Service

Polo-shirts

Beregne
Polo-shirts
Temaer
Farver
Materiale
Størrelser
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris

Rådgivning: Tryk poloshirts med logo

00:00 / 00:00

Poloshirts med dit logo påtrykt er ægte evergreens til enhver garderobe. Uanset om den er prydet med et firmalogo, initialer eller et klubslogan, er den elegante udgave af trøjen en fremragende reklamesøjle. Et print af høj kvalitet på poloen fanger straks øjet, en lys farve bliver et blikfang, og en trendy stil gør poloen til et "it"-stykke. Høj krave, knaplukning og et slidstærkt materiale er blot nogle af de egenskaber, der gør poloshirten med dit logo trykt til en ægte reklameklassiker. Udnyt de mange muligheder hos GIFFITS nu og vælg din perfekte trykte reklameartikel fra vores sortiment. Vi er sikre på, at polo shirt print altid er det rigtige valg for en perfekt reklamegave! Hvis du er i tvivl om, hvilken skjorte der passer perfekt til din virksomhed og dine kunder, er du velkommen til at lave en online forespørgsel eller ringe til os. Vi ser frem til at modtage dit opkald. Du kan få fat i vores hotline mandag til fredag i tidsrummet 08:00 til 18:00 på 040 2788 201-0.

Hvorfor er trykte polo shirts ideelle reklameartikler?

Polo shirts med dit logo har været en vigtig del af vores modeverden i over 70 år. Vidste du det? Oprindeligt blev skjorterne primært brugt til polo eller tennis. Det tidligere sportstøj er dog stadig et populært modealternativ til skjorter eller bluser i dag. Takket være det slidstærke materiale bruges poloshirten også specifikt som arbejdstøj i arbejdslivet. Dette er din chance for at få en stærk reklame! Tryk dit budskab eller logo på denne klassiske reklameartikel nu og sørg for et højt antal kontakter. For hvert blik på det iøjnefaldende print på bagsiden eller det elegante logo på brystlommen på poloshirten sikrer dig fuld opmærksomhed. Og god reklame behøver ikke altid at være dyr: Hos os får du et perfekt resultat og en fremragende kvalitet til en rimelig pris. Gennemse vores sortiment nu, og vælg din reklamegave blandt over 150 poloshirts. Uanset om det er som arbejdstøj, messeoutfit, til firmaets bowlingtur eller som julegave. Disse reklameartikler bliver også hurtigt det fælles ansigt for en demonstration. Professionelle grupper som f.eks. gastronomi, byggeri, sundheds- eller sportsklubber har i årevis brugt polo shirts som reklameartikler. Er polo shirts med dit logo trykt som ideelle reklameartikler? Vi er sikre!

Polo shirts: Det rigtige design til enhver virksomhed!

Poloshirts med tryk: Altid et fremragende valg af reklameartikler til enhver lejlighed. I vores omfattende sortiment tilbyder vi artikler til kvinder, mænd, børn eller unisex polo shirts til trykning. Uanset om den er langærmet, kortærmet, med eller uden knaplukning. Hos os er der ingen ønsker, der forbliver uopfyldte! Har du brug for et særligt udvalg af størrelser? Det er ikke noget problem: fra 104 til børn til 6XL til mænd finder du et omfattende udvalg af polostørrelser. Du kan også vælge mellem velkendte og populære mærker. Afhængigt af anvendelsesformålet anbefaler vi poloshirts af 100 % bomuld, et blandingsstof eller endda et fugtregulerende funktionsmateriale. Tag et kig på vores sortiment og lad dig inspirere. Har du brug for dine reklameartikler på et bestemt tidspunkt eller så hurtigt som muligt? Kontakt vores eksperter i salgsfremmende produkter med tillid og lad os rådgive dig om vores ekspreslevering eller levering inden den ønskede dato. Du kan også placere dit firmalogo på polotrøjen på forhånd for at få et første indtryk af resultatet. Vores logoværktøj gør det muligt! De mange farver, designs og efterbehandlingsteknikker gør din reklameartikel spændende og unik. Kort sagt, det bedste valg for det perfekte salgsfremmende udseende. Denne moderigtige, trendy genstand vil bære dit reklamebudskab ud i verden som om det var en selvfølge. Hos GIFFITS finder du den rigtige reklameartikel til enhver lejlighed. Design det nu!

