Service

Lanyards

Beregne
Lanyards
Temaer
Farver
Materiale
Datamængde
USB-version
Smag
Størrelser
Design
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris

Rådgivning: Tryk lanyards med logo

00:00 / 00:00

Fleksibel at bruge, nem at bære og fås i mange forskellige længder og funktioner: Lanyards er af gode grunde blevet hevet op på toppen af de mest populære salgsfremmende artikler i mange år. Reklamegaverne er perfekte til enhver lejlighed og enhver målgruppe og er smarte reklamemedier takket være deres store reklameplads. Giv nu lanyards væk som VIP-lanyards, som nøgleringe eller kortholdere og få glæde af det fremragende pris-ydelsesforhold. Især ved større mængder har du dobbelt fordel: Ved at bestille en stor mængde sikrer du dig et betydeligt større udvalg og skåner samtidig din pengepung. Overbevis med styling og funktion nu og design din individuelle brandambassadør hos Giffits. Er du stadig i tvivl om, hvilken reklameartikel der passer bedst til din virksomhed? Spørg vores specialister i reklameprodukter. Vi viser dig forskellige måder, hvorpå du kan give dit logo den perfekte scene, selv i hverdagen.

Hvorfor er lanyards ideelle reklameartikler?

Vil du have trykt lanyards? Godt valg! Lanyards kan bruges universelt og er særligt populære reklamegaver på messer, koncerter og store sportsbegivenheder. Lanyards er virkelig lette og passer ikke kun nemt i tasker og rygsække, men også i bukselommen i nødstilfælde. Eller direkte om halsen. Vedhæft et backstagepas eller en nøgle, og alt vigtigt er lige ved hånden. Hvis det er praktisk, kan folk lide at bruge det. Dette gælder også til daglig brug. Tag et kig på vores online shop nu. Takket være det store udvalg af design, længder, farver og tilbehør kan du altid finde den perfekte lanyard til enhver lejlighed. Og reklameartiklen vil ikke blive glemt, selv efter arrangementet. Fordi bilnøgler, reservedele eller cykelnøgler ser godt ud på den nye reklamegave. Og dit logo vil blive vist med stil i lang tid fremover. Udnyt denne trend for din virksomhed og find den perfekte reklameambassadør med vores hjælp. Vi hjælper dig også gerne med din søgning eller tænker sammen med dig over det rigtige koncept.

Det rigtige design til enhver virksomhed

På Giffits finder du et stort udvalg af lanyards i forskellige farver og designs. Gennemse vores produktsortiment nu, og vælg din favorit. Du kan vælge mellem et bredt udvalg af materialer som satin, bomuld, corduroy, neopren eller læder. Du har naturligvis også mulighed for enkelt- eller dobbeltsyede lanyards samt forskellige modeller med reflekser, i forskellige tykkelser og naturligvis i mange længder. Vi må ikke glemme disse tre typer af fastgørelsesanordninger:
- Lanyards med karabinhage Denne enkle variant er nem for pengepungen og fås med enten en plastik- eller metalkarabinhage. Altid et godt valg til reklameartikler i store mængder. Men vær forsigtig: Ikke egnet som reklamegave til børn under 14 år.
- Lanyards med karabinhage og aftageligt spænde Denne version imponerer med sin øgede brugervenlighed. Har du ikke brug for den lange lanyard lige nu? Så bare tag den. De aftagelige spænder er normalt fremstillet af plast eller metal og kan naturligvis også være raffinerede. Kontakt os venligst.
- Lanyards med karabinhage, aftageligt spænde og sikkerhedsspænde Denne variant er især vigtig for den yngre målgruppe under 14 år, da lanyards hurtigt kan smides i tilfælde af panik takket være lukningen. Denne ekstra funktion beskytter modtageren i nødstilfælde og mindsker risikoen for kvælning. Derfor er den også et godt valg som reklamegave på børne- og ungdomsmesser.
Er du stadig ikke sikker på alt? Så kan du altid kontakte vores specialister i reklameartikler mellem kl. 8.00 og 18.00 dagligt på 040 2788 201-0. Eller send os en online forespørgsel. Vi hjælper dig også gerne via e-mail med at vælge det perfekte lanyard.

Hvilket reklametryk passer til din lanyard?

