Service

Luftballoner

Beregne
Luftballoner
Temaer
Farver
Materiale
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris

Råd om reklameartikler: Tryk på balloner med logo

00:00 / 00:00

Få din virksomhed til at gøre sig bemærket på en unik måde - med trykte balloner som reklameartikler! Balloner med dit logo er ægte blikfang og brandede gaver, der efterlader et varigt indtryk. Men hvad er der egentlig muligt med trykte balloner, og hvilke fordele giver de som reklamegave?

For hvem er balloner med tryk velegnede som reklamegave?

Balloner med tryk som reklamegave er velegnede til alle virksomheder, uanset om du lige er startet eller allerede er etableret. Balloner med logo efterlader et varigt minde og er et perfekt blikfang til at promovere din virksomhed, især ved events og arrangementer. At få trykt balloner er en fantastisk måde at gøre din virksomhed eller dit brand mindeværdigt og præsentere det på en unik måde

Hvad er mulighederne med trykte balloner som reklamegave?

Balloner med tryk som reklamegave giver dig mange muligheder for at promovere din virksomhed med et blikfang, der er synligt med det samme. Brug vores grafiske service, og få trykt dine balloner individuelt. På den måde vil dine gæster og kunder ikke kunne overse din virksomhed! Dagen for din event eller messe kan blive endnu smukkere, mere farverig og original, så den huskes i lang tid. Vælg mellem forskellige størrelser og forskellige farvemotiver og fantasifulde designs, og tilføj dit eget logo eller reklameslogan.

Hvilken salgsfremmende effekt har trykte balloner som reklameartikler?

Balloner med tryk har en unik og munter charme og kan efterlade et positivt og moderne indtryk ved din begivenhed. Uanset om du giver trykte balloner som en reklamegave til dine kunder eller tilbyder dem som dekoration, har trykte balloner en unik og munter charme, der kan lyse op i ethvert rum og give dine gæster eller kunder en uforglemmelig oplevelse

Hvad er fordelene ved at købe balloner med tryk?

Når du bruger trykte balloner som reklameartikler, kan du drage fordel af flere fordele. For eksempel kan du vælge mellem en bred vifte af balloner og farver og få trykt dit logo, slogan eller billeder, som du ønsker, og tilpasse dem efter lejlighed og præferencer. De er også nemme at transportere og opbevare og kan bruges med det samme og som dekoration. Trykte balloner hjælper dig med at promovere og repræsentere dit brand og din virksomhed på en iøjnefaldende, mindeværdig og unik måde.

Hvordan kan man trykke på balloner?

Ved trykning af balloner bruger vi serigrafisk teknik.
Serigrafi er en stencil-printproces. I modsætning til konventionelle stencils (f.eks. lavet af papir), giver denne trykteknik os mulighed for at påføre dit logo på ballonen med stor detaljerigdom. Dette er muligt ved hjælp af skærmen, hvorigennem blæk presses under trykprocessen.

Hvordan får jeg trykt balloner til min virksomhed?

Få dine trykte balloner fra os! Vi tilbyder en professionel, gratis grafisk service for din bekvemmelighed. Derudover har du mulighed for at anmode om en prøve, så du selv kan se kvaliteten af vores balloner. Takket være vores logoværktøj kan du uploade dit logo på vores produkter og se på vores billeder, hvordan dine trykte balloner kommer til at se ud. Vores andet tilbud omfatter også en automatisk budgetberegning, som giver dig mulighed for at beregne et generelt og realistisk budget for dit køb direkte i indkøbskurven.
Bliv kunde i dag og drag fordel af vores tilbud om trykte balloner som reklameartikler!

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.

Tilsvarende kategorier „Luftballoner“