordan dit logo, motiv eller slogan vil se ud senere på forklædet. Upload dit logo, og placer det på den ønskede reklameartikel.
- Gratis grafikservice: Er du i tvivl om, hvilket logo der passer bedst på hvilket forklæde? I hvilken størrelse, farve eller form? Vi tilbyder dig et gratis første design af din reklameartikel, som er designet af vores grafiske team.
- Prøveservice: Du kan ikke beslutte dig for, hvilket forklæde der passer bedst til din virksomhed? Ring til os. Vi sender dig blot flere prøver på forhånd. Slap af, og vælg din favorit.
- Ekspreslevering: Nogle gange skal det bare gå hurtigere. Vi leverer gerne din ordre på den dato, du ønsker. Også med ekspres inden for få dage.
- Personlige råd: Hvorfor ikke blive personlig til en forandring! Vores eksperter i reklameartikler står naturligvis til rådighed for at besvare alle dine spørgsmål om reklamepenne pr. telefon. Du kan få fat i vores hotline på 040 2788 201-0.

Bestil forklæder med logo

nu

Hvad enten New York, München eller direkte til din dør: Vi håndterer hver ordre til din fulde tilfredshed. Og vi står ved din side med hjælp og rådgivning allerede før leveringen. Størrelse, farve, form - sammen finder vi dit perfekte forklæde på ingen tid. Ring til os - vi er stolte af vores kundeservice og tager os tid til at give dig perfekt rådgivning. Se selv: Forklædetryk er altid det rigtige valg for den perfekte reklameartikel!

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.

Tilsvarende kategorier „Punge“