>

Tryk-service 

Tryk-service

Til vores service, hører selvfølgelig forædling af dine artikler. Vi hjælper gerne med at udføre dine ønsker, ligesom du har forestillet dig. For at give dig mulighed for, at få mere at vide om trykteknikker og samtidig lette forløbet, har vi samlet nogle oplysninger, videoer, som du kan se nedenunder.
Grafisk service til dine reklameartikler

Dine reklameartikler fortjener, at dit logo placeres, som du gerne vil have det. Derfor vi tilbyder dig en bred vifte af trykteknikker, tryk, prægning, gravering, placering af doming og mange andre metoder. Samarbejdet med dig er særdeles vigtigt, for at opnå det perfekte resultat. For at undgå problemer og for at hurtig gøre arbejdsgangen, har vi lavet en liste over problemer, der kan forsinke processen:

Reklameartikler - kopper Reklameeffekter - rygsække Reklamegaver - paraplyer Reklameartikler - lightere
Kontroller fil

Send os dine filer. Jo bedre opløsningen er på dine logoer, billeder, skrifttyper mv. jo bedre bliver slutresultatet. Vi gennemgår oplysningerne og forbereder dem, hvis det er nødvendigt. Samtidig modtager du en trykprøve fra os, med din ønskede vare og tryk. Vi er lægger stor vægt på, at dit reklamebudskab, kommer til sin ret.

Rediger fil

Har du ikke dine filer i vektoriseret format? Har du ændringer? Ikke noget problem, vi hjælper dig gerne.

Design logo

Du har en idé og har brug for faglig viden? Vores grafiker designer efter dine ønsker.

Rådgivning

Ligegyldigt hvilke spørgsmål du har, vi rådgiver dig gerne. Ved du ikke, hvilke reklameartikler der passer i dit koncept, hjælper vi gerne, med vores erfaring og ekspertise. Sammen finder vi en løsning, om det er en klassisk artikel eller noget mere specielt, vi finder den rigtige sammen.

Hvis du allerede præcist ved, hvad du vil, men har brug for hjælp til den grafiske udførelse, hjælper vi dig gerne.
For eksempel:

  • Valg af trykfarver
  • Valg af passende trykteknik
  • Placering af logo på reklameartikler
  • Fremstilling af logo

Opbevaringsservice

Hvis du ønsker det, gemmer vi dine filer. Så behøver du ikke at sende dem igen, og vi har dem klar, til din næste ordre. På den måde sparer du tid og kræfter.


Reklamepåsætning - Hvordan kommer dit logo på artiklen
Trykkeproces
Din Giffits service-hotline
78 79 40 49
Mandag - Fredag kl.8:00 - 18:00
Skriv os dine ønsker pr Mail info@giffits.dk
eller benyt vores Kontaktformular
Har du flere spørgsmål? Til FAQ