Service

Muleposer

Beregne
Muleposer
Temaer
Farver
Materiale
Design
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris

Rådgivning: Print jutepose med logo

00:00 / 00:00

Juteposer med dit logo påtrykt er effektive reklameartikler på mange måder. Universelt anvendelig med langvarig brug og en stor målgruppe. Desuden står produktet for bæredygtighed og miljøbevidsthed. Ved at vælge en jutepose vælger du derfor samtidig et budskab om et miljøbevidst virksomhedsimage. Og alt dette på attraktive vilkår. Vi er sikre på, at stofposer er perfekte reklamemedier for næsten alle brancher.

Hvorfor er juteposer ideelle reklameartikler?

Væk fra plastik, hen imod jute: Trykte stofposer med motiv er ikke kun nyttige indkøbskammerater med en høj reklamemæssig tilstedeværelse. De sender også et særligt budskab til verden. De økologiske tasker, der er fremstillet af fornyelige råmaterialer, er et klart udtryk for miljøbevidsthed og økologisk ansvarlighed. Takket være det store reklameareal på begge sider giver bomuldsposens søskende meget plads til dit reklamebudskab, logo eller slogan. De er slidstærke, omkostningseffektive og kan vaskes. Alt i alt en vellykket reklamegave, som dine kunder helt sikkert vil huske dem i lang tid. Hver gang stofposen bruges, vil dit logo fange opmærksomheden og øge din profil. Vælg dit yndlingstilbehør nu, og gå efter bæredygtig reklame. Hos Giffits finder du den rigtige stoftaske til enhver lejlighed.

Det rigtige design til enhver virksomhed

Vil du have trykt en jutepose? Find det rigtige reklameartikler til din virksomhed hos Giffits. Vi tilbyder stofposer i forskellige størrelser, med kort, lang eller særligt robust håndtag, med bundkile eller uden. Uanset om det er en cool taske, en trendy shopper, en foldbar taske eller som opbevaring af vingaver. Gennemse vores sortiment nu og få selv et overblik over vores udvalg. Vidste du det? Jute er ikke bomuld. Planten stammer fra Middelhavsområdet og bruges hovedsagelig til fremstilling af reb og snore. Egentlige juteposer er derfor meget slidstærke og fascinerer med deres helt egen, ufarvede naturfarve. Da plastikposer beviseligt forårsager stor miljøforurening, inspirerer stofposer til den bæredygtige idé og kaster et positivt lys på din virksomhed. Er du usikker på, hvilken model der passer bedst til dig? Ring til os mellem 8:00 og 18:00, eller lav en online forespørgsel. Vi hjælper dig gerne med at vælge dit perfekte reklamemateriale. Du kan også bestille flere prøver online til sammenligning.

Den perfekte reklameartikel til enhver lejlighed

Til den ugentlige indkøb, en afslappet tur i byen, på vej til skole eller arbejde: juteposer har længe vist sig at være pålidelige ledsagere i vores hverdag. Stofposerne med iøjnefaldende prints er et udtryk, uanset om det er på messer, sportsbegivenheder eller åbent hus-dage. Og dit logo vil altid være i fokus på de trykte bomuldsposer, og dit varemærke vil blive kendt som ved et trylleslag.
Vores konklusion: Tryk på juteposer er meget trendy og inspirerer både unge og ældre, trendsættere og miljøforkæmpere.

Hvilket reklametryk passer til dig?

Stor effekt med det perfekte tryk: Juteposer har normalt to reklamepladser til dit logo eller motiv. Når du skal vælge den rigtige trykproces, er det først og fremmest motivet på posen, der er afgørende. Er det et slogan, et foto, monokromt eller farverigt? Vælg mellem serigrafi, digitaltryk og transfertryk afhængigt af budskabet og produktet. Her viser vi dig kort fordelene ved dine trykte reklameartikler:

- Serigrafi er velegnet til næsten alle motivstørrelser. Det er perfekt til at placere lyse prints på mørke områder af tasken. Det langtidsholdbare resultat inspirerer med intensitet og kvalitet.
- Digitaltryk på bomuldsposer inspirerer med lave forberedelsesomkostninger, den højest mulige grafiske kvalitet og er også let muligt ved mindre oplag.
- Transfertryk er en meget uigennemsigtig form for efterbehandling og anvendes ofte til specialfremstillede produkter af meget høj kvalitet. Takket være transfertryk kan selv filigranlogoer og bogstaver til enhver tid uden problemer vises på din bærepose.

Er du usikker på, hvilken trykteknik der passer bedst til dit logo? Ring til os, og lad os rådgive dig. Eller send os en uforpligtende forespørgsel.

Brugerdefineret design: Tilpas juteposer

Hos Giffits finder du et næsten uovertruffent udvalg af juteposer, indkøbsposer og stofposer. Du kan vælge mellem mange forskellige størrelser, mængder og håndtagslængder på reklameartiklerne. Hvis du trods det store udvalg ikke finder et passende produkt til trykning, kan vi naturligvis også opfylde alle specielle ønsker. Skil dig ud fra mængden af reklameartikler og skab din personlige, individuelle og skræddersyede reklamegave. For kun du ved, hvad der passer bedst til dig. Vælg f.eks. en øko-taske i en særlig form eller i helt særlige farver. Ønsker du en særlig trykteknik til din bomuldspose? Det er ikke noget problem. Bare tal med os. Sammen kan vi gøre det umulige muligt. Vi glæder os til at modtage din anmodning!

Print din jutepose hos GIFFITS

Vi mener, at enhver virksomhed fortjener en stærk reklame. Og vi ønsker, at du skal være 100 % tilfreds. Fra den første udvælgelse til den færdige bomuldspose. For at sikre, at alt dette sker til din fulde tilfredshed, tilbyder vi et par muligheder for at gøre dit køb så behageligt som muligt.

- Ved hjælp af logoværktøjet kan du på forhånd se, hvordan dit logo, motiv eller slogan vil se ud på dit reklamemateriale.
- Vores gratis grafikservice tilbyder dig et gratis første design af din vare med logo. For det første indtryk.
- Kan du ikke beslutte dig? Så er vores prøveservice det rigtige for dig. Vi sender dig gerne forskellige prøver på forhånd for at hjælpe dig med at træffe din beslutning.
- Når tingene skal gå hurtigere: Vores ekspreslevering sikrer, at du får den dato, du ønsker!
- Kun online er for upersonligt for dig? Det er ikke noget problem. Vi står også til rådighed for at hjælpe dig personligt til enhver tid. Du skal bare ringe til os. Vi ser frem til dit opkald!

Bestil din jutepose med logo nu

Fra udvælgelse til bestilling: Vi hjælper dig gerne med alle trin i dit køb. Gennemse vores omfattende sortiment nu, eller lad os rådgive dig bekvemt over telefonen. Vores uddannede specialister i reklameartikler står altid klar til at give dig råd og støtte. Sammen finder vi den perfekte reklamegave til dig. Ring til os - vi glæder os til det!

5 gode grunde for Giffit.
  • Personlig
    Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
  • Gratis grafik service
    Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
  • Transparent
    Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
  • Inspirerende
    Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
  • Praktisk
    Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.

Tilsvarende kategorier „Muleposer “