Service

Madkasser

Beregne
Madkasser
Temaer
Farver
Materiale
Størrelser
Design
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris

Trykte madkasser med logo - hvorfor du kan reklamere med dem med succes

00:00 / 00:00

De kan bruges til at opbevare sandwiches til frokostpausen, snacks til mellemmåltider og lækre højdepunkter til den søde trang ind imellem: At uddele madkasser som reklamegave er noget, som ikke alle virksomheder kan gøre krav på. Trykte reklamegaver, der er forfriskende anderledes, er imidlertid en glimrende løsning for virksomheder til at skille sig ud fra konkurrenterne samt til at blive husket af kunder og forretningspartnere. Vi tilbyder dig den eksklusive mulighed for at få frokostbokse trykt. Hvilke typer af reklametryk er tilgængelige for madkasser med dit logo? I hvilke situationer får du øjnene til at lyse op med reklamemadkasser, og hvilke muligheder giver madkasser med mærkevarer din virksomhed? Denne købsguide præsenterer dig for reklamebokse til frokostkasser, vores omfattende serviceydelser og en verden af muligheder.

Hvorfor er madkasser velegnede som reklamegave?

Du vil blive husket af dine kunder og forretningspartnere især, hvis du vælger trykte reklamegaver med en høj praktisk værdi. Hvis gaven på toppen er en genstand, der ikke er almindelig i reklamebranchen, vil din virksomhed få opmærksomheden på sin side. I princippet kan reklamemadkasser bruges af alle - uanset om de bruges i et privat miljø eller i det daglige arbejde. Mens nogle bruger de raffinerede opbevaringsbeholdere til at pakke deres børns pausesnacks godt beskyttet, bruger andre reklamemadkasser til at forsyne sig selv med lækkerier i jobpauserne. Hvis dåsen står på bordet i fælleskøkkenet eller kantinen, får den også en høj grad af opmærksomhed fra andre mennesker. Så madkasser med logoer nyder en høj reklameeffekt og har en langvarig, effektiv reklameeffekt.

Brøddåser med logo: fordele på et øjeblik

Brøddåser med tryk, som du kan bestille med viskelæder og andre små highlights i vores online shop, har mange fordele blandt alle reklameartikler. At holde et reklamebudget klar til brødkasser med logo giver især mening, hvis du forfølger en bæredygtig virksomhedsstrategi. Pausesnacks & co. kan opbevares i reklamemadkasser på en miljøvenlig måde. Hos os kan du få madkasser med mærkevarer fremstillet af robuste materialer, der bevarer deres fremragende udseende selv efter at være blevet rengjort flere gange. Dette viser også, at reklamebagager til frokostbokse er en langtidsholdbar løsning. Desuden kan de smarte opbevaringsbeholdere bruges af folk i alle aldre. Fra småbørn til medarbejdere, der nærmer sig pensionering: Med reklameboksene til frokostpakker dækker du en meget stor målgruppe. Sidst, men ikke mindst, gør madkasser det muligt at opnå store besparelser på forplejning i hverdagen, fordi en medbragt pausesnack er betydeligt billigere end frokost på en snackbar eller i en kantine. Du kan også drage fordel af lave priser, når du køber reklameartikler af høj kvalitet i vores online shop.

Til hvilke lejligheder er det nyttigt at få trykt madkasser?

Du vil have trykt reklameartikler til at sende til dine kunder og forretningspartnere? Uanset om det er i hele landet, på tværs af landegrænserne eller endda internationalt: hos os kan du få reklamebokse i små, praktiske formater, og takket være deres solide design er de ideelle reklameartikler, der kan sendes ud. Desuden kan du uddele madkasser som reklamegave til deltagere og omkringliggende tilskuere ved et firmaløb. Trykte madkasser med logoer er også populære salgsfremmende gaver på messer. Få frokostbokse trykt hos os og pak dem sammen med andre personlige reklameartikler fra vores online shop i en miljøvenlig bomuldspose. Mange messegæster bruger også en sådan bærepose til at transportere reklamebrochurer, kataloger & co. Du er velkommen til at forhøre dig hos vores erfarne team om, hvilke passende reklameartikler der kan trykkes og tilføjes. Vi vil rådgive dig kompetent. Uanset om det er som mailing, til særlige kampagner eller arrangementer: Branded madkasser er nyttige og kan bestilles i vores online shop i mange forskellige designs.

Brandede madkasser i mange forskellige smagfulde designs

For at sikre, at den reklame, du laver med personlige brøddåser, lander i mål, kan det betale sig at gå efter brøddåser med en æstetik i et førsteklasses design. Vi tilbyder brøddåser i forskellige konstruktionsformer, materialer, farver, mærker og med spændende detaljer.

Hvis du planlægger at få trykt madkasser til uddeling som reklamegaver, er en simpel madkasse i plastik en billig løsning. En madkasse som denne er også meget velegnet til mailing. Til events og messer kan du vælge madkasser med et logo i et luksuriøst design. Brødbeholdere i flere niveauer af metal eller frugt- og grøntsagsbeholdere giver en visuel wow-effekt på messestanden. Som bæredygtigt tænkende virksomhed kan du få brøddåser trykt med låg af træ af høj kvalitet. Om det er rektangulært, rundt, elliptisk, med eller uden bestik, slank boks eller beholder i stort format: Tag et kig på reklamebrødkasserne i vores generøse sortiment og vælg dine favoritter. Vi rådgiver dig gerne udførligt og individuelt om, hvilke madkasser der er perfekte som reklamegave til din virksomhed og til den ønskede anvendelse.

Hvilke typer af efterbehandling kan bruges til tryk af brødbakker?

For virksomheder er der mange fordele ved at præsentere brødkasser, der er personliggjort med et logo. Modtageren af madkassen husker altid din virksomhed og anses for at være en vigtig multiplikator i forbindelse med henvisningsmarkedsføring. En populær form for efterbehandling - især ved store oplag - er serigrafi. For at opnå en tredimensionel effekt kan du bruge doming til at forbedre dine reklameartikler. Lasergravering ser særlig elegant ud på morgenmadsbeholdere af metal. Metallet brændes ud med en laserstråle til denne type logotryk. Tampontryk er ideelt til randløst tryk.

Køb billige trykte reklamemadkasser med logo med logo

Ud over professionel rådgivning inden for de mange områder af vores sortiment af reklameartikler giver vores omfattende service dig mulighed for at drage fordel af en forhåndsvisning af logoet, ændringer af det trykte billede med kort varsel og en gratis grafikservice. På denne måde sikrer vi, at dit logo kommer til sin ret på madkasserne. Ønsker du et tilbud på forhånd på madkasser med mærkevarer? Benyt lejligheden og anmod om en tilbudskalkulation hos os. Afhængigt af den mængde, du ønsker at bestille, kan du opnå betydelige besparelser. Køb madkasser med logoer i høj kvalitet hos os, lad vores team af eksperter trykke dine madkasser og gør en effektiv reklameforskel!

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.

Tilsvarende kategorier „Madkasser“