Vil du have trykt lanyards? God idé! Perfekt efterbehandling gør reklameartikler til den perfekte brandambassadør for din virksomhed. Lanyards kan trykkes på forskellige måder. Uanset om det er ensfarvet, farverigt, med et slogan, motiv, foto eller logo, er mulighederne næsten uendelige. Vi rådgiver dig gerne, og sammen finder vi den perfekte trykteknik til dit lanyard:
- Serigrafi er den mest almindelige og mest kendte metode til efterbehandling af din lanyard. Det er omkostningseffektivt for dig og et visuelt højdepunkt for modtageren.
- 3D PVC-trykning er et visuelt højdepunkt for alle lanyards. Det påføres i flere lag for at skabe et tredimensionelt aftryk.
- Sublimationstryk: I modsætning til serigrafi kan denne trykteknik også bruges til at vise farveforløb på lanyards. Uanset om der er tale om små eller store mængder, kan sublimering også bruges til at fremstille fotorealistiske prints omkostningseffektivt og i fremragende kvalitet, hurtigt og uden forudgående omkostninger.
- Med lasergravering kan alle metalelementer, f.eks. metalspænder, forædles med et firmalogo eller bogstaver. Denne eksklusive trykteknik af høj kvalitet er knap nok synlig i dybden, er smudsafvisende, vandtæt og permanent holdbar.
- Prægning: Dit lanyard består delvist af en læderapplikation, som du gerne vil trykke på? Det er ikke noget problem. Takket være prægningsteknikken kan selv sådanne komponenter uden problemer forsynes med dit logo. Lanyards med prægning er særligt velegnede til reklamegaver af høj kvalitet, f.eks. inden for erhvervslivet.
- Vævede lanyards er ideelle til enkle logoer og ikke for fine bogstaver. Lanyards med indvævede farvefibre imponerer med deres lange holdbarhed og udseende af høj kvalitet. Du skal bare skille dig ud fra mængden af reklameartikler!

Individuel og personlig: Design lanyards i overensstemmelse med dine ønsker

Du ønsker ikke at bestille et lanyard fra vores online shop, men et enkeltstående produkt? Et lanyard lavet helt efter dine ønsker og idéer? I en ønsket længde eller i en speciel farve? Intet problem: takket være vores mange års erfaring på markedet for reklameartikler vil vi samarbejde med dig for at skabe din perfekte brandambassadør. Sørg for en ægte "aha-effekt" hos kunder og forretningspartnere nu. Det er den eneste måde, hvorpå dit logo eller din skrift kan blive husket i lang tid. Hvorfor ikke sende os din forespørgsel om lanyards med det samme? Vi ser frem til enhver udfordring.

Skab dine lanyards med logo hos GIFFITS

For at sikre, at du er 100 procent tilfreds med din nye reklamegave, tilbyder vi en række tjenester, som du kan bruge gratis. Så du ved allerede, hvordan dit logo vil se ud på lanyardet, eller om den ønskede trykteknik overhovedet er mulig. Har du et øjeblik? Så viser vi dig, hvordan du nemt og sikkert kan få den perfekte reklameartikel:
- Logo værktøj: Hos os køber du ikke en gris i en sylte. Du skal blot teste på forhånd, hvordan dit logo, motiv eller slogan ser ud på lanyardet, og om du kan lide det.
- Gratis grafisk service: Få et første design af din vare med logo lavet gratis til dig.
- Prøveservice: Kan du ikke beslutte dig? Det er slet ikke noget problem. Du skal blot vælge forskellige prøver til udskrivning og vælge din favorit derhjemme.
- Ekspreslevering: Nogle gange skal tingene gå hurtigere: Vi leverer naturligvis dine lanyards på den dato, du angiver. Du skal bare ringe til os!
- Personlig rådgivning er vores styrke: Vores eksperter i reklameartikler svarer gerne på vanskelige spørgsmål, spændende specialdesigns og store udfordringer. Du kan få fat i vores hotline på 040 2788 201-0.

Bestil dine trykte lanyards nu

Vi tager os tid til dig: uanset om det er trendy, originalt, omkostningseffektivt eller særligt hurtigt. Vi sørger for, at dit reklamemateriale når frem til dig til tiden og i perfekt stand. Gennemse vores omfattende sortiment nu for at finde den perfekte lanyard, eller lav en specifik forespørgsel. Vi imponerer jævnligt med vores service. Vores eksperter i salgsfremmende produkter ser frem til dit opkald eller din online forespørgsel.

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.

Tilsvarende kategorier „Lanyards“