Hvilket reklametryk passer til dig?

Grundende på vores mange års erfaring inden for reklameartikler bruger vi forskellige udvalgte efterbehandlingsteknikker til poloshirts. Vælg din yndlingsmodel nu, og vælg et af de mulige tekstiltryk til dit motiv. Hvis du har spørgsmål eller yderligere ønsker, er du velkommen til at ringe til os. Du har normalt valget mellem serigrafi og transfertryk, men for reklamegaver af særlig høj kvalitet anbefaler vi broderi. Her viser vi dig, hvordan du kan sætte dit logo eller motiv i højsædet:

- Serigrafi er særligt velegnet, hvis du ønsker at udskrive et lyst logo på en mørk baggrund. Resultatet er særdeles holdbart.
- Transfertryk er altid det rigtige valg, hvis du ønsker at trykke din poloshirt med fotos eller fotorealistiske billeder. Du kan vælge mellem flere forskellige farver. Du er velkommen til at spørge. Altid det bedste valg til sarte logoer eller bogstaver.
- Broderi er den ædleste løsning: broderede bogstaver er et tegn på kvalitet og smag. Vi tilbyder normalt mulighed for broderi på op til 100 cm² og frit valg af farver på op til 15 farver på samme tid. Hvis du har yderligere ønsker eller spørgsmål om den broderede polo, er du velkommen til at ringe til os.

Brugerdefineret design: Tilpas polo shirts

Hvorfor ikke give din skjorte væk som en gave? Hos GIFFITS vil du skille dig ud fra mængden. Uanset om du arbejder uafhængigt eller sammen med vores designteam, tilbyder vi dig muligheden for at skabe en virkelig personlig og unik genstand. Efter dine ønsker og idéer! Med dit selvtegnet billede, med en særlig skrifttype eller en helt bestemt farve. Vil du gerne have trykt en helt ny polo shirt? Asymmetrisk? Med en meget længere knaplukning? Det er ikke noget problem. Vi ser frem til enhver udfordring og gør selv det umulige muligt. Du skal bare ringe til os og tale med vores specialister i reklameartikler. Vi tænker også gerne sammen med dig over dit individuelle specialdesign med tryk.

Dryk dine polo shirts hos GIFFITS

Vil du gerne have en krystalkugle til at se ind i fremtiden? Findes ikke? Hos GIFFITS kan du se, hvordan dine poloshirts vil se ud med dit firmalogo, før du bestiller dem. Vi tilbyder en række gratis tjenester til dette formål. Vi ønsker nemlig altid, at du skal være 100 procent tilfreds med din polo:

- Logo værktøj: Du skal blot på forhånd se, hvordan dit logo, motiv eller foto vil se ud på dine poloshirts. Denne tjeneste gør det muligt.
- Gratis grafisk service: Kan du ikke lide overraskelser? Vi forstår det! Og derfor tilbyder vi dig et gratis første design af din reklameartikel "trykt" med et motiv.
- Beslutter du dig med det samme? Hvem vil have det? Takket være den praktiske prøveservice sender GIFFITS dig ganske enkelt flere varer på forhånd. Et afslappet valg er meget sjovere.
- Er online for upersonligt for dig? Det er ikke noget problem! GIFFITS har et stort team af uddannede eksperter i reklameartikler, som gerne tager sig personligt af dine ønsker

Bestil dine poloshirts med logo nu

Du ønsker perfekt reklame ved første øjekast? Og samtidig sætte din virksomhed i fokus og blive husket i lang tid? Så er GIFFITS det rette sted for dig! Vi tager dig til enhver tid i hånden og skaber din perfekte reklameartikel sammen med dig. Vi lader det være op til dig, om du først vil kigge vores omfattende udvalg af poloshirts igennem eller foretrækker en personlig konsultation. Bulkordre, prøvebestilling eller et gratis tilbud: hver ordre har samme betydning hos os! Ring til os! Sammen finder vi den perfekte reklameartikel til dig. Vi glæder os allerede til at modtage dit opkald eller din forespørgsel.

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.

Tilsvarende kategorier „Polo-shirts“