Service

Opladningskabel

Beregne
Opladningskabel
Temaer
Farver
Materiale
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris

Rådgivning: Tryk dit logo på opladningskablet

Uanset om det er hjemme eller på arbejdet - opladerkabler er ofte brugte genstande i hverdagen. De forsyner vores mobile enheder som f.eks. smartphones med den nødvendige batteristrøm og muliggør hurtige dataoverførsler. De opfylder behovet for at være tilgængelige og digitalt forbundet overalt. Giffits opladningskabler med logotryk er en fantastisk reklameartikel. Der opstår naturligvis spørgsmål med hensyn til gennemførelsen. Hvorfor kan det betale sig at trykke et opladningskabel med et logo, og hvem har brug for det? Hvilke typer opladningskabler findes der, og hvordan kan de trykkes med et stærkt reklamebudskab? Hvordan resulterer denne proces i dit individuelle produkt, og hvordan kan vores service hjælpe dig? Vi vil gerne besvare alle disse spørgsmål og vise dig, hvordan du kan bruge trykte opladningskabler individuelt for dig selv.

Hvorfor er opladningskabler ideelle reklameartikler?

Hvad gør et opladningskabel fra Giffits så specielt som en reklamegave? Opladningskabler er et must i hverdagen og er blandt det mest anvendte tilbehør i den elektriske sektor. De fleste mennesker bruger dem endda flere gange om dagen. De er også praktiske og kan bruges forskellige steder. Som reklamemedie har de også den fordel, at de fungerer på tværs af målgrupper. Forskellige alders- og faggrupper bruger opladningskabler. Da de anvendes både privat og professionelt, er de velegnede til både private og erhvervskunder. Der er derfor næppe nogen begrænsninger for deres anvendelse som reklamemateriale. For at skræddersy produktet til din målgruppe er det værd at være opmærksom på detaljer som modellen og typen af trykning.

Hvem har brug for et trykt opladningskabel?

Alle kunder bruger i princippet opladningskabler i en privat og professionel sammenhæng. Så spørgsmålet er ikke, om det overhovedet kan betale sig at trykke et logo på et opladningskabel fra vores online shop. Det er snarere et spørgsmål om, hvordan et sådant produkt kan skræddersys til den pågældende målgruppe. Det afgørende er, hvilken model der passer til hvilket område. Ud over typen og funktionerne spiller designet en ikke uvæsentlig rolle. Mens en privatkunde f.eks. kan lide farverige opladningskabler, foretrækker en erhvervskunde måske noget enkelt, klassisk og funktionelt. Når det gælder trykte reklameartikler som f.eks. opladerkabler, er det derfor vigtigt, at du ser grundigt på din målgruppe. Det produkt, der er tilgængeligt hos Giffits, kan designes i overensstemmelse hermed.

Det rigtige design til enhver virksomhed

Giffits opladningsstik som reklameartikler findes i forskellige designs, som du kan se her. Alle disse modeller fås i forskellige designs i vores online-shop i et skiftende sortiment. Her er en lille oversigt:

- Lanyards: Afhængigt af modellen er dette en rem eller en lanyard. I enden af lanyardet er der en klassisk USB-tilslutning.
- Micro-USB: Micro-USB'er hører til USB-standarderne og anvendes primært til elektronisk forsyning af mobiltelefoner.
- USB-opladerkabler: USB-kabler kan opdeles i standard-, mini- og mikroversioner eller efter typebetegnelse. USB type A er nok den mest almindelige variant. Du finder tilsvarende forbindelser på f.eks. bærbare computere.
- Nøgleringe og andre gadgets: Her er hverdagsgenstande som nøgleringe eller flaskeåbnere udstyret med USB-tilslutninger.
- Spinner til opladningskabel: Spinners kombineret med USB-opladningskabler gør det muligt at bruge tre forbindelser på samme tid.
- Multikabler: Multikabler har ikke kun flere, men ofte også forskellige tilslutningspunkter. Dette sikrer, at der er flere grænseflader til rådighed for forskellige slutenheder.

Hvilke typer af udskrivning passer til dig?

Hos Giffits kan du vælge mellem en lang række forskellige printtyper. Vi besvarer gerne personlige forespørgsler for at anbefale en bestemt type trykning eller et passende produkt. På den måde ved du, om det er bedre at få det opladerkabel, du har valgt i vores online shop, trykt med et logo eller graveret.

1. Serigrafi: Ved serigrafi presses blækket igennem under trykprocessen ved hjælp af skærmskabeloner, der er placeret i en skærmramme. Serigrafi er meget udbredt, fordi processen er enkel og velegnet til mange forskellige materialer. Reklameartikler, der trykkes med det, skal dog helst have en glat overflade. Det gør printet særligt flot.
2. Tampontryk: Trykprocessen foregår i to trin. Først ætses motivet ind i en speciel trykplade. Dette skaber en udskriftsskabelon, der ligner en stempelkump. Derefter trykkes den elastiske pude på denne skabelon som et stempel. Dette gør det muligt at overføre kunstværket til det ønskede objekt. Selv ujævne overflader udgør f.eks. ikke noget problem for denne type udskrivning. Den kan især anvendes på plast og metal. Det gør den ideel til at printe et logo på Giffits opladningskabler.
3. Lasergravering: Gravering eller lasergravering er en proces af høj kvalitet til at forsyne opladningskabler med et logo. Motivet overføres ved hjælp af en graver eller laserscanner. Den energi, der anvendes i hvert enkelt tilfælde, kan bruges til at overføre forskellige farver og plastiske forskelle på et objekt. En gravering ser ædel ud og er meget holdbar. I kombination med de modeller og mærker af opladerkabler, der tilbydes i vores online shop, skaber dette et slutprodukt af høj kvalitet. Forespørg nu!

Bestil dit opladerkabel med logo

nu

Vi tager os af hele trykservicen for dig, når du trykker dine ønskede opladningskabler med logo hos Giffits. Takket være vores grafiske service kan du være sikker på, at vi anvender den rette efterbehandlingsproces til dit logo. Ud over udvalget af produkter i vores online shop tilbyder vi naturligvis også omfattende rådgivning om alle aspekter af reklame- og salgsfremmende trykning. Du skal blot ringe til os. Vi hjælper dig gerne med at vælge og designe det rigtige produkt til dig hos Giffits. Du kan også bruge vores artikeleksempel, før du trykker dit opladningskabel med et logo. Det vil give dig et godt indtryk af dit produkt, og du kan justere designet, hvis det er nødvendigt. Send din forespørgsel nu, og vi giver dig et passende tilbud. Bestil dine opladningskabler med gravering eller logotryk til lave priser hos Giffits. Vi ser frem til din forespørgsel eller dit opkald.

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.

Tilsvarende kategorier „Opladningskabel“