>

Generelle vilkår og betingelser for Giffits GmbH 

Generelle vilkår og betingelser for Giffits GmbH

Vi køber og sælger kun iht. vores følgende generelle vilkår og betingelser. Modstridende påstande, der ikke er i overensstemmelse med vores betingelser og vilkår, vil blive afvist.

Hvad angår internetordrer indgås der en kontrakt mellem kunde og Giffits GmbH, når Giffits GmbH accepterer ordren. Dette sker ved fremsendelse af en ordrebekræftelse via E-Mail. Fremsendelsen af en ordrebekræftelse er grundlæggende ingen accept fra Giffits GmbH, men tjener kun som kvittering for modtagelse af din ordre. Jfr. 649 stk. 1 punkt 1 BGB er bestillers / købers rettigheder til at hæve købet begrænset til vigtige grunde. Ved åbenbare skrive-, tryk- og regnefejl er Giffits GmbH berettiget til at hæve aftalen, medmindre aftalens anden part er villig til at acceptere at aftalens vilkår sådan, som den åbenbart var tænkt. Vores medarbejdere har ikke beføjelser til at fremsætte mundtlige supplerende aftaler, eller give mundtlige løfter ud over indholdet af den skriftlige aftale.


Køber skal ifølge 377 HGB gennemse sine vare, for eventuelle mangler, for ikke at miste garantien. Leverede vare, bliver kun taget tilbage, efter en skriftlig overensstemmelse mellem køber og Giffits GmbH. Varer, der efter købers ønske, fik en reklame påsat, kann under ingen omstændigheder returneres,undtagen hvis de falder under AGB punkt 3 eller punkt 7. Returomkostningerne står køber for. Ikke angivet returvare bliver ikke taget tilbage af Giffits GmbH. Der består ingen krav om tilsendelse af ny vare. Prøver leveres kun mod betaling. Retur for prøver er ikke muligt, undtagen de falder under AGB punkt 7.

Ved køb over 100 stk. eller artiklens mindste mængde, bliver omkostningerne for vareprøven modregnet.

Alle øko- og bioprodukter, med øko-stempel, er godkendt med biocertificationsnummer DE-ÖKO-001 ifølge Art. 29 EU.øko-bestemmelser

Salvatorisk Klausul

Skulle enkelte bestemmelser i disse generelle vilkår og betingelser helt eller delvis være ineffektive eller blive det, eller indeholder et smuthul, påvirkes effektiviteten af de resterende bestemmelser ikke heraf.

Giffits GmbH
Weidestraße 122 b
22083 Hamborg
Tyskland
Telefon: 78 79 40 49
Fax: +49 (0)40 2788 201-79
www.giffits.dk
info@giffits.dk

Ejer: Marcus Schulz, Thorsten Schmidt
Administrerende direktør: Marcus Schulz, Thorsten Schmidt


Status: Hamborg, April 2010

Din Giffits service-hotline
78 79 40 49
Mandag - Fredag kl.8:00 - 18:00
Skriv os dine ønsker pr Mail info@giffits.dk
eller benyt vores Kontaktformular
Har du flere spørgsmål? Til FAQ