Service

Notesbøger

Notesbøger
Temaer
Farver
Materiale
Størrelser
Design
Opfyldning
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris

Tryk notesbøger med logo

00:00 / 00:00

De er et blankt ark, handy og en værdifuld påmindelse på mange områder af livet: Selv i den digitale tidsalder er notesbøger en uundværlig del af hverdagen i privatlivet og på arbejdet. Især inden for reklamesegmentet har de bundne sider en fordel. Til hvilke formål kan branded notesbøger bruges, og hvorfor er det værd at printe notesbøger? Hvilke fordele har notesbøger med logoer for virksomheder, og hvorfor er notesbøger altid populære som reklamegaver? Denne guide belyser verdenen af reklamebøger, hvordan de kan personliggøres og vores førsteklasses service.

Hvad er fordelene ved notesbøger som reklamegaver?

En bullet journal, som notesbogen også kaldes, viser sig at være et nyttigt redskab til at:
- To-do-lister
- inspirerende idéer
- mindeværdige øjeblikke
- Glimt af inspiration
at kunne skrive dem ned med det samme, før de forsvinder ud af hukommelsen.
Især for folk, der har en hurtig livsstil, giver notesbøger med mærkevarer en stor merværdi. De indbundne bøger er lige ved hånden, når du har brug for dem, uden at du først skal starte en computer op eller trække din mobiltelefon frem. Da de fungerer uden strøm - i modsætning til en note-app i en smartphone - har de den fordel, at de er selvforsynende i brug. Desuden kan noter i trykte notesbøger ikke slettes ved et uheld. Alle disse fordele gør bullet journal'en til en eftertragtet reklamegave.

Til hvilke formål kan notesbøger printes?

Hvad enten du giver notesbøger til kunder eller forretningspartnere som reklamegave: Disse små hverdagshjælpere kan bruges til mange forskellige formål. Trykte notesbøger indeholder dagsordenen for den kommende arbejdsdag, kan bruges til at lave skitser og organisationsdiagrammer og kan bruges til at føre referat af møder og konferencer. Privatpersoner bruger reklamebøger til at føre dagbog, samle opskrifter, ordbogshæfte til børn eller en årsplanlægger, der er struktureret efter deres egne idéer. For din virksomhed har reklamebøger en langvarig reklameeffekt. De ligger ofte på et skrivebord på en fremtrædende plads, hvilket betyder, at forædlingen i form af dit firmalogo bliver bemærket af en større kreds af mennesker. Det er ikke ualmindeligt, at disse personer fungerer som multiplikatorer og anbefaler din virksomhed til andre. For at opnå den størst mulige fordel skal du altid bestille trykte reklamegaver som f.eks. notesbøger med logo i overensstemmelse med din målgruppes behov og med en finish af høj kvalitet.

Ved hvilke lejligheder er det værd at give notesbøger med logo?

Påtrykte reklamegaver gør altid indtryk, især når man mindst venter dem. Selvfølgelig kan du få trykt notesbøger til jul. Men det er endnu mere effektivt at bestille notesbøger med mærkevarer til messer og events. Med sin messestand vil din virksomhed blive husket stærkt, når messebesøgende ikke vender tomhændet hjem. Du kan også pakke goodiebags til et firmaarrangement og få notesbøger med dit logo til at forsvinde i dem. Besøger du en kunde eller forretningspartner spontant? Medbring en lille ting som f.eks. notesbøger som en salgsfremmende gave. Ved at trykke reklameartikler og overrække dem personligt viser du den anden person, at vedkommende er vigtig for dig. På den måde har reklamen en varig effekt.

Brandede notesbøger i et bredt udvalg

I vores online shop kan du købe trykte notesbøger i mange forskellige varianter til lave priser. Vi giver dig mulighed for at printe og tilpasse notesbøger til dine behov. En ternet bullet journal er yderst populær, fordi den også er perfekt egnet til mindre håndskrift. Kasserne giver hånden en struktur, hvilket er meget behageligt, når man skriver. Mange virksomheder bestiller ofte modeller med prikkede sider af samme grund. I et litterært miljø, til at skrive poesi eller til brug som dagbog, er trykte notesbøger med linjerede sider et passende valg. Linjerne følger tankernes frie strøm af tanker. Desuden kan du vælge notesbøger med logo i en flad eller tyk udgave - med et forskelligt antal sider. Små hemmeligheder kan opbevares sikkert. For at holde hæftet lukket er en model med integreret elastikbånd værd at vælge. Sidst, men ikke mindst, er bogens omslag og ryg æstetisk vigtig. Hvis du ønsker at købe notesbøger som reklamegave til en særlig lav pris, anbefales materialer som papir, pap og plastik. Din virksomhed har en bæredygtig holdning? Gør indtryk ved at bestille reklamebøger med træomslag som reklamebøger. Luksuriøse reklamebøger fås i læder eller imiteret læder. Ud over en omhyggelig bogbinding kan du alternativt vælge et billigt spiralbind samt mange forskellige farver. Uanset hvilken version du vælger, kan du købe trykte reklamegaver i høj kvalitet i vores online shop.

De mest populære efterbehandlingsløsninger til reklamebøger

Vær kreativ og få trykt skræddersyede notesbøger efter dine ønsker. Lasergravering er en usædvanlig ædel løsning. Den er kendetegnet ved sin høje modstandsdygtighed over for slid og en æstetisk præget fornemmelse. Materialet på tidsskriftets omslag brændes af laseren med høj præcision. Ønsker du dit logo dybt indgraveret på omslaget? Tampontryk er en velegnet efterbehandlingstype til dette. For et større oplag kan du få trykt notesbøger ved hjælp af serigrafi. Hvis du ønsker en efterbehandling, der er meget fordelagtig prissat, tilbyder vi dig den populære digitalprint. Køb notesbøger med logo efter din smag. Ønsker du et tilbud på de forskellige efterbehandlingsmuligheder? Benyt lejligheden og kontakt vores team. Du er velkommen til at spørge os om de forskellige typer af efterbehandling med deres respektive priser. Vi vil give dig et skræddersyet tilbud.

Hvorfor er GIFFITS den rigtige partner for notesbøger som reklamegaver!

Køb trykte reklamegaver som f.eks. notesbøger med mærkevarer hos GIFFITS med en omfattende service. Vi giver dig kompetent og personlig rådgivning om, hvilke notesbøger til reklameartikler der egner sig bedst til dine specifikke formål. Ud over en tilbudsberegning får du et print preview af dit logo til godkendelse. Selvfølgelig realiserer vi også en ændringsanmodning for dig med kort varsel. Desuden tilbyder vi dig en opbevaringsløsning for dine trykdata, hvilket gør proceduren for fremtidige personlige ordrer mere effektiv. Takket være deres omfattende ekspertise står vores grafikere også til rådighed for dig med en gratis grafisk service. Få trykt notesbøger nu og bestil billige notesbøger som reklamegaver hos GIFFITS!

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.

Tilsvarende kategorier „Notesbøger“