Service

Golfbolde

Beregne
Golfbolde
Farver
Materiale
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris

Rådgivning: Tryk golfbolde med logo

00:00 / 00:00

Få dit navn med i spillet nu: med golfbolde med dit logo påtrykt! Disse små, men effektive reklameartikler kan trykkes på den ene side eller hele vejen rundt med dit logo eller budskab. På den måde skaber du en positiv association med dit brand, netop der hvor vigtige beslutninger træffes og stemningen er afslappet: på golfbanen! Hold dig på bolden nu, og vælg en logobold fra vores sortiment. Vi tilbyder et omfattende udvalg af forskellige golfbolde, gaveemballage og tilbehør. Du er forkælet med valgmuligheder! Hvis du stadig er usikker, skal du ikke tøve med at ringe til os eller sende en online forespørgsel. Sammen med vores eksperter i salgsfremmende produkter bliver hvert køb en sand leg! Vi ser frem til dit opkald!

Hvorfor er trykte golfbolde ideelle reklameartikler?

Golfbolde med dit logo påtrykt er den perfekte gaveidé til kunder og forretningspartnere. Med et logo, foto eller slogan påtrykt gør denne reklameartikel det nemt at få dit budskab ud i verden. Hvert slag er et slag - hvert blik på logobolden øger antallet af kontakter. Og sikrer en stærk reklame for din virksomhed. Uanset om det er en reklamegave, en souvenir på messer eller til den næste firmaudflugt på golfbanen - så er golfbolde med dit firmalogo det perfekte valg. Skil dig ud fra mængden nu, og design dit helt eget personlige trykte one-off-produkt hos Giffits. Eller vælg den perfekte reklameartikel blandt vores udvalg af forskellige mærker, størrelser, gaveæsker og tilbehør. Hvis du har brug for flere oplysninger om kvaliteten eller materialet af din logobold, bedes du ringe til os. Du kan kontakte vores specialister i reklameartikler mandag til fredag mellem kl. 08:00 og 18:00.

Det rigtige design til enhver virksomhed

Du vil gerne trykke golfbolde med dit logo? Find den rigtige model til din virksomhed hos GIFFITS. Vi tilbyder golfbolde i en lang række forskellige emballager, med gaveæske, i et rør, i en klar boks eller enkeltvis. Kvalitet er vores højeste prioritet. Afhængigt af modellen imponerer de trykte golfbolde med deres individuelle kerne og det fladedækkende netværk af flere dimple-former. Kuglerne opnår den højeste overfladedækning og sikrer en fremragende sejleadfærd og længere boldflugt. En reklamegave, der nemt vil vinde dine golfkunders hjerte. Derudover garanterer vores mærkeproducenter en endnu bedre følelse på golfbanen og en utrolig distance og præcision fra tee til green. Hold dig på forkant, og brug din yndlingsartikel som et reklamemedie for din virksomhed. Du er endnu ikke sikker på, hvilken reklameartikel der er bedst egnet som golfgave til dine kunder? Vores tip: Hvorfor ikke bestille flere prøver online og få din egen idé om din ideelle virksomhedsambassadør.

Vidste du det?
I golfsportens tidligere dage var overfladen på golfboldene konsekvent glat. Da spillerne opdagede, at golfboldene fløj meget længere, når de var i en ældre og slidt tilstand, foretrak de at spille med disse ældre modeller. Producenterne reagerede straks på dette og forsynede golfboldenes overflade med uregelmæssige fordybninger: de såkaldte dimples! Den dag i dag er dette en af de vigtigste egenskaber ved en golfbold.

Hvilket reklameaftryk passer til dig?

Småt område, stor effekt! Udnyt dine kunders passion for spillet og sæt din virksomhed i fokus, præcis der hvor spillernes fokus er: på golfbolden! Før hvert slag er golfspillerens fulde koncentration rettet mod bolden. Og dermed er fokus på dit reklamebudskab! Udnyt dette øjeblik, og øg kendskabet til dit brand. Vi rådgiver dig gerne om valget af det rigtige tryk. Takket være de nyeste trykteknikker vil dit reklamebudskab blive trykt i topkvalitet på golfboldene og golfbanen. Vi skelner mellem to forskellige trykteknikker:

- Digitaltryk er særligt omkostningseffektivt og hurtigt at implementere til mindre oplag. Resultatet: Printet har en lang holdbarhed og en strålende farvemætning. Selv meget sarte udskrifter og fotorealistiske billeder er ikke noget problem.
- Tampontryk er ridsefast, omkostningseffektivt og holdbart. Selv ujævne og strukturerede overflader på reklameartiklerne kan uden problemer trykkes med dit logo.

Brugerdefineret design: Tilpasning af golfbolde

Den bedste måde at skille sig ud fra konkurrenterne på: personlige golfbolde! Vi designer gerne din reklameartikel helt individuelt efter dine ønsker og idéer. Særlige farver, 360° forædling eller en speciel gaveæske: Vi gør næsten alt muligt! Vælg personlige golfbolde nu, og skiller dig ud fra mængden af reklameartikler. Lad os sammen tænke på din perfekte reklameartikel golfbolde med dit logo.

Golfbolde kan trykkes hos GIFFITS

Se ind i fremtiden med vores hjælp og se, hvordan din reklameartikel vil se ud senere, allerede inden du bestiller. Takket være en bred vifte af gratis tjenester tilbyder vi dig et kig ind i krystalkuglen, undskyld ordspillet, for dit reklameartikler. Vi ønsker jo, at du skal være 100 procent tilfreds. Med dit produkt og vores service:

- Logo værktøj: Hvorfor ikke se på forhånd, hvordan dit logo, motiv eller foto vil se ud på dine golfbolde. Denne tjeneste gør det muligt.
- Gratis grafikservice: Kan du ikke lide overraskelser? Vi forstår det! Derfor tilbyder vi dig et gratis første design af din reklameartikel med logo. Der er ingen chance for at få et nyt indtryk? Det er der hos os! Vi accepterer gerne ændringer til enhver tid.
- Beslutter du dig med det samme? Ikke med GIFFITS! Vores prøveservice sender gerne flere varer til dig på forhånd. Slap af, og vælg din perfekte golfbold.
- Er online for upersonligt for dig? Det er ikke noget problem! Hos GIFFITS har vi et stort team af uddannede eksperter i reklameartikler, som gerne tager sig personligt af dine ønsker.

Bestil golfbolde med logo nu

Du ønsker perfekt reklame ved første øjekast? Og samtidig sætte din virksomhed i fokus og blive husket i lang tid? Så er GIFFITS det rette sted for dig! Vi tager dig gerne i hånden og skaber din perfekte reklameartikel sammen med dig. Vi lader det være op til dig at beslutte, om du først vil kigge vores omfattende sortiment igennem, eller om du foretrækker en personlig konsultation. Bulkordre, prøveordre eller blot et gratis tilbud: Hver ordre har samme betydning for os. Vi giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud. Vi er der for dig. Når som helst. Ring til os nu!

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.

Tilsvarende kategorier „Golfbolde“