Service
Halfar
Temaer
Farver
Materiale
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris

Halfar reklameartikel

00:00 / 00:00

Hvad gør Halfars reklameartikler til noget særligt? Hvad står mærket Halfar for? Find ud af alt om disse tasker af høj kvalitet fremstillet i Tyskland. Og find ud af, hvorfor Halfars trykning af reklameartikler kan betale sig for din virksomhed!

Køb gennemprøvet kvalitet med Halfar! I over 30 år har virksomheden med hovedsæde i Bielefeld fremstillet tasker og rygsække. Mærket producerer tasker som reklameartikler. Den mellemstore virksomheds rødder ligger inden for tekniske tasker og bælter - med andre ord i udviklingen og fremstillingen af individuelle tasker som f.eks. nødhjælpstasker, tasker til teknisk udstyr eller til særlige behov. I dag kan du printe en lang række Halfar-promoveringsgaver. Den Bielefeld-baserede virksomhed er især kendt for sit brede sortiment af reklametasker. Halfar er en af de førende på markedet i dette segment. I hovedkvarteret arbejder omkring 100 medarbejdere, f.eks. kunderådgivere, taskedesignere, syersker og færdiggørere, med at gennemføre kundernes ønsker. Halfar-tasker fremstilles i Bielefeld og af partnere i Europa og Fjernøsten og sælges gennem kvalificerede forhandlere af reklameartikler. For eksempel hos Giffits - send os din forespørgsel!

Hvilket udvalg af reklameartikler tilbyder Halfar?

Bielefelds taskeproducent tilbyder et standardsortiment på over 180 tasker og rygsække og lancerer hvert år nye modeller inden for reklametasker. Halfars sortiment omfatter tasker, rygsække og covers til mange anvendelsesområder og i forskellige designs og materialer. Sortimentet omfatter skuldertasker, skuldertasker, rygsække til bærbare computere, skriveetuier, tasker til tablets, shoppers, køletasker, indkøbskurve, sports- og rejsetasker, toilettasker og rygsække til sport, fritid og kontor. Se dig omkring nu, og find den perfekte model til din virksomhed!

Hvilke topprodukter fra Halfar kan jeg bestille i butikken?

I Giffits Shop finder du de mest solgte produkter fra Halfar-sortimentet og altid de seneste nyheder. Meget populære er LorryBag® presenningsposer af høj kvalitet fra europæisk produktion, som fås i mange farver og formater - og som for længst har opnået kultstatus. BASKET shopper, en letvægtskurv med aluminiumsramme, har også længe været en klassiker i sortimentet. Halfar tilbyder også små, lette og farverige tasker, der er ideelle til brug som tasker til messer og kampagner. Vi har også lette rygsække til sport og fritid fra Halfar i vores sortiment hos Giffits. Også inden for business-tasker af høj kvalitet og trendy business-tasker og premium-artikler finder du det, du leder efter her. Oplev et stort udvalg fra taskefirmaet fra Bielefeld med artikler til mange anvendelsesområder og målgrupper. Vi ser frem til din henvendelse!

Hvad gør Halfars reklameartikler til noget særligt?

Halfar er vokset til et mærke med sine reklameartikler. Det skyldes især den høje kvalitet, som Halfar tilbyder sine kunder - fra produkt til service. Fordi Halfar udelukkende sælger sine artikler gennem kvalificerede forhandlere af reklameartikler. Den Bielefeld-baserede virksomhed imødekommer deres behov. På den ene side med et sortiment, der er kendetegnet ved et stort udvalg af farver, høj lagertilgængelighed, en række forskellige efterbehandlingsmetoder og bestsellere som den legendariske LorryBag® presenningspose. På den anden side lægger Halfar stor vægt på en stærk brandpersonlighed og en engageret videreudvikling. Det gør Halfar til et godt valg for de fleste virksomheder - forhør om dine yndlingstasker nu!

Hvad står Halfar-brandet for?

Lid på Halfars brandværdier, der passer godt til enhver virksomhed: Kreativitet, pålidelighed, dynamik og ansvarlighed. Med hensyn til kreativitet inspirerer Halfar med stadig nye taskeidéer, der både tager udgangspunkt i aktuelle modetrends og udvikler konstant funktionelle kvaliteter. Spektret strækker sig f.eks. fra den hippe retrotaske af bomuld eller jersey til den ultralet sportstaske. Halfars ansvarsfølelse afspejler sig i en klar forpligtelse til kvalitet og bæredygtighed. Virksomheden har allerede flere gange modtaget branchens bæredygtighedspris Sustainability Award. Innovationer som tasker af økologisk bomuld eller PVC-fri tasker viser også, hvordan Halfar sætter fokus på emnet i sine produkter. Medlemskab af BSCI (siden 2018 "amfori"), et initiativ for bedre arbejdsvilkår i en global økonomi, og DIN ISO 9001-certificering er yderligere byggesten.

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.

Tilsvarende kategorier „Halfar“