Service

Sikkerhedsvester

Beregne
Sikkerhedsvester
Temaer
Farver
Materiale
Størrelser
Minimumsmængde
*Vejledende udsalgspris: Producentens vejledende udsalgspris

Rådgivning: Tryk veste med høj synlighed og logo

00:00 / 00:00

Leder du efter en trykt reklamegave med en dobbelt reklameeffekt? Ud over klassiske reklameartikler som kuglepenne og krus? Hvad med en veste med høj synlighed trykt med dit logo? Disse praktiske små hjælpere er perfekte reklamegaver med særlig merværdi. De kombinerer sikkerhed med reklameeffektivitet. Vest med trykte veste med høj synlighed sikrer ikke kun større sikkerhed og synlighed i trafikken. Takket være det store printområde vil dine kunder ved første øjekast forbinde reklameartiklen med din virksomhed. Som virksomhed kan du nu også gøre det klart, at dine kunders sikkerhed er vigtig for dig Meget praktisk: Siden den 1. juli 2014 har veste med høj synlighed været obligatoriske i alle biler. Så du kan være sikker på, at din trykte reklamegave ikke ender i en skuffe, men direkte der, hvor der er brug for den. Nemlig præcis der, hvor din reklame, dit budskab eller dit logo får en særlig opmærksomhedsskabende scene. Du spreder ikke kun din virksomheds navn og gør mærket visuelt kendt. Samtidig viser du, at din virksomhed først og fremmest bekymrer sig om dine kunders sikkerhed Tip: Tryk ikke kun dit logo på sikkerhedsvesten, men også alle vigtige alarmnumre eller brugerens navn. På denne måde bliver en simpel reklameartikel med det rigtige tryk hurtigt til en personlig gave. Hos Giffits kan du få sikkerhedsveste med reflekser selv i små mængder, med tryk eller neutralt. Selvfølgelig i henhold til DIN EN 471 eller DIN EN ISO 20 471.
Se vores udvalg nu, og vælg din favorit. Vi siger: Få trykt dine sikkerhedsveste og vær sikker på at skille dig ud.

Hvorfor er trykte sikkerhedsveste ideelle reklameartikler?

Hvorfor ikke for en gangs skyld give noget sikkerhed væk? Det er ikke kun bilforhandlere, forsikringsselskaber, klubber og skoler, der for længst har erkendt den særlige værdi af veste med høj synlighed. Bilfabrikanterne kan f.eks. godt lide at inkludere de praktiske signalvestene i alle nye køretøjer. I Tyskland er bilisterne forpligtet til at forsyne alle passagerer med en veste med høj synlighed i nødstilfælde. Men håndværkere, politibetjente og brandmænd beskytter sig også mod at blive overset i mørket med dette selvlysende arbejdstøj. De farvestrålende veste øger ikke kun sikkerheden, men styrker også virksomhedens identitet. Førsteklasserne har også brug for øget synlighed på vej hjem fra skole. En klar taske til veste med høj synlighed, der er trykt med et logo. Disse lyse små hjælpere med print skal blot trækkes over en jakke eller arbejdstøj og tiltrækker takket være reflekserne meget mere opmærksomhed. Du kan naturligvis få disse praktiske reklameartikler hos Giffits i forskellige størrelser til voksne og børn.
Veste med høj synlighed med dit logo påtrykt er også populære gaver på messer. Et lille tip: Hvorfor ikke give de trykte reklameartikler væk, praktisk pakket i en polybag eller en trykt kasse? Dobbelt reklameeffekt med dobbelt så meget reklameplads. Slå to fluer med ét smæk og sikre høj reklameeffektivitet og sikkerhed. Er du stadig ikke sikker på, hvilken variant der passer bedst til din virksomhed? Ring til os. Vi sender naturligvis forskellige prøver af veste med høj synlighed til dig efter anmodning. På den måde kan du kontrollere materialet og farverne i originalen og afprøve størrelserne på vesten med høj synlighed.

Det rigtige design til enhver virksomhed!

Hvorfor ikke skille sig ud med sikkerhed for en gangs skyld! I vores sortiment finder du et bredt udvalg af veste med høj synlighed: enten i et sæt med en rygsæk, i forskellige størrelser til børn, voksne eller kæledyr. I sportsversionen til cyklister eller med fleeceforing for bedre synlighed, selv under ugunstige vejrforhold. Tænk på skole- eller børnehavebørns morgenpendling og joggerens aftenløb. Motorcyklisterne vil også være glade for signalvirkningen. Sikkerhedsvestene har et stort printområde på ryggen og yderligere mulighed for at trykke på brystet. Printet kan naturligvis fås i forskellige reflekterende farver. Få veste med høj synlighed trykt med et logo, og bring ikke kun lys ind i mørket, men også mere sikkerhed ind i dine kunders liv. Er veste med høj synlighed generelt ikke det rigtige? Hvad så med en signaltrekord, der kan kastes over dem? Lille, praktisk og fås i forskellige designs hos Giffits. Vi er sikre på: takket være den store målgruppe er veste med høj synlighed med logo trykt med logo simpelthen altid det perfekte valg for din virksomhed. Vi giver dig gerne et tilbud eller hjælper dig med dit valg. Ring til os med det samme.

