Service

Oplukkere

Beregne
Oplukkere
Temaer
Farver
Materiale
Størrelser
Design
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris

Rådgivning: Print flaskeåbner med logo

00:00 / 00:00

Vi giver et overbevisende svar på spørgsmålet, hvorfor du bør få trykt flaskeåbner til erhvervsreklamer og bruge vores tilbud. Desuden forklarer vi, hvor alsidigt produktudvalget er, og med hvilke tryktyper reklameflaskeåbnerne kan inspirere kunderne. Allerede inden du bestiller tilpassede og personlige flaskeoplukkere til messer eller andre arrangementer, rådgiver vi dig gerne med et bredt udvalg af tjenester.

Hvorfor skal virksomheder have trykt flaskeoplukkere til salgsfremmende formål?

Gennem at få trykt flaskeoplukkere til virksomheder vil du blive husket af mange kunder hver dag med reklamebudskaber. Reklameflaskeåbnere bruges jævnligt i frokostpausen på kontoret samt under after work-ølen og den efterfølgende middag. Så snart kunderne bruger flaskeåbnerne som reklamegave under fester eller andre sociale arrangementer, lærer bekendte og venner dine logoer at kende. På messer opnår du gavnlige reklameeffekter, når du giver drikkevarer med flaskeåbner til potentielle kunder. Derudover kan du give flere reklameartikler væk i en pakke med f.eks. trykte flaskeåbner med viskelæder.

Hvor alsidigt er sortimentet af flaskeåbner til reklameartikler?

Når du leder efter trykte reklamegaver i vores sortiment, finder du både ensfarvede og funktionelt designede flaskeoplukkere med logoer samt mere kreative produktvarianter. Nogle af reklameflaskeåbnerformerne minder f.eks. om drikkevarekasser eller typiske køkkenartikler. Forskellige materialer som f.eks. aluminium, plast og træ bestemmer de tilgængelige typer af tryk. Særligt fantasifulde modeller opfylder et ekstra formål med bl.a. en integreret nøglering, en tjenerkniv eller værktøj. Hvis du er på udkig efter kombinationsprodukter med tryk, finder du også flaskeåbner med mærke, som også er velegnede underlag til drikkevarer. Du kan købe flaskeåbner i lommestørrelse hos os såvel som større versioner til synlig placering på messer og andre arrangementer.

Hvilke typer af tryk er tilgængelige for flaskeåbnere med logo?

Når du får trykt flaskeoplukkere og benytter dig af vores tilbud, afhænger valget af mulige tryktyper bl.a. af det respektive materiale samt størrelsen. Med mere end 20 års erfaring med at besvare forespørgsler rådgiver vi gerne kunderne individuelt om, hvorvidt f.eks. serigrafi, lasergravering eller tampontryk er fordelagtigt for virksomheder med en bestemt reklameflaskeåbner. På de enkelte produktsider præsenterer vi alle egnede varianter af reklameapplikationer, så du kan vælge mellem dem, inden du køber kapselløfteren. - Serigrafi anbefales især, så snart mærkevareflaskeåbnerne skal præsentere logoer eller anden grafik med lyse farver på en mørk baggrund. Denne type trykning er især egnet til produktvarianter med fleksible overflader. Med serigrafi er det muligt at designe flaskeåbnerne som reklamegaver med fine konturer og linjer. - Lasergravering vil imponere dig med sin ekstraordinære holdbarhed på en flaskeåbner til salgsfremmende formål. Hvis kunderne åbner flasker hver dag og bruger trykte reklamegaver til dette formål, forbliver graveret reklame for virksomheder således som regel synlig på lang sigt. Graveringsprocessen er lige så velegnet til trykning af flaskeåbnere på metaldele som på træskafter. Lasergravering gør det muligt at personliggøre flaskeåbneren med meget fine linjer i stor detalje. - Tampontryk er en fremragende løsning, hvis du skal have trykt flaskeoplukkere med strukturerede og ujævne overflader som reklameartikler. Et tilbud på denne type trykning er normalt billigt, fordi omkostningerne ved processen er relativt lave. Det individuelle design på en flaskeåbner med logo forbliver normalt intakt i lang tid, selv ved daglig brug. Det skyldes, at tampontryk sikrer et ridsefast resultat. - Digitaltryk er ofte tilrådeligt, så længe du kun bestiller flaskeoplukkere med logo i begrænsede mængder. Fordi de tilpassede reklameflaskeåbnerne hurtigt bliver færdiggjort med denne metode, kan du ofte regne med hurtig levering. Hvis du kun får trykt nogle få flaskeåbner, er omkostningerne samtidig fortsat lave sammenlignet med mange alternativer. Digitaltryk giver mulighed for fotorealistiske billeder med stærke farver

Dryk flaskeoplukkere hos Giffits og udnyt vores servicetilbud

Hvor du får trykt en flaskeåbner til f.eks. messer eller andre arrangementer, tilbyder vi dig beslutningshjælp i form af bl.a. personlig rådgivning, prisberegning og en logoforhåndsvisning. Følgende tjenester gør bestillingen af personlige reklameflaskeåbner meget nemmere: - Personlig rådgivning: Vores eksperter i reklameartikler besvarer alle dine spørgsmål om en flaskeåbner med logo med tryk i detaljer. Du er velkommen til at ringe til hotlinenummeret 040 2788 201-0 for at få dette. - Gratis grafikservice: Vores grafikteam laver på anmodning gratis et første design til flaskeåbner med mærkevarer til dig. Du skal blot sende os en forespørgsel! - Beregning: Vores budgetberegner beregner en samlet pris for dig, så snart du har indtastet den ønskede mængde og den foretrukne tryktype for flaskeåbneren som reklamegave på en produktside. - Visning af logo: Du kan bruge logoværktøjet til at teste online, hvordan dine slogans, logoer og andre motiver vil se ud på en trykt flaskeåbner til salgsfremmende formål. - Prøveservice: Hvis det er nødvendigt, sender vi dig prøver, så du kan beslutte dig for flaskeåbner med logoer. - Ekspreslevering: Hvis du har brug for dine bestilte flaskeoplukkere hurtigt, sørger vi gerne for levering på den ønskede dato. Vælg flaskeåbner med mærke fra vores store produktudvalg nu for at bestille trykte reklamegaver med de mængder, tryktyper og farver, du ønsker! Så længe der er behov for rådgivning, besvarer vi gerne henvendelser på hverdage mellem kl. 8 og 18. Kontakt os nu online eller på telefon og få trykt de rigtige flaskeåbnere til din virksomhed.

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.

Tilsvarende kategorier „Oplukkere “