Service

Blyanter

Beregne
Blyanter
Temaer
Farver
Materiale
Design
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris

Rådgivning: Tryk blyanter med logo

00:00 / 00:00

Blyanter med logo med tryk er tidløse klassikere blandt reklamegaver. Billige, langtidsholdbare og takket være deres funktionalitet er de helt i top på listen over de mest populære skriveredskaber. Af en simpel grund: Hvis du laver en fejl, kan du hurtigt slette det, du har skrevet, hvis du laver en fejl. Så det nye salgsfremmende produkt er ikke kun nyttigt, men i bedste fald uundværligt. Alle kan bruge en blyant som reklameartikel. Uanset om det er til noter, skitser, skolearbejde eller udkast, privat eller professionelt: blyanter hører hjemme i hver skuffe, i hvert penalhus, i penalhuset til skolen og i håndtasken. Fordi: blyanter tørrer ikke ud, de løber ikke uventet ud eller holder pludselig op med at skrive. Reklameblyanter med dit logo påtrykt er der, når du har mest brug for dem. Og forresten vil dine kunder huske dit logo på denne måde. Selvfølgelig kan du få den praktiske livredder hos Giffits i mange forskellige varianter, til ethvert budget og i enhver ønsket mængde. Du skal blot bestille din favoritmodel i vores online shop eller bruge vores optimerede søgefunktion på forhånd. Du skal blot indtaste den ønskede pris, mængde, materiale eller farve, så viser vi dig, hvilken mærkeambassadør der passer bedst til dine behov. Tryk dit logo på en blyant nu, og sørg for kundeloyalitet!

Hvorfor er blyanter ideelle reklameartikler?

Vil du have trykt blyanter? God idé! Blyanter har altid været nyttige ledsagere i vores hverdag. Uanset om det er til professionelle formål eller til privat brug, kan alle gøre god brug af dette reklamemedie. Især i en tid, hvor miljøbeskyttelse og bæredygtighed er et stort tema, er der flere og flere virksomheder, der vælger miljøvenlige reklamegaver. Vis dit klare brud med det samfund, hvor man smider væk, og vælg en blyant som reklameartikel. Er du ikke overbevist endnu? Så er vi endnu bedre: Blyanter er billige, praktiske og særligt populære gaver på messer, events og større arrangementer. På grund af deres lette vægt og praktiske størrelse kan blyanter med et logo trykt på en blyant gemmes i enhver bukselomme og sprede dit reklamebudskab som ved et trylleslag over en længere periode. Disse salgsfremmende produkter er også ideelle som indlæg til postforsendelser eller forsendelser. Udnyt denne reklameartikel til din virksomhed nu og bliv husket på ny hver gang du bruger den. Er blyanter ideelle reklameartikler? Det er vi sikre på. Tryk dit logo på din blyant nu og sikre en effektiv og langvarig reklameeffekt.

Påskriftsblyanter: Det rigtige design
til enhver virksomhed!

I skolen, på kontoret eller endda derhjemme: blyanter er nyttige skriveredskaber til daglig brug. Tag et kig på vores sortiment nu, og lad dig overraske. Giffits præsenterer dig for et omfattende udvalg af reklameblyanter i en lang række størrelser, farver og varianter. Stærke brands er også afhængige af Giffits. Vi skelner mellem blyanter og trykblyanter. De velkendte blyanter med en blyant af en blanding af brændt grafit og ler er også træ, langtidsholdbare og takket være materialet er de bæredygtige og miljøvenlige. I modsætning til almindelige blyanter har mekaniske blyanter et metal- eller plastkabinet. Fordelen ved mekaniske blyanter er, at de ikke behøver at blive spidset. I de fleste tilfælde kan ekstra ledninger opbevares i blyantskaftet. Afhængigt af modellen varierer ledningstykkelsen fra 0,2 mm til over 1 mm.
Ud over et bredt udvalg af blyanter og penneblyanter finder du i vores sortiment også særligt usædvanlige designs, som er ægte blikfang, der sikrer din virksomhed en særlig høj profil. Hvad med en bøjelig blyant til kreative kunder, for eksempel? Eller en indgraveret metalblyant til din forretningspartner? Vores sortiment omfatter naturligvis også blyanter med viskelæder, genbrugsmodeller, sekskantede blyanter eller tømrerblyanter med centimetermarkering til hobby- eller professionelle håndværkere, byggemarkeder eller arkitekter. Derudover finder du tilbehør som spidser, sæt og alternative skriveredskaber som kuglepenne og farveblyanter. Tryk din yndlingspencil som reklameartikel med logo nu. Vi sender dig gerne forskellige prøver på forhånd. Du skal blot vælge din favorit på dit kontor eller hjemme i ro og mag og derefter få den trykt med dit logo.
Påskriftsblyanter: Hvilke muligheder er der for reklametryk?

Om det er ædelt graveret eller farverigt trykt - blyanter kan forædles på mange forskellige måder, afhængigt af reklameartiklens model og materiale. Vi viser dig gerne de forskellige trykteknikker og deres fordele. Så er vi i gang ...