Specielt design: Skræddersyede veste med høj synlighed med tryk

Vil du have en reklameartikel med individuelt tryk, der passer perfekt til dig og din virksomhed? Lavet helt efter dine ønsker og idéer? Hvad med en signalvest i en særlig farve, længde eller form? Med et tryk, der er skræddersyet individuelt til din virksomhed? Ring til os nu, og fortæl os om din idé. Sammen med vores specialister i reklameartikler gør vi dine ønsker eller din vest til virkelighed. Vi er glade for enhver idé, uanset hvor skør den end er, og vi vil fremtrylle et originalt trykt unika stykke efter dine ønsker. Send os en forespørgsel nu. Vi ser allerede frem til den nye udfordring!

Hvilket reklametryk passer til dig?

Den, der griber efter en veste med høj synlighed i mørket, risikerer ikke at blive overset. Faktisk er børn, sportsfolk, politibetjente og brandmænd ofte afhængige af den signalvirkning, som vesten med høj synlighed har. Udnyt denne nødvendighed og sikre en særlig reklameeffekt takket være det store printområde. Vælg selv din foretrukne trykteknik, eller kontakt vores specialister i reklameartikler med tillid. Der er to forskellige trykteknikker til rådighed til efterbehandling af vesten. Vi vil kort vise dig forskellene her:

- Serigrafi er mere holdbart. Overfladen er slidstærk, af højeste kvalitet og har en enorm lysstyrke, især på sorte veste med høj synlighed. Et print i høj kvalitet, der især giver mening ved store oplag. Selvfølgelig er flerfarvede motiver eller specielle farver som f.eks. neon ikke noget problem. Farveforløb er også muligt.
- Transferprint gør fotoprints særligt gode til at skille sig ud. Den høje kvalitet er omkostningseffektiv, selv ved små oplag. Farveforløb er ikke muligt med transfertryk, men filigranlogoer eller bogstaver er det.
Er du usikker på, hvilken trykteknik der passer bedst til dit logo? Ring til os, og lad os rådgive dig. Eller send os en uforpligtende forespørgsel.

Tryk dit logo på veste med høj synlighed hos Giffits

For at gøre det så nemt som muligt at vælge dit perfekte reklameartikler tilbyder vi nogle gratis tjenester. Hvordan ser din brandambassadør ud på print? Hvordan føles det, når du holder det i hånden? Vi gør dette og meget mere muligt for dig. Og uden nogen form for magi. Det meste af tiden. Nogle gange tilføjer vi endda en knivspids stjernestøv. Helt gratis. Men tag selv et kig:

- Logo værktøj: Du skal blot teste online, hvordan dit logo, motiv eller slogan vil se ud senere på den synlige vest. Upload dit logo til www.giffits.de, og sæt det på dit foretrukne reklamemateriale.
- Gratis grafikservice: Vil du gerne have et nøjagtigt billede af din reklameartikel trykt med logo? Vi tilbyder dig et gratis første design af din veste med høj synlighed, som er designet af vores grafiske team.
- Prøveservice: Uanset om det er i et sæt, som trekant eller i forskellige farver: Hvis du stadig er i tvivl om, hvilken veste med høj synlighed der er den rigtige til din virksomhed, så ring til os. Vi sender dig flere prøver på forhånd. Vi ved trods alt bedre end nogen anden, at billeder alene ikke altid er nok.
- Ekspreslevering: Hvis du har brug for det hurtigere, kan du vælge vores ekspreslevering. Vi leverer gerne din ordre på næsten enhver ønsket dato. Bare spørg vores specialister i reklameartikler.
- Personlig rådgivning: Vores eksperter i salgsfremmende produkter besvarer naturligvis gerne alle dine spørgsmål om veste med høj synlighed pr. telefon. Du kan få fat i vores hotline på 040 2788 201-0.

Bestil veste med høj synlighed og tryk med logo

nu

Originalt, personligt og velegnet til ethvert budget: Vi hjælper dig gerne på vej til din individuelle veste med høj synlighed. På den måde står vi ved din side og sørger for, at dit produkt passer perfekt til din virksomhed, at leveringen kommer til tiden, og at mængden er korrekt. Vi er stolte af vores mange års erfaring og fremragende kundeservice. Se selv og ring til os. Vi er her for at hjælpe dig, altid mandag til fredag mellem 08:00 og 18:00. Det har aldrig været så nemt at få trykt veste med høj synlighed: se selv nu.

5 gode grunde for Giffit.
 • Personlig
  Et telefonopkald væk: Vi rådgiver dig ved eventuelle spørgsmål! Vores team er til rådighed mandag til fredag fra 08:00 til 18h.
 • Gratis grafik service
  Uden stor indsats til den perfekte reklameartikel: Vores grafik-service designer gerne dit personlige logo på din ønskede reklameartikel.
 • Transparent
  Fuldt overblik: Indtast søgeord, mængde og tryk på den ønskede artikel og du får en samlet pris med det samme.
 • Inspirerende
  Nem orientering: Iderådgiveren giver forskellige forslag, af et stort udvalg af reklameartikler, til forskellige begivenheder.
 • Praktisk
  Ikke-bindende prøve: Design nu“ på produktet „, med eget logo eller tekst og hvis ønsket, bestil direkte.

Tilsvarende kategorier „Sikkerhedsvester“