>

Om Giffits GmbH 

Om Giffits GmbH

I mere end 19 år har vi arbejdet med reklameartikler og vi kan lide det. Vi hører til i Alstercity i Hamborg. Hvorfra vi har det store overblik over Hansestaden. Dette brede blik passer til Giffits, fordi vi finder nye ting spændende, holder øjnene åbne til alle sider og går frisk og fordomsfri til enhver udfordring. Vi sørger for at vores udsyn ikke blokeres, og at vi også kan besvare dine mere usædvanlige forespørgsler

Werbeartikel - Alstercity 1 Werbemittel - Alstercity 2 Werbegeschenke - Alstercity 3 Werbeartikel - Alstercity 4
Vores filosofi

Oprindelsen af navnet Giffits er "We create the gift that fits". Med dette slogan udtrykte vi allerede dengang vores filosofi og den gælder stadig den dag i dag. Fordi vi ser ikke bare reklameartikler som gaver, men som en del af en kommunikationsstrategi. Ingen virksomhed har noget de vil give væk, men ønsker at opnå et acceptabelt "Return On Investment" af enhver reklamekampagne.

Hver af vores klienter er unikke og ingen virksomhed er ligesom en anden. Dermed adskiller vi os fra alle andre, og har gjort det til vores filosofi at tilbyde dig den optimale reklameartikel. Dialogen med vores kunder betyder derfor rigtigt meget, fordi reklameartikler kan kun være optimale når der for eksempel tages hensyn til leveringstid, hurtig tilgængelighed, budget eller særlige ønsker, uanset om reklameartiklerne skal være billige, du har brug for WM Fanartikler så som vuvuzelaer eller du ønsker at bestille href="http://www.giffits.dk/kaffekopper">kopper. Måske du foretrækker klassikere som Reklameartikler Usb Sticks eller f. eks. Tændstikker. Uanset om derbliver brugt reklamekuglepen og dermed løfter store begivenheder eller dit standard sortiment < a href ="Kaffekop"> Reklameartikel kaffekrus skal udvides, så er vi her for dig.

Når vi har fået vores kunders grundlæggende rammer og ønsker, er alle vores anstrengelser rettet mod at nå din maksimale succes. Derfor bestræber vi os på, at vore medarbejdere har stor rådgivningskompetence og fokus på målet. Kun sådan får du hurtigt din optimale reklameartikel.

Bag kulisserne sørger vi altid for et sundt og ideelt flow. Vores nuværende leverandører i Europa og Asien er typisk nogle vi har haft i mange år, og med hvilke vi har et tæt partnerskab. Også her lægger vi stor vægt på den personlige kontakt: Vi kender alle leverandører og deres produktionsfaciliteter personligt, fordi vi kun på den måde kan reagere hurtigt og fleksibelt på dine ønsker.

Virksomheden blev grundlagt i 1998 i Hamburg af to diplomuddannede handelsmænd Thorsten Schmidt og Marcus Schulz. En vedvarende ekspansion og udviklingen af nye forretningsområder har ført virksomheden til sin nuværende størrelse. I midlertid hører mere end 30.000 virksomheder fra hele Tyskland til vores kundekreds. En del kendte kunder fra både mærkevare- og industrisektoren såvel som mindre virksomheder, har gennem en årrække vist deres tillid til os og vores levende koncept "We create the gift that fits".

Køreanvisninger via Google Maps
Stort kort? Klik på tysklandskortet.

Stort kort? Klik på tysklandskortet.

Stort kort? Klik på europakortet.

Stort kort? Klik på europakortet.

Din Giffits service-hotline
78 79 40 49
Mandag - Fredag kl.8:00 - 18:00
Skriv os dine ønsker pr Mail info@giffits.dk
eller benyt vores Kontaktformular
Har du flere spørgsmål? Til FAQ