1. Serigrafi er ideelt, hvis du ønsker at udskrive dit logo på en mørk baggrund. Vælg f.eks. en sort blyant, og tryk den omkostningseffektivt og holdbart med serigrafi. Efterbehandlingen er særlig detaljeret, så farveforløb og hele bogstaver er også lette at lave.
2. Tampontryk: Denne trykteknik er særlig ridsefast, omkostningseffektiv og holdbar. Især ujævne og strukturerede overflader kan trykkes uden problemer. Selv sekskantede blyanter eller blyanter med et ujævnt plastikhus giver et fremragende udskriftsresultat. Selv særligt små motiver er ikke noget problem.
3. Lasergravering: Vi tilbyder denne efterbehandling til alle metalblyanter eller mekaniske blyanter med metalelementer. Takket være lasergravering kan disse elementer indgraveres på en ædel måde og i særlig høj kvalitet. Det holder evigt og signalerer høj værdi og kvalitet. På denne måde tiltrækker din blyant med indgravering af logoet endnu mere opmærksomhed.
4. Digitaltryk: Med denne trykteknik påføres dit logo digitalt på blyanten med en laser. Efterbehandling med høj opløsning er omkostningseffektiv og kan implementeres hurtigt. Det kan også betale sig ved små oplag. Selv meget sarte aftryk er ikke noget problem. Så en simpel blyant kan blive et ægte kunstværk.

Brugerdefineret design: Tilpasning af blyanter

Blyanter med logo er populære skriveredskaber, som allerede var en del af det grundlæggende udstyr i skoledagen. Altid særligt populære: blyanter med viskelæder eller blyanter med fede tags. For rigtige prinsesser måtte der aldrig spares på glitter, mens drengene foretrak variationer i særlige former eller farver. Vi tilbyder dig nu et flashback til fortiden og designer sammen med dig en blyant, der passer præcis til dine ønsker og idéer. Med et særligt design, en særlig farve eller en individuel form sørger du for, at din blyant bliver et ægte blikfang, et miljøvenligt it-stykke, en ægte favorit med lang levetid eller et kreativt blikfang. Ring til os med det samme eller send os en e-mail. Vi designer gerne din personlige engangsartikel sammen med dig. Udnyt vores mangeårige erfaring inden for reklameartikler og udvikl et skræddersyet koncept sammen med vores eksperthold i stedet for en reklameartikel fra start.

Skræddersy dine blyanter hos GIFFITS

Vores første prioritet er kundetilfredshed. Derfor tilbyder vi dig forskellige tjenester på forhånd, så du allerede har en idé om din reklameartikel med logo. Tag et kig i vores krystalkugle nu for at sikre dig, at den blyant, du har valgt, vil blive trykt med dit logo eller et levende slogan. Det er sådan, vi kaster usikkerheder over bord og kvæler ubehagelige overraskelser i opløbet. Og hvis du stadig har spørgsmål, er du altid velkommen til at ringe til os. Vi kan vores kram!

1. logoværktøj: Test allerede nu på forhånd, hvordan dit logo, motiv eller slogan ser ud på blyanten. Hvorfor ikke teste flere versioner, indtil du er helt sikker?
2. Gratis grafikservice: Vil du have en visuel repræsentation af din reklameartikel med logo? Intet problem: Vores interne grafikteam vil gratis lave et første design til dig.
3. Prøveservice: Du kan ikke vælge mellem tre blyanter eller vil gerne teste reklameartiklerne på forhånd? Vi sender dig gerne nogle prøver på forhånd, så du i ro og mag kan vælge din favorit.
4. Ekspreslevering: Nogle gange skal tingene gå hurtigere. Vi leverer gerne din blyant trykt med logo til den ønskede tid. Du skal bare ringe til os.
5. Personlig rådgivning: Ubesvarede spørgsmål, uklarheder, specielle ønsker - vores team af specialister i reklameartikler ser frem til enhver udfordring og står til rådighed hver dag for at hjælpe dig via telefon. Du kan få fat i vores hotline på 040 2788 201-0. Vi glæder os til at modtage dit opkald!

Bestem dine blyanter med logo

nu

Den perfekte reklameblyant er kun et opkald eller en online forespørgsel væk. Gennemse vores omfattende sortiment nu, og vælg nemt og bekvemt din reklameartikel. Uanset om den er trykt med et logo, et slogan eller et kreativt ordsprog, bliver din blyant en effektiv brandambassadør, der har en vigtig plads i enhver husholdning eller på ethvert kontor. Uanset om det drejer sig om forholdet mellem pris og ydelse, størrelse eller tilstedeværelse, er en blyant som reklameartikel altid et godt valg. Når du har besluttet dig for en model, står vi til rådighed for dig fra den første forespørgsel til levering. Ring til os, spørg os, skriv til os. Vi ser frem til personlig kontakt med dig og vil sørge for, at din virksomhed snart kan give en ny perfekt reklameartikel væk.

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.

Tilsvarende kategorier „Blyanter“