Service

Powerbanks

Beregne
Powerbanks
Temaer
Farver
Kapaciteten
Materiale
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris

Rådgivning: Powerbanks trykt med logo

00:00 / 00:00

Powerbanks med logoer er ved at tage markedet for reklameartikler med storm og er i øjeblikket et af de mest effektive reklameartikler. Hvorfor er disse ekstra batterier så velegnede som reklamegave? Der er mange grunde: I en tid med smartphones, tablets og co er disse enheder værdifulde ledsagere. Hver gang de bruges, gør dit logo en stor entré. Og næppe noget andet reklameartikler bruges så ofte og så længe. Er powerbanks med dit firmalogo værd at bruge som salgsfremmende produkter? Vi kan kun svare på dette spørgsmål med et rungende "ja"!

Hvorfor er powerbanks ideelle reklameartikler?

Powerbanks trykt med virksomhedens logo er blevet en af de mest populære reklameartikler. Det er ikke så underligt, for de er yderst praktiske. Når batteriet i din smartphone, tablet, digitalkamera eller MP3-afspiller giver op, og der ikke er nogen oplader inden for rækkevidde? Et eksternt batteri kan være en livredder. Du skal blot tilslutte den via USB-kabel og oplade powerbanken.
Det, der er så praktisk, bruges ofte. Det fremtrædende logo er et blikfang hver gang, det anvendes. Stigende kontaktnumre er succesen. Desuden er brugeren taknemmelig over for din virksomhed, hver gang han/hun opkræver penge. Så: få trykt powerbanks og sikre kundeloyalitet!

Det rigtige design til enhver virksomhed

Du vil have trykt powerbanks? Find den rigtige reklamegave til din virksomhed hos Giffits! Vi tilbyder ladestationer i alle former og farver. Firkantet eller rund, aflangt eller firkantet, i smartphone-design eller læbestift-look. Futuristisk eller klassisk, diskret eller prangende. Vi kan opfylde næsten alle kundens ønsker. Hvilke materialer anvendes til vores powerbanks? De forskellige modeller kan fås i glat eller blødt plast, aluminium og metal. Vores tip: Bestil flere prøver og få en idé om forskellige salgsfremmende artikler på forhånd. På den måde kan du nemt finde den ideelle virksomhedsambassadør!

Dryk på powerbanks: Hvilke muligheder er der for reklametryk?

Powerbanks giver masser af plads til dit logo. De ekstra batterier er trods alt ofte i brug. Hver gang får dit firmalogo interesserede blikke. Det er en vigtig grund til, at powerbanks er så effektive brandambassadører. For de fleste enheder i vores sortiment kan du vælge mellem serigrafi og digitaltryk som trykteknik:

- Serigrafi er særligt velegnet, hvis du ønsker at udskrive et lyst logo på en mørk baggrund i lang tid. Du skal blot henvende dig uforpligtende!
- Digitaltryk er særligt billigt og hurtigt at implementere til mindre oplag. Resultatet: lang holdbarhed og strålende farvemætning. Selv meget sarte udskrifter og fotorealistiske billeder er ikke noget problem.
- Gravering er nok det mest ædle valg. Denne efterbehandling holder for evigt og giver høj værdi og kvalitet.
- Spejllasergravering er endnu mere iøjnefaldende. Her afspejler graveringen sig på en fornem måde. Så det tiltrækker endnu mere opmærksomhed.

Vil du gerne vide, hvilket tryk der passer bedst til dit logo? Du skal blot ringe til os for at få rådgivning. Eller send os en uforpligtende forespørgsel.

Specialiseret: Dit logo som en powerbank

Den sikreste måde at skille sig ud fra konkurrenterne på: vores skræddersyede powerbank! Her designer vi formen på din powerbank helt individuelt i henhold til dine specifikationer. Hvad med dit logo eller et produkt fra dit sortiment? Fortæl os dine ideer til din helt unikke reklametilstedeværelse! Vi ser frem til at gennemføre dine ønsker. Vi rådgiver dig naturligvis også gerne, hvis du endnu ikke har nogen konkrete idéer til et specialfremstillet produkt. Vores specialister i reklameartikler ser frem til at modtage dit opkald!

Hvilke powerbanks passer til hvilke smartphones?

Gode nyheder: I princippet er alle powerbanks kompatible med alle smartphones. Der medfølger næsten altid et USB-kabel med USB- og mikro-USB-tilslutning. Det kan bruges til at tilslutte og oplade mobilbatterierne. I nogle modeller kan der også integreres en iPhone-tilslutning - spørg os! Selvfølgelig kan iPhone-brugere også bruge powerbanks uden dette kabel. De tilhørende kabler er inkluderet i leveringsomfanget af smartphonen. Som regel kan smartphones og tablets oplades mindst én gang, og afhængigt af kapaciteten kan de i de fleste tilfælde oplades betydeligt oftere. Dette angives ved hjælp af kapaciteten i mAh. Udtrykket milliamperetimer er skjult bag forkortelsen. Jo højere værdien er, jo mere energi indeholder den. Vi tilbyder modeller med en kapacitet fra 1.500 til 12.000 mAh. Til orientering: De nuværende smartphone-batterier har mellem 2.000 og 4.000 mAh.

Den rigtige powerbank til den bedste reklameeffekt!

Marketingspecialister er bekendt med følgende afsnit. Vi anbefaler, at alle andre kunder læser de følgende anbefalinger omhyggeligt. Fordi stærk reklame ikke er en tilfældighed. Jo mere sammenhængende kombinationen af virksomhed, logo og reklameartikel er, jo større er effekten. Vil du udskrive på imponerende vis? Udnyt din vares reklameeffekt fuldt ud med vores forslag!

- Hvem er du?
Nøgleordet her er corporate identity. Bag dette tekniske udtryk ligger din virksomheds identitet. Uanset hvor nogen kommer i kontakt med din virksomhed, skal der altid være garanti for et ensartet udseende. Det er sådan, at der dannes et billede i kundens bevidsthed. Så når du designer, skal du vælge en farve fra din virksomheds farver. Eller en farve, der fremhæver dine virksomhedsfarver godt i logoet.
- Hvad vil du sige med din powerbank?
Alle virksomheder har en filosofi. Dette opsummeres ofte i et slogan. Større virksomheder har også såkaldte brandværdier. Det er tre til fem attributter, der beskriver, hvad virksomheden står for. Ideelt set afspejler disse værdier sig i alt, hvad der vedrører virksomheden. Dette omfatter naturligvis også reklamegaver.
- Hvem vil du gerne henvende dig til med din powerbank?
Målgruppen er et vigtigt aspekt, når du vælger din powerbank. Hvis du f.eks. ønsker at appellere til unge mennesker, vil lyse farver helt sikkert falde i god jord. Ønsker du at behage seriøse forretningskontakter? Her er det bedre at printe i mere neutrale farver.
- Hvor vil din powerbank blive brugt?
Tænk over det miljø, som din powerbank skal præsenteres i. Vil der f.eks. være promotorer, der vil sige et par ord om det? Vil reklameartiklerne blive udleveret personligt af medarbejderne? Skal dit reklameartikler skille sig visuelt ud fra konkurrenterne?
- Hvordan adskiller du dig fra konkurrenterne?
Inspirér dine kunder med det unikke! En harmonisk kombination af et særligt design og et klart reklamebudskab skaber altid store øjne. Find om nødvendigt ud af, hvad dine konkurrenter reklamerer med. Jo mere du skiller dig ud fra konkurrenterne, jo mere vil du skille dig ud.

Bestil din powerbank med logo nu

Vi ønsker, at du skal være 100 % tilfreds med din powerbank. Derfor tilbyder vi dig forskellige måder at lære din vare at kende på, før du køber den.

- Logo værktøj: Prøv at se, hvordan dit firmalogo ser ud på powerbanken.
- Gratis grafikservice: Du kan anmode om et gratis individuelt design til din vare.
- Prøveservice: Vil du gerne holde din vare i hånden, før du foretager et køb? Vi sender gerne forskellige prøver til dig!
- Personlig rådgivning: Vores rådgivere står naturligvis gerne til rådighed pr. telefon for at hjælpe dig. Du kan få fat i vores hotline på 040 2788 201-0. Vi glæder os til at modtage dit opkald!

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.

Tilsvarende kategorier „Powerbanks“